KINDERKRAFT

Sortiraj po:
   OD  
KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA COMFORT UP I-SIZE 76-150CM GREEN 8
239,00 KM

Ovo je COMFORT UP i-Size - autosjedalica za djecu od 76 do 150 cm visine. Autosjedalica zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size. Zahvaljujući njoj, možete biti sigurni da će Vaše dijete biti pravilno zaštićeno u razdoblju od oko 15 mjeseci do 12 godina (prema starom standardu 9-36 kg)! Autosjedalica je univerzalna za montažu, a zahvaljujući širokoj prilagodbi naslona za glavu i pojaseva, možete nju lako prilagoditi djetetu koje raste.

COMFORT UP i-Size opremljena je rješenjima koja povećavaju udobnost korištenja. Za mališane, osim meke i prozračne presvlake, tu je i široko, duboko sjedalo i odvojivi, modularni umetak za malu djecu. Roditelje će, pak, sigurno oduševiti mogućnost spremanja unutarnjih pojaseva i EASY GROW SYSTEM koji omogućuje istovremeno podešavanje naslona za glavu i pojaseva – i to jednom rukom!

Standard i-Size
Autosjedalica COMFORT UP i-Size zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size. Prošla je pozitivno sve testove sudara. To je sigurna autosjedalica koje će Vam služiti godinama.

Brza montaža
COMFORT UP i-Size je univerzalna - montaža na auto pojas s 3 točke omogućuje vrlo brzu ugradnju autosjedalice, također u automobilima koji nemaju ISOFIX. Intuitivne vodilice olakšavaju svima pravilno provlačenje pojasa.

Raste s djetetom
Autosjedalica će biti s Vama tijekom putovanja od 15 mjeseci starosti do 12 godina (9-36 kg)! Jedna autosjedalica dovoljna će Vam biti za nekoliko godina.

Savršen spoj
Autosjedalica COMFORT UP i-Size prikladna je za veću i manju djecu. Ima široko, duboko sjedalo, a za manje bebe uključen je modularni, uklonjiv umetak za najmlađe.

Pojaseve s 5 točaka
Zahvaljujući sustavu EASY GROW SYSTEM, možete istovremeno podešavati pojaseve i naslon za glavu te postaviti ih u jedan od 11 položaja. Unutarnji pojasevi imaju mekane štitnike i lako ih možete prilagoditi visini djeteta. Autosjedalica ima posebne elastike za držanje pojaseva, što olakšava stavljanje djeteta. A kada dođe vrijeme da dijete vežete sigurnosnim pojasom u automobilu: unutarnje pojaseve možete spremiti bez potrebe da ih skidate s autosjedalice.

Udobnost tijekom godina
COMFORT UP i-Size osigurava udobnost tijekom svakog putovanja - to jamči prozračan i mekan materijal te ventilirana mrežica na bokovima. Udobno je i za roditelja: autosjedalica ima uklonjivu presvlaku koju možete lako očistiti.

Materijali:

Oklop: PP

Presvlaka: poliester

Dimenzije:V 61,5-84 x D 44 x Š 49 cm

Težina:6 kg

Karakteristike
Boja:Zelena
Varijanta Proizvoda:1
Naziv varijante proizvoda:Green
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autu:Pojas
Smjer sjedala:Prema naprijed
Dimenzije:V 61,5-84 x D 44 x Š 49 cm
Težina paketa:6 kg

KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA I-GROW I-SIZE 40-150CM,BLACK
539,00 KM

Autosjedalica 40-150 cm I-GROW i-Size Kinderkraft

Okretna autosjedalica I-GROW bit će s Vama od rođenja djeteta do otprilike 12 godina (36 kg/150 cm rasta). Osim klasičnih rješenja, poput podesivih unutarnjih pojaseva s 5 točaka i čvrstog oklopa, opremljena je nizom dodatnih zaštita, poput H-GUARD, SPS + sustava ili indikatora sigurne ugradnje ISOFIX te TOP TETHER. A zahvaljujući sustavu EASY SPIN 360°, u trenutku ćete okrenuti sjedalicu prema sebi kako biste mogli pravilno vezati dijete unutarnjim pojasevima.

Štoviše - I-GROW omogućuje prijevoz djece okrenute suprotno od smjera vožnje (RWF) čak do 4 godine starosti! RWF je najsigurniji položaj za prijevoz mališana - do 5 puta sigurniji u slučaju frontalnog sudara. Autosjedalica će zaštititi Vaše dijete u svakom trenutku, zahvaljujući podesivom naslonu s 12 točaka te naslonu za leđa s podesivih 5 točaka. Ova autosjedalica sigurna je na svim mogućim razinama.

Od rođenja do otprilike 12 godina starosti!
Autosjedalica I-GROW bit će s Vama od rođenja djeteta do otprilike 12 godina (36 kg)! Kupujete jedan proizvod koji štiti Vašeg mališana za cijelo vrijeme putovanja u autosjedalici.

Najviši sigurnosni standardi
I-GROW je stvoren za sigurnu i udobnu vožnju. Ima mogućnost prijevoza djeteta okrenutog suprotno od smjera vožnje (RWF) do otprilike 4 godine starosti. RWF je najsigurniji položaj za prijevoz male djece - do 5 puta je sigurnije u slučaju frontalnog sudara.

EASY SPIN 360°
Sustav znatno olakšava pričvršćivanje djeteta u autosjedalicu. Samo pritisnite lako dohvatljivu tipku i okrenite sjedalicu prema sebi kako biste ukrcali svoje dijete. EASY SPIN 360° također omogućuje brzu promjenu položaja (RWF i FWF) bez potrebe za rastavljanjem cijele autosjedalice.

Sigurnost putovanja
Autosjedalica I-GROW opremljena je s dva namjenska sigurnosna sustava čija je zadaća zaštititi Vaše dijete tijekom putovanja. Ojačani naslon za glavu s memory pjenom apsorbira snagu udarca (H-GUARD SUSTAV). Dodatno, oklop sjedala ojačan je širokim, visokim bočnim zaštitama koji apsorbiraju snagu udarca u slučaju bočnih sudara (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Jednostavna montaža na ISOFIX
Autosjedalicu možete montirati u nekoliko trenutaka zahvaljujući ISOFIX sustavu. Na mjestima pričvršćivanja postoje indikatori koji obavještavaju o ispravnosti montaže. Osim toga, I-GROW ima pričvršćen TOP TETHER pojas koji služi kao dodatno pojačanje montaže tijekom prijevoza djeteta vezanog unutarnjim pojasevima sjedalice.

EASY GROW SYSTEM
I-GROW raste s djetetom - ima podešavanje naslona za glavu s 12 točaka i podešavanje nagiba naslona prema autosjedalici s 5 točaka (na RWF i FWF položaju). Podsjećamo da autosjedalica koja je pravilno prilagođena visini djeteta povećava sigurnost putovanja!

Udobnost tijekom nekoliko godina
To je autosjedalica koja će također zadovoljiti zahtjeve roditelja. Ima implementirana rješenja koja omogućuju, između ostalog, spremanje unutarnih pojaseva s 5 točaka bez potrebe za njihovim uklanjanjem. Osim toga, I-GROW ima pričvršćeni modularni umetak s memory pjenom za mlađu djecu: povećava udobnost i sigurnost tijekom prijevoza male djece u autosjedalici. Roditelji će također zadovoljiti mogućnost jednostavnog skidanja i pranja navlake.


Materijali:
- baza: PP
- obloga: poliester
- pjena: pjena, memory pjena

Dimenzije:
- unutarnja dužina sjedala: 34 cm
- dužina autosjedalice (u ležećem položaju): 59 cm FWF/ 75 cm RWF
- vanjska širina: 44 cm
- vanjska visina min: 61 cm
- vanjska visina max: 81 cm

Težina: 11 kg

KINDERKRAFT KOLICA 3U1 A-TOUR(MINK PRO) BLACK
839,00 KM

Ovo su A-TOUR - multifunkcionalna 3 u 1 kolica koja su dizajnirana za svakog roditelja. Bez obzira gdje živite: A-TOUR je točno za Vas i Vaše dijete! Veliki neprobojni kotači, transformabilno sjedalo i nosivost kolica do 26 kg u kombinaciji s podešavanjem, veličinom sjedala i praktičnim rješenjima čine kolica prilagođena i urbanim i ruralnim područjima.

U jednom trenutku možete promijeniti sjedalo iz gondole u kišobran kolica uz pomoć posebnih traka ispod. U samo nekoliko poteza! Osim toga, sigurno će Vas razveseliti i dobra amortizacija na svim kotačima, zahvaljujući kojoj kolica su izuzetno okretna i laka za vožnju. A-TOUR ima i TRAVEL SYSTEM tj. autosjedalicu 0-13 kg te adaptere u setu. Zahvaljujući njima, možete pričvrstiti autosjedalicu na okvir kolica kada dijete zaspi tijekom putovanja automobilom.

Lagana i okretna

A-TOUR dječja kolica su lagana i okretna. Dizajnirana su za jednostavno vođenje jednom rukom. To olakšaju: udobna ručka za roditelja, rotirajući 360 stupnjeva prednji kotači te mogućnost blokiranja za vožnju ravno tijekom šetnje po težem terenu.

Sjedalo 2 u 1

A-TOUR su kolica za djecu od rođenja do 22 kg, odnosno do oko 4 godine. Transformabilno sjedalo možete jednostavno promijeniti iz gondole u kišobran kolica. Zahvaljujući tom rješenju, uštedjet ćete prostor za spremanje zasebne gondole kada dijete iz nje izraste.

Kotači koje nije potrebno pumpati

Kolica A-TOUR imaju amortizaciju na 4 kotača, zahvaljujući čemu nisu im strašni rubnjaci ili šumske staze. Nije potrebno ih pumpati, tako da u svakom trenutku možete krenuti u šetnju – bez potrebe za provjerom zraka u gumama. Kotači su savršeni za svaki teren.

Multifunkcionalna

A-TOUR ima sjedalo 2 u 1 zahvaljujući čemu u samo nekoliko poteza, možete promijeniti prostranu gondolu u udobna kišobran kolica. Sjedalo možete montirati u smjeru ili suprotno do smjera vožnje, prilagođavajući ga potrebama djeteta.

Mogućnost pričvršćivanja sjedala na okvir

A-TOUR ima mogućnost pričvršćivanja uklučene u set autosjedalice na okvir kolica. Mališan je zaspao u autu, a Vi morate u šoping? Ništa izgubljeno: otkopčate autosjedalicu, pričvrstite nju na okvir kolica i krenete u šetnju!

Širok raspon podešavanja

A-TOUR nudi cijeli niz prilagodbi - bez obzira radi li se o sjedalu, sjenilu ili roditeljskoj ručki. Sjedalo možete postaviti u jedan od 3 položaja, a vodootporno sjenilo s UPF 50+ filterom možete povećati tako, da bolje zaštiti dijete. Ima i dodatni krović za zaštitu od sunca te ventilacijski panel presvučen tkaninom.

Ergonomska šetnja

Niska mama, visoki tata? Promjena roditelja koji vozi kolica neće utjecati na udobnost šetnje - ručka nije samo podesiva u 8 stupnjeva, već ima i ergonomski oblik. Garantira udobniji zahvat, a time i - lakše manevriranje kolicima.

Priloženi adapteri kompatibilni su s autosjedalicama:

Kinderkraft®: MINK PRO,
Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2,
Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix,
Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q,
BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular,
Nuna®: Pipa.

Materijal:

Okvir: čelik
Obloga: poliester
Barijera i ručka za roditelja: ekokoža
Kotači: guma s pjenastim punjenjem

Dimenzije:

Rasklopljena: 72x60x26
Sklopljena: 105x60x90

Kotači:

prednji: 20 cm
stražnji: 30 cm

Težina:

Težina kolica (sjedalo i okvir): 12 kg
Težina samog sjedala: 4 kg
Težina samog okvira: 8 kg

Karakteristike
Početni datum dostave:
0
Dob djeteta:0 mj+
Boja:Crna
Varijanta Proizvoda:1
Tip proizvoda:
3u1 kolica (kolica, košara i autosjedalica)
Nosivost:22 kg
Smjer sjedala:Prema naprijed/nazad
Dimenzije:V 105 x Š 60 x D 90 cm

KINDERKRAFT KOLICA 3U1 B-TOUR PRO BLACK
999,00 KM

Sanjate kolica koja će pratiti Vaše dijete dok ne dosegnu težinu od 22 kg? Želite da spaja ne samo udobnost vožnje kolicima i komfor u vožnji, ali također elegantan dizajn? Upoznajte B-TOUR - višenamjenska dječja kolica 3 u 1 koja će promijeniti Vaše šetnje! Ima veliko sjedalo XL tipa 2 u 1, koje omogućuje pretvaranje košare u kišobran kolica u samo nekoliko koraka. Zauzima malo prostora, a uključeni univerzalni adapteri omogućuju brzo pričvršćivanje sjedala na okvir kolica, čime se stvara praktični TRAVEL SYSTEM.

Kolica 3 u 1 B-TOUR spajaju prednosti košare, kišobran kolica i TRAVEL SYSTEM-a (autosjedalica s adapterima). Namijenjena su djeci do oko 4 godine (maksimalno 22 kg), a zahvaljujući velikim pumpanim kotačima, prikladna su za šetnje gradom te izvan grada. Idete li na izlet u šumu? Ili možda želite posjetiti planinske prijevoje u blizini planinskih staza? Poboljšana amortizacija, izdržljiv čelični okvir i jednostavan način preklapanja čine B-TOUR savršenim za svako putovanje.

B-TOUR od Kinderkraft ima veliko, duboko sjenilo s mogućnošću proširenja. Ispod tkanine nalazi se skrivena mrežasta ploča koja će mališanu omogućiti protok zraka u vrućim danima. Tkanina sjenila vodootporna je te ima UPF50+ filter - zahvaljujući tome, B -TOUR će dobro raditi bez obzira na godišnje doba. Za udobnost u vožnji odgovoran je također naslon za leđa, koji se može namjestiti jednom rukom u 3 položaja, iz sjedećeg u ležeći položaj. Vaše će dijete cijeniti ova kolica zahvaljujući materijalima, amortizaciji i poboljšanjima koji će mu svaku šetnju učiniti ugodnom. Vi ćete se zaljubiti u B-TOUR zbog seta dodatnih pribora, praktičnih rješenja, jednostavnosti vožnje i ergonomski oblikovane podesive ručke. I naravno zbog brzog, jednostavnog preklapanja zajedno sa sjedalom.

Funkcionalnost:

  • Dječja kolica 3 u 1 B-TOUR ima praktično sjedalo 2 u 1, koje čete u samo nekoliko koraka pretvoriti iz košare u kišobran kolica. Uštedjet ćete mnogo prostora u ormaru, bez potrebe za skladištenjem zasebne košare.
  • Sjedalo kišobran kolica može se montirati prema smjeru vožnje i suprotno do smjera vožnje. Kad Vaše dijete i dalje želi putovati suprotno do smjera vožnje, dovoljno je pravilno pričvrstiti kišobran kolica. A kad bude spremno za istraživanje svijeta - promijeniti ćete njegov položaj u samo nekoliko koraka.
  • Uz kolica su uključeni univerzalni adapteri te MINK PRO autosjedalica (od rođenja do 13 kg). Na jednostavan način stvorit ćete TRAVEL SYSTEM koji će Vam omogućiti jednostavno pričvršćivanje sjedalice na okvir kolica. Nećete više morati izvaditi mališana sa sjedalice kad zaspi.
  • B-TOUR Kinderkraft ima velike (21 i 30 cm promjera) pumpane kotače s amortizacijom. Dobro će funkcionirati na gradskim nogostupima i također na popločanim šumskim stazama.
  • Kolica imaju pričvršćen podesivi pojas za prenošenje okvira. Zahvaljujući njemu, lakše ćete prenijeti kolica, te nositi B-TOUR po stepenicama.
  • Zahvaljujući velikom sjenilu, koje se može dodatno povećati, B-TOUR radit će i po vrućem vremenu i kad Vas uhvati kiša. Sjenilo izrađeno je od vodootporne tkanine s UPF50 + filterom, ima i dodatnu ploču za zaštitu od sunca. Dodatno, ispod tkanine nalazi se mrežasta ploča koja će mališanu omogućiti dodatni protok zraka u vrućim danima. Također ima prozorčić za kontakt s djetetom što omogućava roditeljima da gledaju što njihov mališan radi.
  • Kolica se mogu preklopiti s pričvršćenim sjedalom, ali ako želite uštedjeti više prostora, možete ga jednostavno ukloniti i preklopiti okvir u samo nekoliko koraka. Potreban Vam samo trenutak ga stavite u prtljažnik i ponesete sa sobom na put.

Udobnost:

  • Sjedalo 2 u 1 vrlo je udobno - u položaju košare jedno je od najdužih dostupnih na tržištu. XL košara (dužina 90 cm, širina 34 cm) pruža sigurnost i udobnost korištenja čak i za veće mališane, sve dok ne dosegnu težinu od 15 kg ili dok se ne počnu samostalno okretati i sjediti).
  • Dovoljno je nekoliko koraka za pričvršćivanje sjedala ili sjedalice (uz pomoć adaptera) na okvir kolica. B-TOUR je prilagođen potrebama suvremenih, mobilnih roditelja.
  • Naslon kišobran kolica može se postaviti u 3 položaja: sjedeći, polaležeći i ležeći. Namjestiti ih ćete jednom rukom - u samo nekoliko sekundi pripremiti ćete djetetu ugodan prostor za san.
  • Kolica 3 u 1 B-TOUR imaju također u 2 položaja podesiv oslonac za noge. Mališan će moći slobodno namjestiti noge - tako da mu bude ugodno tijekom Vaših svakodnevnih šetnji.
  • Ručka za roditelja ima 4 razine podešavanja. Za veću udobnost tjekom vožnje, dobila je ergonomski oblik te dovršena je eko kožom. Ugodna je na dodir i jednostavna za čišćenje.
  • Veliki koš može nositi do 5 kg. Jedna od strana ima čičke, zahvaljujući kojim može se jednostavno povećati, a istovremeno povećati kapacitet koša. Ne samo da ćete tamo staviti sav dječji pribor, ali ćete i dodati male male kupnjee koje želite obaviti na povratku iz šetnje.

Sigurnost:

  • Kolica 3 u 1 B-TOUR Kinderkraft zadovoljavaju standard EN 1888-2 koji dopušta maksimalnu težinu djeteta od 22 kg.
  • B -TOUR ima središnju kočnicu tipa STOP & RIDE - pritiska se je odozgo, zahvaljujući čemu možete to raditi čak i u otvorenim cipelama. Ne oštećuje cipele i omogućuje brzo zaustavljanje kolica.
  • Sjedalo kišobran kolica ima podesive pojaseve s 5 točaka, s mekim zaštitnim jastucima. Jednostavno ćete ih skinuti i očistiti, a zahvaljujući regulaciji pojaseve ćete prilagoditi svom brzorastućem djetetu.
  • B-TOUR ima rotirajuću, odvojivu s obje strane, zaštitnu ogradicu. Ne samo da štiti mališana tijekom vožnje - sustav za otkopčavanje olakšava stavljanje i vađenje djeteta iz kolica.
  • Autosjedalica MINK PRO ima sigurnosne pojaseve s 3 točaka i dodatni umetak za bebe. U njemu se smije prevoziti djeca od rođenja do 13 kg.

Kotači:

  • Prednji: pumpane, guma promjera 21 cm. Amortizirani su i rotiraju se za 360 stupnjeva. Također se mogu blokirati za vožnju ravno naprijed. Olakšavaju manevriranje kolicima.
  • Stražnji: pumpane, guma promjera 30 cm. Amortizirani su i dobro će raditi na raznim terenima - uključujući i šetnju po makadamskim stazama.
  • Kotači su izdržljivi i otporni na abraziju. Daju djetetu udobnost tjekom vožnje čak i kad šetate po neravnom terenu.

Sjedalo 2u1 - košara i kišobran kolica:

  • Velika XL košara - jedna od najdužih dostupnih na tržištu (dužina 90 cm).
  • Uz košaru dolazi madrac a njegova presvlaka obogaćena je bambusovim vlaknima, koje osiguravaju pravilno prozračivanje i brže odvođenje vlage. Presvlaka ima antibakterijska i termoregulacijska svojstva (28% bambusovih vlakana, 72% poliestera, antibakterijska prevlaka).
  • Brza i jednostavna promjena košare u kišobran kolica.
  • 2 smjera pričvršćivanja kolica: prema smjeru vožnje i suprotno do smjera vožnje.
  • Naslon je podesiv u 3 točaka iz sjedećeg u ležeći položaj (podešavanje jednom rukom)
  • Sjedalo ima veliko sjenilo koje se može produžiti. Izrađeno je od vodootporne tkanine sa UPF50 + filterom. Ima prozorčić za kontakt roditelja s djetetom.
  • Sjenilo ima pokretnu zaštitu od sunca i mrežastu ploču koja osigurava dovoljnu ventilaciju.
  • Sjedalo kišobran kolica ima sigurnosne pojaseve s 5 točaka koje se može regulirati po duljini i širini.
  • Kolica imaju odvojivu s obje strane, rotirajuću zaštitnu ogradicu, dovršenu eko kožom.
  • Oslonac za noge kišobran kolica može se namjestiti u 2 položaja, a na mjestu gdje mališan odmara noge ima pojas izrađena od jednostavnog za čišćenje materijala.

Okvir:

  • Ukupna nosivost okvira je 27 kg. Kolica zadovoljavaju standard EN 1888-2 s maksimalnom dopuštenom težinom djeteta u kišobran kolicima do 22 kg.
  • Košara ima nosivost do 5 kg
  • Ručka za roditelja ima 4 razine podešavanja. Ima ergonomski oblik što olakšava vožnju i manevriranje kolicima.
  • Okvir ima jednostavan, dvostupanjski sustav preklapanja. Dovoljno je stisnuti gumb, povući dvije poluge s obje strane i preklopiti kolica.
  • Ima poseban mehanizam koji omogućuje dodatno spljoštiti okvir (uz pomoć posebnih gumba) - pazite, radi samo s otključanim prednjim kotačima!
  • Kočnicom STOP & RIDE upravlja se odozgo, zahvaljujući čemu ne oštećuje cipele.
  • Na okvir trajno je pričvršćen poseban, podesiv pojas za prenošenje, koji olakšava transport i nošenje kolica.

Sjedalica MINK PRO:

  • Grupa ECE 0+ (za djecu težine do 13 kg).
  • Sigurnosni pojasevi s 3 točke sa zaštitnim jastucima. Moguća regulacija dužine.
  • Poseban umetak za najmlađu djecu.
  • Krović za zaštitu od sunca, koji se može sklopiti.
  • Ručka sjedalice podesiva u 3 položaja.
  • Montaža uz pomoć automobil pojasa s 3 točke.
  • Nosiljka, ležaljka i autosjedalica u jednom.
  • Proizvod je testiran i homologiran u skladu s europskim sigurnosnim propisom ECE R 44/04.

Pribor u setu:

  • univerzalni adapteri,
  • držač za šalicu,
  • kišni pokrivač,
  • mrežica protiv insekata,
  • madrac u košari,
  • pokrivač za noge.

Uključeni adapteri kompatibilni su sa autosjedalicama:

Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

 

Dimenzije:
  • Sklopljena kolica: V 38 x Š 60 x D 68 cm
  • Kišobran kolica s pričvršćenim sjedalom: V 114 x Š 60 x D 91 cm

  • Košara – unutarnje dimenzije: V 34 x Š 89 x D 18 cm

  • Košara – vanjske dimenzije: V 42 x Š 19,5 x D 94 cm

Težina: 13 kg
Materijali:
  • Navlaka košare i kišobran kolica: poliester
  • Materijal za punjenje madraca u košari: pjena
  • Materijal presvlake madraca: poliester + bambusova vlakna (viskoza)
  • Sjenilo: poliester
  • Okvir: čelik
  • Kotači: guma
  • Ručka za roditelja, ogradica, završna obrada: eko koža
Kotači:
  • Prednji : 21 cm
  • Stražnji: 30 cm
Standard: Izrađen u skladu s europskim standardom ECE 44/04
Jamstvo proizvođača: 24 mjeseca

Karakteristike

Dob djeteta: 0 mj+
Boja: Crna
Varijanta Proizvoda: 2
Naziv varijante proizvoda: Black
Tip proizvoda: 3u1 kolica (kolica, košara i autosjedalica)
Nosivost: 22 kg
Smjer sjedala: Prema naprijed/nazad
KINDERKRAFT KOLICA 3U1 B-TOUR(MINK) DARK GREY
999,00 KM

Sanjate kolica koja će pratiti Vaše dijete dok ne dosegnu težinu od 22 kg? Želite da spaja ne samo udobnost vožnje kolicima i komfor u vožnji, ali također elegantan dizajn? Upoznajte B-TOUR - višenamjenska dječja kolica 3 u 1 koja će promijeniti Vaše šetnje! Ima veliko sjedalo XL tipa 2 u 1, koje omogućuje pretvaranje košare u kišobran kolica u samo nekoliko koraka. Zauzima malo prostora, a uključeni univerzalni adapteri omogućuju brzo pričvršćivanje sjedala na okvir kolica, čime se stvara praktični TRAVEL SYSTEM.

Kolica 3 u 1 B-TOUR spajaju prednosti košare, kišobran kolica i TRAVEL SYSTEM-a (autosjedalica s adapterima). Namijenjena su djeci do oko 4 godine (maksimalno 22 kg), a zahvaljujući velikim pumpanim kotačima, prikladna su za šetnje gradom te izvan grada. Idete li na izlet u šumu? Ili možda želite posjetiti planinske prijevoje u blizini planinskih staza? Poboljšana amortizacija, izdržljiv čelični okvir i jednostavan način preklapanja čine B-TOUR savršenim za svako putovanje.

B-TOUR od Kinderkraft ima veliko, duboko sjenilo s mogućnošću proširenja. Ispod tkanine nalazi se skrivena mrežasta ploča koja će mališanu omogućiti protok zraka u vrućim danima. Tkanina sjenila vodootporna je te ima UPF50+ filter - zahvaljujući tome, B -TOUR će dobro raditi bez obzira na godišnje doba. Za udobnost u vožnji odgovoran je također naslon za leđa, koji se može namjestiti jednom rukom u 3 položaja, iz sjedećeg u ležeći položaj. Vaše će dijete cijeniti ova kolica zahvaljujući materijalima, amortizaciji i poboljšanjima koji će mu svaku šetnju učiniti ugodnom. Vi ćete se zaljubiti u B-TOUR zbog seta dodatnih pribora, praktičnih rješenja, jednostavnosti vožnje i ergonomski oblikovane podesive ručke. I naravno zbog brzog, jednostavnog preklapanja zajedno sa sjedalom.

Funkcionalnost:

  • Dječja kolica 3 u 1 B-TOUR ima praktično sjedalo 2 u 1, koje čete u samo nekoliko koraka pretvoriti iz košare u kišobran kolica. Uštedjet ćete mnogo prostora u ormaru, bez potrebe za skladištenjem zasebne košare.
  • Sjedalo kišobran kolica može se montirati prema smjeru vožnje i suprotno do smjera vožnje. Kad Vaše dijete i dalje želi putovati suprotno do smjera vožnje, dovoljno je pravilno pričvrstiti kišobran kolica. A kad bude spremno za istraživanje svijeta - promijeniti ćete njegov položaj u samo nekoliko koraka.
  • Uz kolica su uključeni univerzalni adapteri te MINK PRO autosjedalica (od rođenja do 13 kg). Na jednostavan način stvorit ćete TRAVEL SYSTEM koji će Vam omogućiti jednostavno pričvršćivanje sjedalice na okvir kolica. Nećete više morati izvaditi mališana sa sjedalice kad zaspi.
  • B-TOUR Kinderkraft ima velike (21 i 30 cm promjera) pumpane kotače s amortizacijom. Dobro će funkcionirati na gradskim nogostupima i također na popločanim šumskim stazama.
  • Kolica imaju pričvršćen podesivi pojas za prenošenje okvira. Zahvaljujući njemu, lakše ćete prenijeti kolica, te nositi B-TOUR po stepenicama.
  • Zahvaljujući velikom sjenilu, koje se može dodatno povećati, B-TOUR radit će i po vrućem vremenu i kad Vas uhvati kiša. Sjenilo izrađeno je od vodootporne tkanine s UPF50 + filterom, ima i dodatnu ploču za zaštitu od sunca. Dodatno, ispod tkanine nalazi se mrežasta ploča koja će mališanu omogućiti dodatni protok zraka u vrućim danima. Također ima prozorčić za kontakt s djetetom što omogućava roditeljima da gledaju što njihov mališan radi.
  • Kolica se mogu preklopiti s pričvršćenim sjedalom, ali ako želite uštedjeti više prostora, možete ga jednostavno ukloniti i preklopiti okvir u samo nekoliko koraka. Potreban Vam samo trenutak ga stavite u prtljažnik i ponesete sa sobom na put.

Udobnost:

  • Sjedalo 2 u 1 vrlo je udobno - u položaju košare jedno je od najdužih dostupnih na tržištu. XL košara (dužina 90 cm, širina 34 cm) pruža sigurnost i udobnost korištenja čak i za veće mališane, sve dok ne dosegnu težinu od 15 kg ili dok se ne počnu samostalno okretati i sjediti).
  • Dovoljno je nekoliko koraka za pričvršćivanje sjedala ili sjedalice (uz pomoć adaptera) na okvir kolica. B-TOUR je prilagođen potrebama suvremenih, mobilnih roditelja.
  • Naslon kišobran kolica može se postaviti u 3 položaja: sjedeći, polaležeći i ležeći. Namjestiti ih ćete jednom rukom - u samo nekoliko sekundi pripremiti ćete djetetu ugodan prostor za san.
  • Kolica 3 u 1 B-TOUR imaju također u 2 položaja podesiv oslonac za noge. Mališan će moći slobodno namjestiti noge - tako da mu bude ugodno tijekom Vaših svakodnevnih šetnji.
  • Ručka za roditelja ima 4 razine podešavanja. Za veću udobnost tjekom vožnje, dobila je ergonomski oblik te dovršena je eko kožom. Ugodna je na dodir i jednostavna za čišćenje.
  • Veliki koš može nositi do 5 kg. Jedna od strana ima čičke, zahvaljujući kojim može se jednostavno povećati, a istovremeno povećati kapacitet koša. Ne samo da ćete tamo staviti sav dječji pribor, ali ćete i dodati male male kupnjee koje želite obaviti na povratku iz šetnje.

Sigurnost:

  • Kolica 3 u 1 B-TOUR Kinderkraft zadovoljavaju standard EN 1888-2 koji dopušta maksimalnu težinu djeteta od 22 kg.
  • B -TOUR ima središnju kočnicu tipa STOP & RIDE - pritiska se je odozgo, zahvaljujući čemu možete to raditi čak i u otvorenim cipelama. Ne oštećuje cipele i omogućuje brzo zaustavljanje kolica.
  • Sjedalo kišobran kolica ima podesive pojaseve s 5 točaka, s mekim zaštitnim jastucima. Jednostavno ćete ih skinuti i očistiti, a zahvaljujući regulaciji pojaseve ćete prilagoditi svom brzorastućem djetetu.
  • B-TOUR ima rotirajuću, odvojivu s obje strane, zaštitnu ogradicu. Ne samo da štiti mališana tijekom vožnje - sustav za otkopčavanje olakšava stavljanje i vađenje djeteta iz kolica.
  • Autosjedalica MINK PRO ima sigurnosne pojaseve s 3 točaka i dodatni umetak za bebe. U njemu se smije prevoziti djeca od rođenja do 13 kg.

Kotači:

  • Prednji: pumpane, guma promjera 21 cm. Amortizirani su i rotiraju se za 360 stupnjeva. Također se mogu blokirati za vožnju ravno naprijed. Olakšavaju manevriranje kolicima.
  • Stražnji: pumpane, guma promjera 30 cm. Amortizirani su i dobro će raditi na raznim terenima - uključujući i šetnju po makadamskim stazama.
  • Kotači su izdržljivi i otporni na abraziju. Daju djetetu udobnost tjekom vožnje čak i kad šetate po neravnom terenu.

Sjedalo 2u1 - košara i kišobran kolica:

  • Velika XL košara - jedna od najdužih dostupnih na tržištu (dužina 90 cm).
  • Uz košaru dolazi madrac a njegova presvlaka obogaćena je bambusovim vlaknima, koje osiguravaju pravilno prozračivanje i brže odvođenje vlage. Presvlaka ima antibakterijska i termoregulacijska svojstva (28% bambusovih vlakana, 72% poliestera, antibakterijska prevlaka).
  • Brza i jednostavna promjena košare u kišobran kolica.
  • 2 smjera pričvršćivanja kolica: prema smjeru vožnje i suprotno do smjera vožnje.
  • Naslon je podesiv u 3 točaka iz sjedećeg u ležeći položaj (podešavanje jednom rukom)
  • Sjedalo ima veliko sjenilo koje se može produžiti. Izrađeno je od vodootporne tkanine sa UPF50 + filterom. Ima prozorčić za kontakt roditelja s djetetom.
  • Sjenilo ima pokretnu zaštitu od sunca i mrežastu ploču koja osigurava dovoljnu ventilaciju.
  • Sjedalo kišobran kolica ima sigurnosne pojaseve s 5 točaka koje se može regulirati po duljini i širini.
  • Kolica imaju odvojivu s obje strane, rotirajuću zaštitnu ogradicu, dovršenu eko kožom.
  • Oslonac za noge kišobran kolica može se namjestiti u 2 položaja, a na mjestu gdje mališan odmara noge ima pojas izrađena od jednostavnog za čišćenje materijala.

Okvir:

  • Ukupna nosivost okvira je 27 kg. Kolica zadovoljavaju standard EN 1888-2 s maksimalnom dopuštenom težinom djeteta u kišobran kolicima do 22 kg.
  • Košara ima nosivost do 5 kg
  • Ručka za roditelja ima 4 razine podešavanja. Ima ergonomski oblik što olakšava vožnju i manevriranje kolicima.
  • Okvir ima jednostavan, dvostupanjski sustav preklapanja. Dovoljno je stisnuti gumb, povući dvije poluge s obje strane i preklopiti kolica.
  • Ima poseban mehanizam koji omogućuje dodatno spljoštiti okvir (uz pomoć posebnih gumba) - pazite, radi samo s otključanim prednjim kotačima!
  • Kočnicom STOP & RIDE upravlja se odozgo, zahvaljujući čemu ne oštećuje cipele.
  • Na okvir trajno je pričvršćen poseban, podesiv pojas za prenošenje, koji olakšava transport i nošenje kolica.

Sjedalica MINK PRO:

  • Grupa ECE 0+ (za djecu težine do 13 kg).
  • Sigurnosni pojasevi s 3 točke sa zaštitnim jastucima. Moguća regulacija dužine.
  • Poseban umetak za najmlađu djecu.
  • Krović za zaštitu od sunca, koji se može sklopiti.
  • Ručka sjedalice podesiva u 3 položaja.
  • Montaža uz pomoć automobil pojasa s 3 točke.
  • Nosiljka, ležaljka i autosjedalica u jednom.
  • Proizvod je testiran i homologiran u skladu s europskim sigurnosnim propisom ECE R 44/04.

Pribor u setu:

  • univerzalni adapteri,
  • držač za šalicu,
  • kišni pokrivač,
  • mrežica protiv insekata,
  • madrac u košari,
  • pokrivač za noge.

Uključeni adapteri kompatibilni su sa autosjedalicama:

Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

 

Dimenzije:
  • Sklopljena kolica: V 38 x Š 60 x D 68 cm
  • Kišobran kolica s pričvršćenim sjedalom: V 114 x Š 60 x D 91 cm

  • Košara – unutarnje dimenzije: V 34 x Š 89 x D 18 cm

  • Košara – vanjske dimenzije: V 42 x Š 19,5 x D 94 cm

Težina: 13 kg
Materijali:
  • Navlaka košare i kišobran kolica: poliester
  • Materijal za punjenje madraca u košari: pjena
  • Materijal presvlake madraca: poliester + bambusova vlakna (viskoza)
  • Sjenilo: poliester
  • Okvir: čelik
  • Kotači: guma
  • Ručka za roditelja, ogradica, završna obrada: eko koža
Kotači:
  • Prednji : 21 cm
  • Stražnji: 30 cm
Standard: Izrađen u skladu s europskim standardom ECE 44/04
Jamstvo proizvođača: 24 mjeseca

Karakteristike

Dob djeteta: 0 mj+
Boja: Siva
Varijanta Proizvoda: 1
Naziv varijante proizvoda: Dark Gray
Tip proizvoda: 3u1 kolica (kolica, košara i autosjedalica)
Nosivost: 22 kg
Smjer sjedala: Prema naprijed/nazad
KINDERKRAFT KOLICA 3U1 NEWLY MINK PRO CLASSIC BLACK
779,00 KM

Dječja kolica 3 u 1 NEWLY Kinderkraft

Ovo su NEWLY- moderna 3 u 1 kolica za djecu do 22 kg , odnosno do cca 4 godine, koja će vas oduševiti svojom funkcionalnošću i lakoćom. Jedan je od najlakših višenamjenskih modela na međunarodnom tržištu - težak je samo 7,5 kg, što ga čini iznimno jednostavnim za rukovanje.

Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe u sportsko sjedište uz nekoliko pokreta. Veliki ovjesni kotači olakšavaju vožnju čak i na prepunim ulicama ili stazama u parkovima.

NEWLY se sklapaju zajedno s pričvršćenim sjedalom - potreban je samo trenutak da kolica budu spremna za put.

Dolazi zajedno s dječjom autosjedalicom MINK PRO i-Size (40-75 cm) i univerzalnim adapterima*, zahvaljujući kojima možete lako pričvrstiti dječju autosjedalicu na okvir kolica. Zahvaljujući tome, kada vaše dijete zaspi tijekom putovanja automobilom, nećete ga morati buditi.

Lagan i multifunkcionalan
NEWLY kolica 3 u 1 razvijena su kako bi vam pomogla u brizi o vašem djetetu od rođenja do otprilike 4 godine starosti. Unatoč činjenici da NEWLY sadrži mnogo elemenata, to su jedna od najlakših višenamjenskih kolica dostupnih na tržištu.

Jednostavno preklapanje
Kolica zajedno sa sjedalom možete sklopiti u nekoliko trenutaka. Trebate putovati? Ili možda svaki dan morate ići stepenicama? Nema problema, samo trenutak i NEWLY je spreman. Riječ je o kolicima koja su odlična za skladištenje čak i u malim stanovima.

Od rođenja do 22 kg
NEWLY kolica namijenjena su djeci od rođenja do 22 kg. Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe u sportsko sjedište koje može biti okrenuto prema naprijed ili prema natrag. Zahvaljujući ovoj značajci, ne morate imati posebno mjesto za pohranjivanje ravne korpe kada je vaše dijete preraste.

Mogućnost pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir
Zahvaljujući mogućnosti pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir kolica, s djetetom možete ići u šetnju ili kući, čak i ako je zaspalo tijekom vožnje. Univerzalni adapteri su uključeni u paket.

Kotači koje nije potrebno napuhavati
Ovjesni kotači otporni su na probijanje i, što je najvažnije, ne moraju se napuhavati. Uvijek su spremni za šetnju! Prednji kotači rotiraju se za 360 stupnjeva i zaključani su u ravnoj liniji, idealno za zahtjevnije terene. S njima ćete savladati svaku prepreku.

Velika vodootporna tenda
NEWLY su multifunkcionalna kolica, idealna za šetnje u bilo koje doba godine. Ima veliku tendu s dodatnim produžetkom i prozorom za kontakt s djetetom te ventilacijsku ploču. Izrađen je od vodootpornog materijala s UPF50+ filterom - štiti dijete ne samo od vjetra i kiše, već i od štetnih UV zraka.

Praktični pribor:
Za NEWLY ne morate kupovati poseban pribor: sve je uključeno u cijenu seta! Kolica sadrže: zimsku navlaku za noge, kišnu navlaku, univerzalne adaptere i dječju autosjedalicu MINK PRO i-Size (40-75 cm).

Širok raspon postavki
NEWLY su kolica prilagođena i djetetu i roditelju. Naslon za leđa možete lako namjestiti kako biste bebi stvorili udoban prostor za drijemanje na svježem zraku. Osim toga, mijenjanje roditelja tijekom vožnje kolica više neće biti problem - NEWLY ima podesivu ručku koju možete prilagoditi svojoj visini u nekoliko sekundi.

Značajke:

3 u 1 – ravna korpa i sportsko sjedište u jednom, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) s adapterima uključena u cijenu
Za djecu od rođenja do 22 kg
Sklapanje sa sjedalom i izuzetno lagana
Dodatna oprema: zimska navlaka za noge, kišna navlaka, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) i adapteri
2 smjera vožnje sportskih kolica
Uklonjiva sigurnosna barijera s obje strane
Tenda od vodootporne tkanine s UPF50+ filterom
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka sa štitnicima
Ovjesni kotači otporni na probijanje
Prednji okretni kotači s blokadom za vožnju po ravnoj liniji
Glomazna košara

Dodatni adapteri su kompatibilni s dječjim autosjedalicama :
Kinderkraft®: MINK PRO i-Size, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Tehnički parametri:
Materijali:

Okvir: aluminij
Navlaka: poliester
Kotači: mješavina gume i pjene

Dimenzije:

Sklopljen: 73 x 53 x 35 cm

Kotači:

prednja strana: 18 cm
straga: 23 cm

Težina: 7,5 kg

KINDERKRAFT KOLICA 3U1 NEWLY MINK PRO MOONLIGHT GREY
779,00 KM

Dječja kolica 3 u 1 NEWLY Kinderkraft

Ovo su NEWLY- moderna 3 u 1 kolica za djecu do 22 kg , odnosno do cca 4 godine, koja će vas oduševiti svojom funkcionalnošću i lakoćom. Jedan je od najlakših višenamjenskih modela na međunarodnom tržištu - težak je samo 7,5 kg, što ga čini iznimno jednostavnim za rukovanje.

Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe  u sportsko sjedište uz nekoliko pokreta. Veliki ovjesni kotači olakšavaju vožnju čak i na prepunim ulicama ili stazama u parkovima.

NEWLY se sklapaju zajedno s pričvršćenim sjedalom - potreban je samo trenutak da kolica budu spremna za put.

Dolazi zajedno s dječjom autosjedalicom MINK PRO i-Size (40-75 cm) i univerzalnim adapterima*, zahvaljujući kojima možete lako pričvrstiti dječju autosjedalicu na okvir kolica. Zahvaljujući tome, kada vaše dijete zaspi tijekom putovanja automobilom, nećete ga morati buditi.

Lagan i multifunkcionalan
NEWLY kolica 3 u 1 razvijena su kako bi vam pomogla u brizi o vašem djetetu od rođenja do otprilike 4 godine starosti. Unatoč činjenici da NEWLY sadrži mnogo elemenata, to su jedna od najlakših višenamjenskih kolica dostupnih na tržištu.

Jednostavno preklapanje
Kolica zajedno sa sjedalom možete sklopiti u nekoliko trenutaka. Trebate putovati? Ili možda svaki dan morate ići stepenicama? Nema problema, samo trenutak i NEWLY je spreman. Riječ je o kolicima koja su odlična za skladištenje čak i u malim stanovima.

Od rođenja do 22 kg
NEWLY kolica namijenjena su djeci od rođenja do 22 kg. Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe u sportsko sjedište koje može biti okrenuto prema naprijed ili prema natrag. Zahvaljujući ovoj značajci, ne morate imati posebno mjesto za pohranjivanje ravne korpe kada je vaše dijete preraste.

Mogućnost pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir
Zahvaljujući mogućnosti pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir kolica, s djetetom možete ići u šetnju ili kući, čak i ako je zaspalo tijekom vožnje. Univerzalni adapteri su uključeni u paket.

Kotači koje nije potrebno napuhavati
Ovjesni kotači otporni su na probijanje i, što je najvažnije, ne moraju se napuhavati. Uvijek su spremni za šetnju! Prednji kotači rotiraju se za 360 stupnjeva i zaključani su u ravnoj liniji, idealno za zahtjevnije terene. S njima ćete savladati svaku prepreku.

Velika vodootporna tenda
NEWLY su multifunkcionalna kolica, idealna za šetnje u bilo koje doba godine. Ima veliku tendu s dodatnim produžetkom i prozorom za kontakt s djetetom te ventilacijsku ploču. Izrađen je od vodootpornog materijala s UPF50+ filterom - štiti dijete ne samo od vjetra i kiše, već i od štetnih UV zraka.

Praktični pribor:
Za NEWLY ne morate kupovati poseban pribor: sve je uključeno u cijenu seta! Kolica sadrže: zimsku navlaku za noge, kišnu navlaku, univerzalne adaptere i dječju autosjedalicu MINK PRO i-Size (40-75 cm).

Širok raspon postavki
NEWLY su kolica prilagođena i djetetu i roditelju. Naslon za leđa možete lako namjestiti kako biste bebi stvorili udoban prostor za drijemanje na svježem zraku. Osim toga, mijenjanje roditelja tijekom vožnje kolica više neće biti problem - NEWLY ima podesivu ručku koju možete prilagoditi svojoj visini u nekoliko sekundi.

Značajke:

3 u 1 – ravna korpa i sportsko sjedište u jednom, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) s adapterima uključena u cijenu
Za djecu od rođenja do 22 kg
Sklapanje sa sjedalom i izuzetno lagana
Dodatna oprema: zimska navlaka za noge, kišna navlaka, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) i adapteri
2 smjera vožnje sportskih kolica
Uklonjiva sigurnosna barijera s obje strane
Tenda od vodootporne tkanine s UPF50+ filterom
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka sa štitnicima
Ovjesni kotači otporni na probijanje
Prednji okretni kotači s blokadom za vožnju po ravnoj liniji
Glomazna košara

Dodatni adapteri su kompatibilni s dječjim autosjedalicama :
Kinderkraft®: MINK PRO i-Size, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Tehnički parametri:
Materijali:

Okvir: aluminij
Navlaka: poliester
Kotači: mješavina gume i pjene

Dimenzije:

Sklopljen: 73 x 53 x 35 cm

Kotači:

prednja strana: 18 cm
straga: 23 cm

Težina: 7,5 kg

KINDERKRAFT KOLICA TIK GREEN FOREST
195,35 KM

Tražite li lagana kolica koja možete sklopiti u nekoliko sekundi i ponijeti sa sobom na odmor? Ovo su kompaktna kišobran kolica - TIK! Teška su samo 6,5 kg, što ih čini savršenim za putovanja. Potreban je samo trenutak da se TIK sklopi poput kišobrana i stavi u prtljažnik automobila. Kolica možete također bez problema ponijeti na vlak ili javni prijevoz.

TIK su kišobran kolica ne samo za putovanja: savršena su i za svakodnevne šetnje. Imaju postupno podešavanje naslona čak do ležećeg položaja - dovoljno je samo trenutak da namjestite naslon za leđa i noge kako bi vaše dijete moglo odrijemati na otvorenom. Lagane, neprobojne kotače nije potrebno pumpati, a po potrebi dva prednja možete blokirati za vožnju po težim terenima. Imaju amortizaciju, savršenu za parkovske aleje ili neravne pločnike.

Za odmor i za svaki dan

TIK su kišobran kolica idealna za odmor i svakodnevne šetnje. Vrlo su lagana: težina je samo 6,5 kg i iznimno ih je lako sklopiti. Uz kolica dolazi remen za premještanje. Nema lifta? Ulaz stubama u vlak? Za TIK nije to problem!

Ležeći položaj

Dijete želi drijemati u šetnji? Samo rasklopite naslon u ležeći položaj i namjestite naslon za noge. Vi ćete dalje razgledavati, a mališan će se odmoriti nakon dana ispunjenog uzbuđenjima.

Sklopivo sjenilo

Osim udobnog sjedala, TIK ima sklopivo sjenilo koje će djetetu pružiti hlad i zaštititi ga od vjetra i kiše. U sjenilu nalazi se prozorčić za kontakt s djetetom, tako da uvijek možete kontrolirati situaciju.

Kotači bez potrebe pumpanja

Kotači kolica su lagani i otporni na probijanje - ne morate ih niti pumpati. Odlično će funkcionirati tijekom odmora u gradu, resortu ili u šetnji uskim gradskim ulicama. Možete blokirati prednje kotače za vožnju po neravnim površinama.

Sigurnost u svakoj šetnji

Kišobran kolica TIK imaju podesive trake s 5 točaka i punu, mekanu sigurnosnu barijeru koja stvara siguran prostor za sjedenje. Pojaseve možete jednostavno prilagoditi rastućem djetetu, a zahvaljujući zaštitnim jastučićima možete biti sigurni da neće ozlijediti mališana. Osim toga, TIK ima dvije kočnice na stražnjim kotačima - dovoljno da upotrijebite jedan od njih kako biste sigurno blokirali kolica.

Košara ispod sjedala

Ispod sjedala nalazi se prostrana košara nosivosti do 2 kg. Tu možete smjestiti ne samo sitnu kupovinu, ali i pribor potreban tijekom šetnje, poput vlažnih maramica, tetra pelena ili igračaka.

Materijali:

Okvir: čelik
Kotači: pjena EVA
Tkanina: poliester

Dimenzije:

Sklopljena: V 106 x Š 28 x D 33,5 cm
Rasklopljena: D 76 x Š 47,5 x V 104 cm

Promjer kotača:

14,3 cm

Težina:

6,5 kg

Karakteristike
Boja:
Siva
Varijanta Proizvoda:
2
Naziv varijante proizvoda:
Stone Grey
Tip proizvoda:
Kišobran kolica
Nosivost:
15 kg
Smjer sjedala:
Prema naprijed
Dimenzije:
D 76 x Š 47,5 x V 104 cm
Težina paketa:
6.5 kg

KINDERKRAFT KOLICA TIK STONE GREY
195,35 KM

Tražite li lagana kolica koja možete sklopiti u nekoliko sekundi i ponijeti sa sobom na odmor? Ovo su kompaktna kišobran kolica - TIK! Teška su samo 6,5 kg, što ih čini savršenim za putovanja. Potreban je samo trenutak da se TIK sklopi poput kišobrana i stavi u prtljažnik automobila. Kolica možete također bez problema ponijeti na vlak ili javni prijevoz.

TIK su kišobran kolica ne samo za putovanja: savršena su i za svakodnevne šetnje. Imaju postupno podešavanje naslona čak do ležećeg položaja - dovoljno je samo trenutak da namjestite naslon za leđa i noge kako bi vaše dijete moglo odrijemati na otvorenom. Lagane, neprobojne kotače nije potrebno pumpati, a po potrebi dva prednja možete blokirati za vožnju po težim terenima. Imaju amortizaciju, savršenu za parkovske aleje ili neravne pločnike.

Za odmor i za svaki dan

TIK su kišobran kolica idealna za odmor i svakodnevne šetnje. Vrlo su lagana: težina je samo 6,5 kg i iznimno ih je lako sklopiti. Uz kolica dolazi remen za premještanje. Nema lifta? Ulaz stubama u vlak? Za TIK nije to problem!

Ležeći položaj

Dijete želi drijemati u šetnji? Samo rasklopite naslon u ležeći položaj i namjestite naslon za noge. Vi ćete dalje razgledavati, a mališan će se odmoriti nakon dana ispunjenog uzbuđenjima.

Sklopivo sjenilo

Osim udobnog sjedala, TIK ima sklopivo sjenilo koje će djetetu pružiti hlad i zaštititi ga od vjetra i kiše. U sjenilu nalazi se prozorčić za kontakt s djetetom, tako da uvijek možete kontrolirati situaciju.

Kotači bez potrebe pumpanja

Kotači kolica su lagani i otporni na probijanje - ne morate ih niti pumpati. Odlično će funkcionirati tijekom odmora u gradu, resortu ili u šetnji uskim gradskim ulicama. Možete blokirati prednje kotače za vožnju po neravnim površinama.

Sigurnost u svakoj šetnji

Kišobran kolica TIK imaju podesive trake s 5 točaka i punu, mekanu sigurnosnu barijeru koja stvara siguran prostor za sjedenje. Pojaseve možete jednostavno prilagoditi rastućem djetetu, a zahvaljujući zaštitnim jastučićima možete biti sigurni da neće ozlijediti mališana. Osim toga, TIK ima dvije kočnice na stražnjim kotačima - dovoljno da upotrijebite jedan od njih kako biste sigurno blokirali kolica.

Košara ispod sjedala

Ispod sjedala nalazi se prostrana košara nosivosti do 2 kg. Tu možete smjestiti ne samo sitnu kupovinu, ali i pribor potreban tijekom šetnje, poput vlažnih maramica, tetra pelena ili igračaka.

Materijali:

Okvir: čelik
Kotači: pjena EVA
Tkanina: poliester

Dimenzije:

Sklopljena: V 106 x Š 28 x D 33,5 cm
Rasklopljena: D 76 x Š 47,5 x V 104 cm

Promjer kotača:

14,3 cm

Težina:

6,5 kg

Karakteristike
Boja:
Siva
Varijanta Proizvoda:
2
Naziv varijante proizvoda:
Stone Grey
Tip proizvoda:
Kišobran kolica
Nosivost:
15 kg
Smjer sjedala:
Prema naprijed
Dimenzije:
D 76 x Š 47,5 x V 104 cm
Težina paketa:
6.5 kg

KINDERKRAFT LEŽALJKA FELIO 2 FOREST YELLOW
165,00 KM

Ležaljka- njihaljka FELIO 2 Kinderkraft

FELIO 2 je njihaljka i ležaljka u jednom koji će rasteretiti Vaše ruke od neprestanog ljuljanja a djetetu će pomoći da se smiri. Služit će Vašem djetetu od rođenja do 9 kg. U samo nekoliko trenutaka pomoći će Vašem mališanu da se opusti, a kada dođe vrijeme za igru - bez problema možete pričvrstiti luk s plišanim igračkama koje potiču razvoj mašte i motoričke koordinacije. Mekani materijali i sigurnosni pojasevi u 3 točke sa širokom zaštitom za bedra, štite i najživahniju djecu.

FELIO 2 je ležaljka-njihaljka koja će oduševiti ne samo dijete već i roditelja. Ima upravljačku ploču pogodnu za rad koja omogućuje reprodukciju do 8 različitih melodija i umirujućih vibracija koje pomažu uspavljivati bebu. FELIO 2 dolazi u setu s mekim jastukom za novorođenče koji će Vam omogućiti korištenje ležaljke čak i za novorođenčad. Jasuk se može koristiti i zasebno. FELIO 2 pružit će Vam trenutak predaha, a dijete će imati priliku upoznati nove zvukove, teksture i vježbati koordinaciju. U kompletu se nalazi i mrežica protiv insekata koja će Vaš boravak na otvorenom učiniti ugodnijim.

Ležaljka-njihaljka
FELIO 2 je ležaljka 2 u 1. U samo nekoliko trenutaka možete pretvoriti ležaljku u njihaljku. Lagano ljuljanje omogućit će mališanu da se smiri, a Vašim rukama da se odmore od ljuljanja. FELIO 2 je opremljen odvojivim lukom s 3 igračke koje će zainteresirati mališana i podržati njegov razvoj fine motorike.

8 melodija i vibracije
Ležaljka FELIO 2 ima s prednje strane upravljačku ploču pogodnu za rad. Možete na njoj uključiti umirujuće vibracije ili jednu od 8 melodija koje će smiriti mališana te mu olakšati da zaspi ili mu jednostavno pružiti malo mira i opuštanja.

Dodatci
FELIO 2 dolazi s mekim jastukom za novorođenče, koji omogućuje novorođenčadi korištenje ležaljke. Može se koristiti i odvojeno. Osim toga, FELIO 2 ima mrežicu protiv insekata koja će zaštititi Vašeg mališana od kukaca dok se opuštate vani.

Jednostavno sklapanje
Ležaljku možete sklopiti i rasklopiti u samo nekoliko trenutaka - i to do kompaktne veličine. Zauzima vrlo malo prostora, pa ju možete lako spremiti ispod kreveta ili u ormar. Vrlo je lagana pa ju također možete ponijeti sa sobom na odmor.

Jednostavna za čišćenje
Održavanje FELIO 2 iznimno je jednostavno - navlaku možete lako skinuti i oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Brzosušeći materijal omogućit će Vam brzi nastavak igre - navečer ju operete, a ujutro je ležaljka spremna za korištenje!


Dodatne informacije:
- sigurnosni pojasevi u 3 točke
- jednostavna promjena ležaljke u njihaljku
- jednostavno sklapanje u plosnati oblik
- mala težina
- 3 igračke u setu: ogledalo, šuškajuća igračka te škripava igračka
- dodaci: jastuk za novorođenče i mrežica protiv insekata
- mogućnost pranja navlake u perilici rublja

Materijali:
- okvir: čelik
- obloga: poliester

Dimenzije:
Rasklopljen: 10 x 73 x 38,5 cm
Sklopljen: 48 x 73 x 38,5 cm

Težina: 2,89 kg

KINDERKRAFT LEŽALJKA FELIO 2 PEONY ROSE
165,00 KM

Ležaljka- njihaljka FELIO 2 Kinderkraft

FELIO 2 je njihaljka i ležaljka u jednom koji će rasteretiti Vaše ruke od neprestanog ljuljanja a djetetu će pomoći da se smiri. Služit će Vašem djetetu od rođenja do 9 kg. U samo nekoliko trenutaka pomoći će Vašem mališanu da se opusti, a kada dođe vrijeme za igru - bez problema možete pričvrstiti luk s plišanim igračkama koje potiču razvoj mašte i motoričke koordinacije. Mekani materijali i sigurnosni pojasevi u 3 točke sa širokom zaštitom za bedra, štite i najživahniju djecu.

FELIO 2 je ležaljka-njihaljka koja će oduševiti ne samo dijete već i roditelja. Ima upravljačku ploču pogodnu za rad koja omogućuje reprodukciju do 8 različitih melodija i umirujućih vibracija koje pomažu uspavljivati bebu. FELIO 2 dolazi u setu s mekim jastukom za novorođenče koji će Vam omogućiti korištenje ležaljke čak i za novorođenčad. Jasuk se može koristiti i zasebno. FELIO 2 pružit će Vam trenutak predaha, a dijete će imati priliku upoznati nove zvukove, teksture i vježbati koordinaciju. U kompletu se nalazi i mrežica protiv insekata koja će Vaš boravak na otvorenom učiniti ugodnijim.

Ležaljka-njihaljka
FELIO 2 je ležaljka 2 u 1. U samo nekoliko trenutaka možete pretvoriti ležaljku u njihaljku. Lagano ljuljanje omogućit će mališanu da se smiri, a Vašim rukama da se odmore od ljuljanja. FELIO 2 je opremljen odvojivim lukom s 3 igračke koje će zainteresirati mališana i podržati njegov razvoj fine motorike.

8 melodija i vibracije
Ležaljka FELIO 2 ima s prednje strane upravljačku ploču pogodnu za rad. Možete na njoj uključiti umirujuće vibracije ili jednu od 8 melodija koje će smiriti mališana te mu olakšati da zaspi ili mu jednostavno pružiti malo mira i opuštanja.

Dodatci
FELIO 2 dolazi s mekim jastukom za novorođenče, koji omogućuje novorođenčadi korištenje ležaljke. Može se koristiti i odvojeno. Osim toga, FELIO 2 ima mrežicu protiv insekata koja će zaštititi Vašeg mališana od kukaca dok se opuštate vani.

Jednostavno sklapanje
Ležaljku možete sklopiti i rasklopiti u samo nekoliko trenutaka - i to do kompaktne veličine. Zauzima vrlo malo prostora, pa ju možete lako spremiti ispod kreveta ili u ormar. Vrlo je lagana pa ju također možete ponijeti sa sobom na odmor.

Jednostavna za čišćenje
Održavanje FELIO 2 iznimno je jednostavno - navlaku možete lako skinuti i oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Brzosušeći materijal omogućit će Vam brzi nastavak igre - navečer ju operete, a ujutro je ležaljka spremna za korištenje!

Dodatne informacije:
- sigurnosni pojasevi u 3 točke
- jednostavna promjena ležaljke u njihaljku
- jednostavno sklapanje u plosnati oblik
- mala težina
- 3 igračke u setu: ogledalo, šuškajuća igračka te škripava igračka
- dodaci: jastuk za novorođenče i mrežica protiv insekata
- mogućnost pranja navlake u perilici rublja

Materijali:
- okvir: čelik
- obloga: poliester

Dimenzije:
Rasklopljen: 10 x 73 x 38,5 cm
Sklopljen: 48 x 73 x 38,5 cm

Težina: 2,89 kg

KINDERKRAFT LEŽALJKA FELIO 2 STONE GREY
165,00 KM

Ležaljka- njihaljka FELIO 2 Kinderkraft

FELIO 2 je njihaljka i ležaljka u jednom koji će rasteretiti Vaše ruke od neprestanog ljuljanja a djetetu će pomoći da se smiri. Služit će Vašem djetetu od rođenja do 9 kg. U samo nekoliko trenutaka pomoći će Vašem mališanu da se opusti, a kada dođe vrijeme za igru - bez problema možete pričvrstiti luk s plišanim igračkama koje potiču razvoj mašte i motoričke koordinacije. Mekani materijali i sigurnosni pojasevi u 3 točke sa širokom zaštitom za bedra, štite i najživahniju djecu.

FELIO 2 je ležaljka-njihaljka koja će oduševiti ne samo dijete već i roditelja. Ima upravljačku ploču pogodnu za rad koja omogućuje reprodukciju do 8 različitih melodija i umirujućih vibracija koje pomažu uspavljivati bebu. FELIO 2 dolazi u setu s mekim jastukom za novorođenče koji će Vam omogućiti korištenje ležaljke čak i za novorođenčad. Jasuk se može koristiti i zasebno. FELIO 2 pružit će Vam trenutak predaha, a dijete će imati priliku upoznati nove zvukove, teksture i vježbati koordinaciju. U kompletu se nalazi i mrežica protiv insekata koja će Vaš boravak na otvorenom učiniti ugodnijim.

Ležaljka-njihaljka
FELIO 2 je ležaljka 2 u 1. U samo nekoliko trenutaka možete pretvoriti ležaljku u njihaljku. Lagano ljuljanje omogućit će mališanu da se smiri, a Vašim rukama da se odmore od ljuljanja. FELIO 2 je opremljen odvojivim lukom s 3 igračke koje će zainteresirati mališana i podržati njegov razvoj fine motorike.

8 melodija i vibracije
Ležaljka FELIO 2 ima s prednje strane upravljačku ploču pogodnu za rad. Možete na njoj uključiti umirujuće vibracije ili jednu od 8 melodija koje će smiriti mališana te mu olakšati da zaspi ili mu jednostavno pružiti malo mira i opuštanja.

Dodatci
FELIO 2 dolazi s mekim jastukom za novorođenče, koji omogućuje novorođenčadi korištenje ležaljke. Može se koristiti i odvojeno. Osim toga, FELIO 2 ima mrežicu protiv insekata koja će zaštititi Vašeg mališana od kukaca dok se opuštate vani.

Jednostavno sklapanje
Ležaljku možete sklopiti i rasklopiti u samo nekoliko trenutaka - i to do kompaktne veličine. Zauzima vrlo malo prostora, pa ju možete lako spremiti ispod kreveta ili u ormar. Vrlo je lagana pa ju također možete ponijeti sa sobom na odmor.

Jednostavna za čišćenje
Održavanje FELIO 2 iznimno je jednostavno - navlaku možete lako skinuti i oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Brzosušeći materijal omogućit će Vam brzi nastavak igre - navečer ju operete, a ujutro je ležaljka spremna za korištenje!

Dodatne informacije:
- sigurnosni pojasevi u 3 točke
- jednostavna promjena ležaljke u njihaljku
- jednostavno sklapanje u plosnati oblik
- mala težina
- 3 igračke u setu: ogledalo, šuškajuća igračka te škripava igračka
- dodaci: jastuk za novorođenče i mrežica protiv insekata
- mogućnost pranja navlake u perilici rublja

Materijali:
- okvir: čelik
- obloga: poliester

Dimenzije:
Rasklopljen: 10 x 73 x 38,5 cm
Sklopljen: 48 x 73 x 38,5 cm

Težina: 2,89 kg

KINDERKRAFT LEŽALJKA MIMI GREY
179,00 KM

MIMI, minimalistička ljuljačka koja će umiriti vašu bebu u samo nekoliko minuta. Njezina lagana konstrukcija i lako sklapanje omogućit će Vam da svog novog pomoćnika ponesete bilo gdje – na dugi odmor ili kratki posjet baki i djedu. Beba će moći gledati more ili visoke planine, a Vi ćete ga imati tik uz sebe. Zahvaljujući MIMI-ju moći ćete se odmoriti – Vaša će beba nježno pomicati ljuljačku kad god želi.

MIMI ljuljačka je čisti minimalizam zatvoren u prekrasnom obliku. Sigurnost, udobnost i šik u jednom. Pomoći će umiriti dijete čak i tijekom vrlo nemirnih dana, a da pritom ne daje previše podražaja. A kad se poželi igrati – imat će na raspolaganju dvije viseće igračke. Bez svjetla ili glasnih zvukova. Lako ga možete prilagoditi djetetovim potrebama zahvaljujući 3 stupnja podesivog naslona za leđa. Savršeno prianjajuća sjedalica od ugodne tkanine ravnomjerno raspoređuje težinu vašeg djeteta, promičući prirodno držanje za odmor.

Funkcionalnosti
– Prirodno ljuljanje – vaša se beba ljulja sama zahvaljujući prirodnim pokretima tijela. Možete i sami lagano ljuljati svog mališana.
– Razvoj – ljuljanje razvija finu motoriku i ravnotežu. Ljuljanje također potiče pravilan odmor i opuštanje vaše bebe.
– Toy bar – 2 viseće igračke će zainteresirati bebu i učiniti mu vrijeme ugodnijim. Potiču ga da ispruži ruke i vježba stisak.
– Skandinavski dizajn – njihaljka se savršeno uklapa u svaki interijer. Lijepo će izgledati u stanovima uređenim u raznim stilovima.
– Minimalistička rješenja – neće pretjerano stimulirati vašu bebu i pomoći će mu da se smiri.

Udobnost
– Naslon za leđa podesiv u 3 stupnja – jednostavno odaberite pravi položaj za svoju bebu. Prilagodite postavku težini i potrebama Vaše bebe.
– Podesiva sjedalica – sjedalica ravnomjerno raspoređuje djetetovu težinu. Dječja se kralježnica prirodno poravnava, podržavajući pravilno držanje djeteta.
– Idealno za putovanja – njihaljka je vrlo lagana i iznimno ju je lako sklopiti. Možete ga ponijeti sa sobom na svaki izlazak.
– Mekani materijal – prekrivena je tkaninom ugodnom na dodir. Može se prati u perilici rublja na 30 stupnjeva.
– Tkanina koja se brzo suši – suši se za samo nekoliko sati. Operite tkaninu navečer i ujutro će biti spremna za svakodnevnu igru!

Sigurnost
– Sigurnosni pojas u 3 točke – pojaseve možete prilagoditi kako bi odgovarao vašoj bebi. Imaju široku, mekanu navlaku za zaštitu nježnih nožica vaše bebe.
– Stabilna konstrukcija – ima široku bazu, što konstrukciju čini iznimno stabilnom. Beba će u svakom trenutku biti sigurna.
– Protuklizni elementi – sprječavaju klizanje tijekom ljuljanja i štite pod od ogrebotina.
– Standardi – MIMI je u skladu s europskim standardom EN 12790

Pojedinosti
Materijal:
– okvir: aluminij
– tkanina: poliester

Dimenzije
Rasklopljeno:
– Duljina: 72 cm
– Visina od poda: 58, 5/61, 5/64, 5 cm
– Širina: 40 cm
presavijeno:
– Duljina: 82 cm
– Širina: 40 cm
– Visina: 19 cm

Dimenzije sjedala: Š 28 cm x D 15 cm
Dimenzije naslona: V 46,5 cm x Š 31 cm

Težina: 2,35 kg

Dimenzije pakiranja / težina: 47 x 11 x 82 cm / 2,75 kg

Može se prati u perilici: na 30 stupnjeva
Za djecu: od rođenja do 9 kg (ili kada dijete počne sjediti)

   OD