ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

KINDERKRAFT KOLICA TIK GREEN FOREST

195,35 KM
Na stanju
KSTIK
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Tražite li lagana kolica koja možete sklopiti u nekoliko sekundi i ponijeti sa sobom na odmor? Ovo su kompaktna kišobran kolica - TIK! Teška su samo 6,5 kg, što ih čini savršenim za putovanja. Potreban je samo trenutak da se TIK sklopi poput kišobrana i stavi u prtljažnik automobila. Kolica možete također bez problema ponijeti na vlak ili javni prijevoz.

    TIK su kišobran kolica ne samo za putovanja: savršena su i za svakodnevne šetnje. Imaju postupno podešavanje naslona čak do ležećeg položaja - dovoljno je samo trenutak da namjestite naslon za leđa i noge kako bi vaše dijete moglo odrijemati na otvorenom. Lagane, neprobojne kotače nije potrebno pumpati, a po potrebi dva prednja možete blokirati za vožnju po težim terenima. Imaju amortizaciju, savršenu za parkovske aleje ili neravne pločnike.

    Za odmor i za svaki dan

    TIK su kišobran kolica idealna za odmor i svakodnevne šetnje. Vrlo su lagana: težina je samo 6,5 kg i iznimno ih je lako sklopiti. Uz kolica dolazi remen za premještanje. Nema lifta? Ulaz stubama u vlak? Za TIK nije to problem!

    Ležeći položaj

    Dijete želi drijemati u šetnji? Samo rasklopite naslon u ležeći položaj i namjestite naslon za noge. Vi ćete dalje razgledavati, a mališan će se odmoriti nakon dana ispunjenog uzbuđenjima.

    Sklopivo sjenilo

    Osim udobnog sjedala, TIK ima sklopivo sjenilo koje će djetetu pružiti hlad i zaštititi ga od vjetra i kiše. U sjenilu nalazi se prozorčić za kontakt s djetetom, tako da uvijek možete kontrolirati situaciju.

    Kotači bez potrebe pumpanja

    Kotači kolica su lagani i otporni na probijanje - ne morate ih niti pumpati. Odlično će funkcionirati tijekom odmora u gradu, resortu ili u šetnji uskim gradskim ulicama. Možete blokirati prednje kotače za vožnju po neravnim površinama.

    Sigurnost u svakoj šetnji

    Kišobran kolica TIK imaju podesive trake s 5 točaka i punu, mekanu sigurnosnu barijeru koja stvara siguran prostor za sjedenje. Pojaseve možete jednostavno prilagoditi rastućem djetetu, a zahvaljujući zaštitnim jastučićima možete biti sigurni da neće ozlijediti mališana. Osim toga, TIK ima dvije kočnice na stražnjim kotačima - dovoljno da upotrijebite jedan od njih kako biste sigurno blokirali kolica.

    Košara ispod sjedala

    Ispod sjedala nalazi se prostrana košara nosivosti do 2 kg. Tu možete smjestiti ne samo sitnu kupovinu, ali i pribor potreban tijekom šetnje, poput vlažnih maramica, tetra pelena ili igračaka.

    Materijali:

    Okvir: čelik
    Kotači: pjena EVA
    Tkanina: poliester

    Dimenzije:

    Sklopljena: V 106 x Š 28 x D 33,5 cm
    Rasklopljena: D 76 x Š 47,5 x V 104 cm

    Promjer kotača:

    14,3 cm

    Težina:

    6,5 kg

    Karakteristike
    Boja:
    Siva
    Varijanta Proizvoda:
    2
    Naziv varijante proizvoda:
    Stone Grey
    Tip proizvoda:
    Kišobran kolica
    Nosivost:
    15 kg
    Smjer sjedala:
    Prema naprijed
    Dimenzije:
    D 76 x Š 47,5 x V 104 cm
    Težina paketa:
    6.5 kg

MOŽDA VAS ZANIMA