ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

KINDERKRAFT KOLICA 3U1 NEWLY MINK PRO MOONLIGHT GREY

779,00 KM
Na stanju
KSNEWL
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Dječja kolica 3 u 1 NEWLY Kinderkraft

    Ovo su NEWLY- moderna 3 u 1 kolica za djecu do 22 kg , odnosno do cca 4 godine, koja će vas oduševiti svojom funkcionalnošću i lakoćom. Jedan je od najlakših višenamjenskih modela na međunarodnom tržištu - težak je samo 7,5 kg, što ga čini iznimno jednostavnim za rukovanje.

    Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe  u sportsko sjedište uz nekoliko pokreta. Veliki ovjesni kotači olakšavaju vožnju čak i na prepunim ulicama ili stazama u parkovima.

    NEWLY se sklapaju zajedno s pričvršćenim sjedalom - potreban je samo trenutak da kolica budu spremna za put.

    Dolazi zajedno s dječjom autosjedalicom MINK PRO i-Size (40-75 cm) i univerzalnim adapterima*, zahvaljujući kojima možete lako pričvrstiti dječju autosjedalicu na okvir kolica. Zahvaljujući tome, kada vaše dijete zaspi tijekom putovanja automobilom, nećete ga morati buditi.

    Lagan i multifunkcionalan
    NEWLY kolica 3 u 1 razvijena su kako bi vam pomogla u brizi o vašem djetetu od rođenja do otprilike 4 godine starosti. Unatoč činjenici da NEWLY sadrži mnogo elemenata, to su jedna od najlakših višenamjenskih kolica dostupnih na tržištu.

    Jednostavno preklapanje
    Kolica zajedno sa sjedalom možete sklopiti u nekoliko trenutaka. Trebate putovati? Ili možda svaki dan morate ići stepenicama? Nema problema, samo trenutak i NEWLY je spreman. Riječ je o kolicima koja su odlična za skladištenje čak i u malim stanovima.

    Od rođenja do 22 kg
    NEWLY kolica namijenjena su djeci od rođenja do 22 kg. Ima sjedalo 2-u-1 koje možete jednostavno pretvoriti iz ravne korpe u sportsko sjedište koje može biti okrenuto prema naprijed ili prema natrag. Zahvaljujući ovoj značajci, ne morate imati posebno mjesto za pohranjivanje ravne korpe kada je vaše dijete preraste.

    Mogućnost pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir
    Zahvaljujući mogućnosti pričvršćivanja dječje autosjedalice na okvir kolica, s djetetom možete ići u šetnju ili kući, čak i ako je zaspalo tijekom vožnje. Univerzalni adapteri su uključeni u paket.

    Kotači koje nije potrebno napuhavati
    Ovjesni kotači otporni su na probijanje i, što je najvažnije, ne moraju se napuhavati. Uvijek su spremni za šetnju! Prednji kotači rotiraju se za 360 stupnjeva i zaključani su u ravnoj liniji, idealno za zahtjevnije terene. S njima ćete savladati svaku prepreku.

    Velika vodootporna tenda
    NEWLY su multifunkcionalna kolica, idealna za šetnje u bilo koje doba godine. Ima veliku tendu s dodatnim produžetkom i prozorom za kontakt s djetetom te ventilacijsku ploču. Izrađen je od vodootpornog materijala s UPF50+ filterom - štiti dijete ne samo od vjetra i kiše, već i od štetnih UV zraka.

    Praktični pribor:
    Za NEWLY ne morate kupovati poseban pribor: sve je uključeno u cijenu seta! Kolica sadrže: zimsku navlaku za noge, kišnu navlaku, univerzalne adaptere i dječju autosjedalicu MINK PRO i-Size (40-75 cm).

    Širok raspon postavki
    NEWLY su kolica prilagođena i djetetu i roditelju. Naslon za leđa možete lako namjestiti kako biste bebi stvorili udoban prostor za drijemanje na svježem zraku. Osim toga, mijenjanje roditelja tijekom vožnje kolica više neće biti problem - NEWLY ima podesivu ručku koju možete prilagoditi svojoj visini u nekoliko sekundi.

    Značajke:

    3 u 1 – ravna korpa i sportsko sjedište u jednom, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) s adapterima uključena u cijenu
    Za djecu od rođenja do 22 kg
    Sklapanje sa sjedalom i izuzetno lagana
    Dodatna oprema: zimska navlaka za noge, kišna navlaka, dječja autosjedalica MINK PRO i-Size (40-75 cm) i adapteri
    2 smjera vožnje sportskih kolica
    Uklonjiva sigurnosna barijera s obje strane
    Tenda od vodootporne tkanine s UPF50+ filterom
    Sigurnosni pojasevi u 5 točaka sa štitnicima
    Ovjesni kotači otporni na probijanje
    Prednji okretni kotači s blokadom za vožnju po ravnoj liniji
    Glomazna košara

    Dodatni adapteri su kompatibilni s dječjim autosjedalicama :
    Kinderkraft®: MINK PRO i-Size, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

    Tehnički parametri:
    Materijali:

    Okvir: aluminij
    Navlaka: poliester
    Kotači: mješavina gume i pjene

    Dimenzije:

    Sklopljen: 73 x 53 x 35 cm

    Kotači:

    prednja strana: 18 cm
    straga: 23 cm

    Težina: 7,5 kg

MOŽDA VAS ZANIMA