O NAMA


Bući-bu d.o.o. je tvrtka osnovana 2017.godine u Širokom Brijegu prvo kao mala S.T.R. trgovina, a zahvaljujući našim vjernim kupcima i osoblju, inovativnom pristupu društvenim mrežama i brzorastućoj popularnosti među kupcima, ubrzo krećemo sa radom kao d.o.o., te proširujemo svoje poslovanje.

Osim maloprodaje u svoje poslovanje uvodimo i veleprodaju, te se Bući-bu d.o.o. danas bavi veleprodajom svjetskih i domaćih brendova baby opreme, odjeće, igračaka, te ostalog asortimana za bebe i djecu kao što su Kikka boo, Nip, Amek, Jane, Mali anđeo, Reer, Globo, BIBS, Jabadabado itd..

Osim navedenih brendova u našim poslovnicama pronaći ćete i mnoge druge poznate svjetske i domaće brendove kao što su Chicco, MAM, Joie, Nuna, Mamas&Papas, Tommie Tippe, Clementoni, Imago, Pčelica Maja, Disney, Dolu, Pilsan, Viga, Lego, Ty, Zuru itd…

Bući-bu d.o.o. teži pronalaženju brendova koji će roditeljima i njihovim mališanima olakšati svakodnevicu, zabaviti ih i pomoći u svakodnevnim izazovima, a uz to im osigurati kvalitetne i sigurne proizvode.

Nakon poslovnice u Širokom Brijegu Bući-bu d.o.o. širi svoje poslovanje, te otvara novu poslovnicu u Mostaru 2021.godine, a 2023.godine poslovnicu u Čitluku.

U svom poslovanju nastojimo osigurati zadovoljstvo kupca na prvom mjestu, te se nadamo da ćemo zajedno sa Vašim mališanima zajedno rasti uz obostrano zadovoljstvo.