GRUPA 1/2/3 (9-36KG)

Sortiraj po:
   OD  
AUTOSJEDALICA EXPLORER 9-36KG ARTIK F.
219,00 KM

Lorelli Explorer autosjedalica - udobna i sigurna, ova autosjedalica idealna je za djecu od 9mj, pa sve do 12 godina. Za još veću slobodu, lako ćete ju pretvoriti u booster kad to poželite.

Lorelli Exploer 9-36 kg ili od 8 mjeseci do 12 godina

Autosjedište je namijenjeno djeci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine kada nesmetano mogu da se voze i na prednjem sjedištu automobila.Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu. S obzirom da se sjedište rasklapa na dva dijela i da prati razvijanje djeteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti i cijene. Odlična bočna zaštita. Jednostavno montiranje u automobilu.

Karakteristike: Grupa I/II/III Za djecu od 9-36 KG Podešavanje naslona za glavu po visini koja prati rast djeteta. Sigurnosni pojasevi u pet tačaka. Nakon treće godine skidaju se pojasevi sjedišta i koriste pojasevi automobila

Proizvedeno po Europskom standardu ECE R44/04

AUTOSJEDALICA KIKKA BOO JOYRIDE 9-36KG,BLACK
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Pogodna za upotrebu u smjeru kretanja od 9 do 36 kg.
-Sa velikim, udobnim sjedištem.
-Podesiv naslon za glavu u 3 položaja.
-Mekana tkanina za maksimalnu udobnost vašeg mališana.
-Sa SoftTouch sistemom pojaseva u 5 točaka sa jastučićima za ramena i poklopcima za kopče.
Podesite pojas jednom rukom.
-Mekana podstava za cijelo tijelo.
-2 položaja visine sigurnosnog pojasa.
-Može se pretvoriti u pomoćno sjedalo booster (15-36 kg).
-Sa ručkama za ruke vaše bebe.
Težina: 3,4 kg
Dimenzije: 43 × 47,5 × 65 cm

AUTOSJEDIŠTE MAJOR ISOFIX 9-36KG BLACK
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Kikka boo Mayor 9-36kg
grupa 1/2/3

-Autosjedalica 9-36 kg
-Pogodna za postavljanje u smjeru kretanja
-Podešavanje naslona u 4 položaja
-SPS sustav bočne zaštite
-ISOFIX sustav postavljanja autosjedalice
-Top tether za dodatnu sigurnost
;- Podešavanje naslona za glavu u 6 položaja
-Sustav sigurnosnog pojasa u 5 točaka sa jastučićima za ramena i obloženom dojnjom kopčom
-Navlaka od eko kože sa punjenjem od 3D pjene za dodatnu udobnost djeteta
-Dimenzije autosjedalice: 51x50x65.5cm
-Težina: 10,25 kg
-Testirana i odobrena po regulativi ECE - R44/04
-Narandžasta naljepnica
Vaš Bući-bu baby shop

BRITAX ROMER ADVANSAFIX M I-SIZE,COSMOS BLACK
734,55 KM

Advansafix M i-Size je autosjedalica za djecu od cca 15 mjeseci do 12 godina. Jedna od njegovih prednosti je činjenica da omogućuje vezanje djeteta sigurnosnim pojasom u 5 točaka do težine od 21 kg, što pruža još veću zaštitu u slučaju sudara.

Sjedalica je opremljena Flip & Grow sustavom, zahvaljujući kojem možemo glatko prijeći iz jedne faze korištenja – namijenjene manjoj djeci – u drugu, odgovarajuću za stariju djecu. Sjedalo sjedala je podesivo ne samo po visini, već iu smislu kuta nagiba – EasyRecline sustav dostupan u njemu osigurava brzo naginjanje sjedala bez potrebe za uklanjanjem i ponovnim postavljanjem sjedala.

Ugradnja okrenuta prema naprijed, prvo s Isofix sustavom (76-102 cm visine) i po želji s Top-Tether pojasom, zatim s auto pojasom u 3 točke s mogućnošću pojačanja ugradnje Isofix konektorima (100-150 cm).

Pojasevi do 21 kg

Sigurnosni pojasevi u 5 točaka su najpouzdaniji – zahvaljujući njima, u slučaju sudara, sila usmjerena na dijete raspoređuje se na čak 5 različitih mjesta, što štiti dijete od teških ozljeda. Osim toga, pojasevi Britax-Romer Advansafix M i-Size autosjedalice omotani su mekim presvlakama koje ne samo da doprinose poboljšanju udobnosti, već i učinkovito sprječavaju pomicanje djeteta u slučaju sudara.

Flip & Grow

Sustav Flip & Grow omogućuje brzu prilagodbu sjedalice stupnju rasta i razvoja djeteta. Nakon što dijete premaši dopuštenu težinu za vezanje pojasom u 5 točaka, dovoljan je trenutak da se ugrađena dječja sjedalica pretvori u fotelju za starije dijete. Naš zadatak je podesiti naslon za glavu, sakriti pojas s 5 točaka vezivanja u naslon sjedala i pomaknuti Flip & Grow ploču tako da SecureGuard bude iznad sjedala.

Naslon za glavu u obliku slova V

Slijeđenje V-oblika ovdje nije slučajno – ovakav naslon za glavu osigurava djetetu udobnost, a istovremeno kontrolira pokrete djetetove glave i pruža mu odgovarajuću zaštitu u slučaju bočnog sudara. Naslon za glavu sjedala je podesiv zajedno sa sigurnosnim pojasevima – kako bi roditelju bilo ugodno podešavanje, može se podesiti sprijeda. Na taj je način sustav prilagodbe jednako zgodan i lako dostupan svima.

EasyRecline sustav

Promjena nagiba pomoći će vašem djetetu da bude udobna na dugim putovanjima, omogućujući mu da se odmori u udobnom položaju za odmor. Sjedalo sjedala može se nagnuti bez potrebe za ponovnim postavljanjem sjedala – postupak je brz i učinkovit.

Starije dijete – ista zaštita

Čak i ako se tijelo vašeg djeteta promijenilo, Advansafix M i-Size nudi istu visoku zaštitu. Sjedalo autosjedalice profilirano je tako da osigurava sigurnost trupa i prsnog koša djeteta, gornje i donje vodilice osiguravaju pravilno vođenje i pričvršćivanje pojasa, dok naslon za glavu štiti područje vrata i glave, tj. osjetljive dijelove tijela.

Sustav zaokretne veze

Sustav Britax-Romer čini čuda osiguravajući da je u slučaju nesreće sila udarca prvo usmjerena prema dolje, a zatim lagano prema naprijed. Takvim postupkom minimaliziraju se ozljede djetetove glave i vrata.

Uklonjive presvlake

Putovanje s djetetom nema uvijek previše veze sa sterilitetom – pogotovo kada mlađi putnici cijene društvo raznih grickalica. Kada se presvlake sjedala zaprljaju, možete je jednostavno ukloniti i oprati bez skidanja sigurnosnih pojaseva.

Top Tether pojas

Top Tether je gornji remen koji se nalazi u nekim automobilima. Sjedalica Advansafix M i-Size kompatibilna je sa sigurnosnim pojasom, a montaža uz pomoć nje dodatno je sidrište koje smanjuje rizik od rotacije sjedalice, čime se smanjuje razina rizika za glavu i vrat djeteta u slučaju sudar.

Montaža

Ponuđeno sjedalo montiramo okrenuto u smjeru vožnje. Kada je dijete visoko između 76 i 102 cm, sjedalica se mora postaviti pomoću Isofix sustava i, po izboru, Top Tether pojasa. Između 100 i 150 cm, Advansafix M i-Size treba montirati s pojasom u 3 točke vozila i – za veću stabilnost – s Isofix sustavom.

Težina: 11 kg

Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

Za visoku djecu: 76 – 150 cm

i-Size standard: Da

Smjer montaže: Naprijed

Ugradnja Isofix + Top Tether: 76 – 102 cm

Montaža auto pojasa + Isofix: 100 – 150 cm

BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE,COSMOS BLACK
780,65 KM

Britax Romer njemački je brend koji prednjači u pogledu sigurnosti na cestama, a roditeljima osigurava solidne dječje sjedalice koje su u potpunosti prilagođene putovanju – kako dugom tako i kraćem. Primjer takve sjedalice je Advansafix i-Size – sjedalica za djecu 1/2/3 težine (9-36 kg), koja je toliko udobna da će se svidjeti mnogim mališanima, a možda i samom roditelju. zavidjeti djetetu na mogućnosti putovanja u tako ugodnim uvjetima i cijenit će sigurnost koju pružaju njihova djeca.

Advansafix je fleksibilna autosjedalica koja raste s djetetom i prilagođava se njegovim potrebama tijekom cijelog života, tako da sigurnost mališana – a potom i bebe – ide ruku pod ruku s udobnošću.

Ono što razlikuje ovaj model od ostalih je prisutnost sigurnosnih pojaseva u 5 točaka, koje možemo koristiti dok dijete ne teži 21 kg!

Sukladan i-Size standardu

Ponuđeni model kreiran je u skladu s i-Size standardom (ECE R129), zahvaljujući kojem se pri odabiru autosjedalice više vodimo visinom djeteta, a ne njegovom težinom. Osim toga, sjedala kompatibilna s ovim standardom podvrgnuta su drugim testovima sudara, što znači da mogu ispuniti više sigurnosne zahtjeve.

Udobne presvlake

Presvlake sjedala izrađene su od materijala ugodnih na dodir koji će bebi pružiti udobnost tijekom cijelog razdoblja korištenja! Osim toga, presvlake se mogu skinuti radi pranja, zahvaljujući čemu je uklanjanje prljavštine jednostavan!

Podesivi naslon za glavu

Advansafix i-Size opremljen je naslonom za glavu u obliku slova V, čije bočne stijenke savršeno štite osjetljivu glavu djeteta i čine ga u sigurnoj zoni sjedala. Osim toga, mogućnost podešavanja visine naslona za glavu dokazuje da stolica raste s djetetom!

Sigurnosni pojasevi i SecureGuard

Pojasevi su jedan od najvažnijih oblika zaštite – Advansafix i-Size je opremljen unutarnjim pojasom u 5 točaka, koji se može koristiti dok dijete ne dosegne težinu od 21 kg, što je neuobičajeno u autosjedalicama namijenjenim starijim osobama. djece. Unutarnji pojasevi imaju meke presvlake, zahvaljujući kojima beba neće izazvati neugodne osjećaje, a podešavanje visine je jednostavno i brzo. Nakon prelaska na sigurnosni pojas u 3 točke svakako će biti korisna prisutnost SecureGuard sustava koji će osigurati pravilno usmjeravanje pojasa oko struka.

SICT sustav

SICT je dodatna zaštita u slučaju bočnih sudara koja se aktivira neposredno prije početka vožnje. Ovaj sustav funkcionira na način da plastični element koji je u njegovom sastavu pukne, a potom nastalu energiju prenosi na školjku sjedalice, zahvaljujući čemu dijete može izbjeći ozbiljne ozljede.

XP Pad

Advansafix i-Size je autosjedalica pripremljena za različite situacije. Pojas XP Pad još je jedan zaštitni sustav koji se može pokazati kao spasonosan u čeonim nesrećama. Njegova upotreba znači da se sile sudara učinkovito prigušuju i potom ravnomjerno prenose. XP Pad prvenstveno je usmjeren na zaštitu prsa i vrata vašeg djeteta.

Montaža

Ugradnja autosjedalice u vozilo odlučujući je čimbenik – ona određuje hoće li sve funkcije autosjedalice ispravno raditi u kritičnoj situaciji. S postavljanjem Advansafix i-Sizea može se nositi svaki roditelj, a to je zahvaljujući Isofix sustavu i vodilicama za remen koji ukazuju na pravilan način njihove izvedbe. Sustav Isofix nije samo udobnost roditelja, već prije svega vrlo vrijedna točka oslonca, koja – zajedno s V-Tether sustavom (koji omogućuje pričvršćivanje sjedala pomoću Top Tether pojasa) – daje stabilnost, a time i povećava djetetovu sposobnost sigurnost.

 

SPECIFIKACIJA

Težina: 11,2 kg

Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

Grupa težine: 1/2/3 (9-36 kg)

Smjer vožnje: Prednja strana

Isofix sustav: Da

BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA EVOLVAFIX,SPACE BLACK
639,00 KM

I-SIZE SIGURNOST ZA SAV UZRAST

EVOLVAFIX će zaštititi vaše dijete od njegovih dječjih godina sve do trenutka kada mu dječja autosjedalica više ne treba - pružajući mu idealnu sigurnost autosjedalice u jednoj kombiniranoj sjedalici koja je odobrena prema novoj uredbi i-Size. Štoviše, njegov pojas u 5 točaka može se koristiti dulje jer je prikladan za djecu do 105 cm (maksimalno 22 kg).

FLEKSIBILNOST NA DOHVAT PRSTIJU

Zahvaljujući funkciji FLIP&GROW, možete se jednostavno promijeniti s integriranog sigurnosnog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas automobila u 3 točke dok vaše dijete prelazi na sljedeću fazu. A budući da se nikakvi dijelovi ne moraju uklanjati sa sjedala kada se mijenjaju stupnjevi, sjedalo se također može pretvoriti natrag u bilo kojem trenutku. S funkcijom EasyRecline možete nagnuti sjedalo kako bi bilo udobno za vaše dijete bez ponovnog podešavanja.

Instalacija:

ISOFIX s Top Tetherom (76 – 105 cm)

Ovu dječju autosjedalicu potrebno je pričvrstiti na ISOFIX pričvrsne točke vašeg vozila. ISOFIX je standardni sustav spojnih točaka koji se nalazi u gotovo svim automobilima. Time se uspostavlja sigurna i čvrsta veza između dječje autosjedalice i automobila. Posebni zahtjevi EVOLVAFIX-a – sigurna instalacija dovršena je upotrebom Top Tethera kako bi se omogućila optimalna stabilnost. Britax Romer i-Size autosjedalice će odgovarati svim i-Size odobrenim položajima sjedenja, stoga provjerite priručnik za upotrebu vašeg vozila za i-Size odobrene položaje sjedenja.

Pojas s ISOFIX priključkom (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica mora biti postavljena pomoću sigurnosnog pojasa u 3 točke vozila, kao i ISOFIX točaka za pričvršćivanje u vašem automobilu. To osigurava čvrstu i sigurnu vezu između dječje autosjedalice i automobila, čak i kada vaše dijete ne sjedi u njoj.

Pojas automobila (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica može se postaviti sa sigurnosnim pojasom automobila u 3 točke. Ova je opcija korisna ako autosjedalicu prenosite u različite automobile koji možda nemaju svi ISOFIX točke za pričvršćivanje. Vodilice sigurnosnog pojasa na autosjedalici pomoći će vam da pravilno postavite sjedalicu.

Karakteristike
Dob djeteta:
15 mj+
Boja:
Crvena
Tip proizvoda:
Autosjedalica Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Grupa autosjedalice:
Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autu:
Isofix i pojas
Smjer sjedala:
Prema naprijed
Dimenzije:
D 48 x Š 44 x V 60 cm

BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA TRIFIX 2 I-SIZE,COSMOS BLACK 9-22
759,85 KM

Trifix I – Size je idealan izbor kada dijete preraste autosjedalicu za novorođenče grupe 0+
Autosjedalica ima jedinstvene i napredne karakteristike koje omogućuju sigurnost vašeg djeteta u automobilu, te stoga možete biti mirni, jer će vaše dijete u ovoj autosjedalici biti vrlo dobro zaštićeno.

Savršeno prilagođena potrebama djece visine od 76 cm do 105 cm i od 8 – 20 kg. Jednostavno i sigurno ugrađivanje, zahvaljujući integriranim ISOFIX priključcima i Top Tetheru, njegovo optimizirano sjedalo osigurava da ima dovoljno mjesta za dijete od 15 mjeseci do oko 4 godine, a uz jedinstveni raspon naprednih sigurnosnih značajki možete biti sigurni da će vaše dijete biti dobro zaštićeno.
Trifix I-Size sadrži isofix+ sustav, koji za razliku od običnog isofixa ima Top Tether koji apsorbira dodatne sile prilikom sudara te tako čini sjedalicu još sigurnijom.
Sjedište TRIFIX I-Size autosjedalice odobreno je za uporabu u bilo kojem automobilu koji ima ugrađen ISOFIX sustav. 
Osim novog V – tethera, Trifix I – Size se može pohvaliti i korištenjem nove tehnologije SI – Pad zaštitnih obloga. Sjedalica sadrži zaštitne obloge napravljene od materijala koji apsorbira energiju a postavljen je u svim kritičnim točkama sjedalice.
Sigurnosni pojasevi su također poboljšani u odnosu na Trifix, kako bi se omogućilo lakše i brže smještanje djeteta u sjedalo ili podizanje iz sjedala.
Prozračnost autosjedalici daju mali ventilacijski kanalići u naslonu, kako bi djetetu vožnja bila što ugodnija.
 
Glavne karakteristike proizvoda:
Grupa 1
Težina 8 – 20 kg
novi isofix+ sustav 
nova tehnologija: V – tether & SI PAD
dobitnik brojnih nagrada!
veliko sjedalo s optimalnom zaštitom od bočnih udara
jednostavni sustav sigurnosnih pojaseva
sustav sigurnosnih pojaseva podesivih po duljini s uporištem u 5 točaka
duboki, meko podstavljeni bočni jastuci kao dodatna zaštita od bočnih udara
jastučići na prsima
naslon za glavu i sigurnosni pojas podesivi u 7 položaja – podesivi s prednje strane
više položaja naslona za leđa – od ležećeg do potpuno uspravnog
mekano podstavljene i perive presvlake
presvlake su lake za uklanjanje, bez potrebe za dodatnim podešavanjem sigurnosnih pojaseva
ventilacijski kanali za strujanje zraka
Autosjedalica Trifix i-Size baza je prošla ADAC test u 2018. godini s dobrim rezultatima

JOIE AUTOSJEDIŠTE BOLD PUMICE 9-36KG ISOFIX
TRENUTNO NEDOSTUPNO

AUTOSJEDALICA JOIE BOLD PUMICE 0-25KG ISOFIX

- Autosjedalica 9-36kg, sa isofixom, postavljanje u smjeru vožnje;
-Produžena uporaba sigurnosnih pojasa autosjedalice u 5 točaka sve do 25 kg ;
-Podešavanje naslona u 3 položaja;
-Zaštita od bočnog sudara pruža dodatnu sigurnost za glavu, tijelo i bokove;
-Guard Surround Safety™ ploče pružaju dodatnu zaštitu od bočnog sudara i sklapaju se u sjedalo kada se ne koriste;
-Jednom rukom, u 11 položaja podesiv naslon za glavu;
-Sustav naslona za glavu i pojasa Grow Together™ prilagođava se istovremeno i ne zahtijeva ponovno provlačenje pojasa;
-Jednim povlačenjem lako se zateže pojas u 5 točaka;
-Uklonjiva potpora za tijelo za mlađu djecu;
-Pojas s 5 točaka sprema se unutar sjedala kada se koristi kao booster grupe 2/3;
-Ventilacija sa obje strane autosjedalice;
-Odvojivi držač za čaše pričvršćuje se s obje strane dječje sjedalice;
Težina proizvoda: 12,9 kg;
Dimenzije proizvoda: d 47 cm x š 46,2-46,9 cm x v 66-85,5 cm
Upotreba proizvoda: Grupa 1/2/3, 9-36 kg; cca. 9 mjeseci-12 godina;
Potvrda testiranja: ECE R44/04;

KIKKA BOO AUTOSJEDIŠTE BRONN ISOFIX BLACK 9-36KG
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Kikka boo autosjedalica Bronn

• Grupa 1/2/3 (9-36 kg);
• Postavljanje u smjeru kretanja od 9 kg do 36 kg;
• ISOFIX sustav za dodatnu sigurnost i lakšu ugradnju autosjedalice;
• Podesiv naslon za glavu;
• Sustav sigurnosnog pojasa u 5 točaka s jastučićima za ramena i obloženom dojnjom kopčom; • Podešavanje sigurnosnog pojasa jednom rukom; • Mekani potporni jastuk za cijelo tijelo; • Mekane tkanine osiguravaju udobnost mališanima; • Više vodilica za postavljanje autosjedalice pomoću sigurnosnog pojasa automobila u 3 točke; • Može se pretvoriti u booster autosjedalicu (15-36 kg); • Dimenzije:46x47x65 cm; • Težina: 4,75 kg;

KIKKA BOO AUTOSJEDIŠTE JOYRIDE 9-36KG,DARK GREY
199,00 KM

• Grupa 1/2/3 (9-36 kg);
• Prikladno prema naprijed od 9 do 36 kg;
• Veliko i udobno sjedalo;
• Podesivi naslon za glavu u 3 položaja;
• Meke tkanine za udobnost mališana;
• sustav pojaseva u 5 točaka s jastučićima za ramena i obloženom dojnjom kopčom;
• JPodešavanje sigurnosnog pojasa jednom rukom;
• Mekani jastuk za potporu cijelog tijela;
• 2 visinska položaja sigurnosnog pojasa;
• Može se pretvoriti u booster (15-36 kg);
• Naslon za ruke.
• Dimenzije: 40x45x66-71 cm
• Težina: 3,4 kg

KIKKA BOO I-BRONN I-SIZE 76-150CM,BLACK
239,00 KM

• i-SIZE (76-150 cm);
• Prikladno za postavljanje u smjeru kretanja od 76 do 150 cm;
• ISOFIX sustav za dodatnu sigurnost i lakšu montažu autosjedalice;
• Naslon za glavu podesiv u 5 položaja;
• Sustav sigurnosnih pojaseva u 5 točaka s jastučićima za ramena i navlakama na dojnjoj kopči;
• Top Tether za dodatnu sigurnost;
• Jednoručni regulator sigurnosnog pojasa;
• Mekani jastuk za potporu cijelog tijela;
• Memorijska pjena na naslonu za glavu.
Ispitano u skladu s UN Uredbom br. R129/03 od strane ATS San Marino.
Dimenzije:
- Proizvod: 59,5x46x43 cm / Težina: 7,3 kg

KIKKA BOO I-BRONN I-SIZE 76-150CM,GREY
239,00 KM

• i-SIZE (76-150 cm);
• Prikladno za postavljanje u smjeru kretanja od 76 do 150 cm;
• ISOFIX sustav za dodatnu sigurnost i lakšu montažu autosjedalice;
• Naslon za glavu podesiv u 5 položaja;
• Sustav sigurnosnih pojaseva u 5 točaka s jastučićima za ramena i navlakama na dojnjoj kopči;
• Top Tether za dodatnu sigurnost;
• Jednoručni regulator sigurnosnog pojasa;
• Mekani jastuk za potporu cijelog tijela;
• Memorijska pjena na naslonu za glavu.
Ispitano u skladu s UN Uredbom br. R129/03 od strane ATS San Marino.
Dimenzije:
- Proizvod: 59,5x46x43 cm / Težina: 7,3 kg

NUNA AUTOSJEDIŠTE MYTI FROST
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Prestižna nagrada za poboljšanu funkcionalnost, udobnost i sofisticiran izgled

Jedinstvena dječja autosjedalica Nuna® Myti™ dobitnica je prestižne nagrade Red Dot Award za 2019. Stručni žiri osvojila je svojim iznimnim svojstvima: prilagodljivošću, funkcionalnošću i sofisticiranim modernim izgledom. Nuna® Myti™ iznimna je dječja sjedalica koja će vašeg mališana pratiti na putu odrastanja od 9 mjeseci do 12 godina starosti. Nuna® Myti™ jamči udobnost i sigurnost djeci svih uzrasta. Autosjedalica Nuna® Myti™ pretvorit će svako putovanje u zabavno putovanje!
Sigurno odrastanje na svakodnevnim putovanjima

Osigurajte svojoj djeci prostor za bezbrižno i sigurno odrastanje sa svakim novim danom i odvedite ih na najljepša nezaboravna putovanja u pouzdanoj autosjedalici Nuna® Myti™! Inovativna i sigurna autosjedalica Nuna® Myti™ ispunjuje normu i-Size. Maksimalnu sigurnost i sigurno postavljanje dječje autosjedalice Nuna™ Myti™ jamče sustav Isofix, sigurnosni pojas TopTether, 5-točkovni sigurnosni pojas autosjedalice, a u kasnijoj dobi i tritočkovni sigurnosni pojas.
Udobnost i pouzdanost za mališane i djecu do 12. godine starosti.

Dječja sjedalica Nuna® Myti™ vašem djetetu pruža udobnost iz snova u svakodnevnim izletima i na obiteljskim putovanjima. Promišljen dizajn, prozračnost i ugodni materijali vrhunske kvalitete osigurat će najvišu razinu udobnosti u svakoj vožnji. Za najmlađe putnike u dobi od 9 mjeseci do 3 godine starosti u kompletu je i meki potporni jastuk za glavu, kralježnicu i lumbalni dio. Sustav 2D Growth™ omogućuje automatsko prilagođavanje širine autosjedalice u 9 mogućih položaja s obzirom na visinu uzglavlja. Dječja autosjedalica Nuna® Myti™ može se podesiti po nagibu u tri položaja.


Svestranost i sigurnost

Svestrana autosjedalica Nuna® Myti™ omogućuje uporabu 5-točkovnog sigurnosnog pojasa za djecu do težine 19,5 kg. Nakon toga pojas se posprema u unutrašnjost autosjedalice, a dijete i autosjedalica sigurno su vezani s pomoću tritočkovnog sigurnosnog pojasa automobila. Nuna® Myti™ ima ugrađene držače za sigurnosni pojas autosjedalice za lakše postavljanje djeteta u sjedalicu. Sigurnost u svakoj vožnji jamče i uistinu snažan čelični okvir i iznimno otporna plastika, svestrana bočna zaštita i patentirana memorijska pjena Taylor Tech™, koja pruža dodatnu sigurnost u slučaju bočnog sudara.

Uporaba:

Skupina autosjedalica 1/2/3
Preporučena uporaba:
-Visina djeteta i-Size R129: 76-105 cm sjedalo okrenuto prema naprijed (od približno 9-19,5 kg, odnosno 9 mjeseci do 3 godine starosti); postavljanje autosjedalice sustavom Isofix + sigurnosni pojas Top Tether + sigurnosni pojas autosjedalice;
-Visina djeteta i-Size R129: 100-150 cm sjedalo okrenuto prema naprijed (od približno 19,5 – 36 kg, odnosno 9 mjeseci do 12 godina starosti); postavljanje autosjedalice sustavom Isofix + sigurnosni pojas Top Tether + sigurnosni pojas automobila;
-Privezivanje djeteta 5-točkovnim sigurnosnim pojasom autosjedalice od 76 do 105 cm
-Privezivanje djeteta tritočkovnim sigurnosnim pojasom od 100 do 150 cm

Dimenzije :

Dimenzije autosjedalice (duljina x širina x visina): 53,4 x 51 – 55 x 64,9 – 82,2 cm
Masa: (Težina ne uključuje potporni jastuk): 13 kg

Sjedalica i baza:

Dječje autosjedalice s priključcima Isofix za jednostavno postavljanje na sustav Isofix u automobilu
S pomoću sustava Isofix sjedalo se može podesiti u devet položaja
Indikatori u boji za brzo, pravilno i sigurno postavljanje na sustav Isofix
Iznimno snažan čelični okvir i iznimno otporna plastika za optimalnu zaštitu
Sustav 2D Growth™ omogućuje automatsko prilagođavanje širine autosjedalice, u 9 mogućih položaja s obzirom na visinu uzglavlja
Mogućnost podešavanja autosjedalice po nagibu u 3 moguća položaja
Side Impact Security - svestrana bočna zaštita osigurava dodatnu zaštitu za glavu, tijelo i bokove zahvaljujući dodatnoj EPS pjeni koja upija energiju udara
Patentirana Taylor tech™ memorijska pjena i potporni jastuk za glavu, leđa i lumbalni dio pružaju djetetu dodatnu sigurnost u slučaju bočnog sudara
Pet-točkovni sigurnosni pojas s mekim presvlakama u području ramena i donje kopče vezivanja.
Praktični džepovi za pojaseve na bočnim stranicama autosjedalice
Tkanina: izdržljivi i prozračni materijali, poliester, keper i merino vuna, memorijska pjena
Prozračni materijali poboljšavaju protok zraka
Prozračnost i meke presvlake; ugrađena ventilacija za veću prozračnost i udobnost u vožnji
Presvlaka koja se može skinuti i oprati za lakše i jednostavnije održavanje

Testovi i certifikati:

Autosjedalica Nuna® Myti™ testirana je u skladu s normom ECE R129/02
Autosjedalica Nuna® Myti™ ispunjuje norme kvalitete: ISO 14001, ISO 9001 i OHSAS 18001

Nagrade:

Red Dot Award za 2019

Uključeno u cijenu

Autosjedalica s navlakom s Isofix sidrištima
Potporni jastuk za glavu, leđa i lumbalni dio koji se može ukloniti

Dodaci (uz nadoplatu):

Putna torba

ZOPA AUTOSJEDALICA ENCORE I-SIZE,BLACK
477,00 KM

Encore ZOPA je prava autosjedalica za djecu od 76 do 150 cm (15 mjeseci do 12 godina). Njenu besprijekornu ugradnju u automobil osiguravaju Isofix i Top Tether. Zbog toga njena jednostavna montaža jamči ispravnu montažu i sigurnost za Vaše dijete.

Autosjedalica Encore zadovoljava zahtjeve najstrožeg standarda ECE R 129 i-Size, što potvrđuje sve njene sigurnosne kvalitete. Ne samo gore spomenuti elementi za pričvršćivanje, već i čvrsti i izdržljivi materijali pridonose izvrsnim rezultatima dinamičkog ispitivanja. U slučaju bočnog sudara, tu je i jedinstvena SIP bočna zaštita. Bočne strane sjedalice štite cijelo tijelo djeteta u cijelom rasponu podešavanja visine. Sigurnost glave dodatno je osigurana naslonom za glavu ispunjenim ekspandiranim polipropilenom (EPP) i memorijskom pjenom.

Autosjedalica je testirana u Češkoj i odobrena od strane češkog Ministarstva prometa. Možete biti sigurni da ste učinili sve što je moguće kako bi vaša beba bila sigurna na cesti.

Osim sigurnosti, ZOPA se također fokusirala na potrebnu udobnost pri razvoju autosjedalice Encore, posebno za duga putovanja. Zbog toga je sjedalo podstavljeno posebno mekom navlakom i ima podešavanje nagiba u 5 različitih položaja (skupina 1).

Za dobnu skupinu 1 (76 cm do 105 cm) potrebna je ugradnja s Isofixom i Top Tetherom, za skupinu 2/3 (100 cm do 150 cm) ugradnja nije obvezna. Možete ju pričvrstiti sa ili bez Isofixa - s pojasom u 3 točke vozila.

Prilikom prelaska s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke, pojas u 5 točaka može se jednostavno sakriti u autosjedalicu, tako da dijete ne žulja. Time se istovremeno sprječava mogući gubitak pojedinih komponenti. Osim toga, ova metoda uvelike pojednostavljuje korištenje, budući da se pojasevi ne moraju ni na koji način rastavljati.
Ukratko o prednostima autosjedalice
- Za djecu od 15 mjeseci do 12 godina (76-150 cm)
- Moderan dizajn i čvrsti i izdržljivi materijali
- Dodatna SIP bočna zaštita u slučaju bočnog udara
- Instalacija (Skupina 1) sa sidrištima Isofix i Top Tether
- Ugradnja (skupina 2/3) s Isofixom ili pojasom u 3 točke
- Jednostavan prijelaz s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke
- Mogućnost skrivanja pojasa u 5 točaka unutar sjedala
- 5 položaja za podešavanje naslona (za grupu 1)
- Naslon za glavu s visokokvalitetnom EPP podstavom i memorijskom pjenom
- Ekstra mekane korice i mekane podstavljene stranice
- Umetak za manju djecu
- Sukladno ECE R129 i-Size
- Testirano i odobreno u EU.

   OD