ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA AUTOSJEDALICA ENCORE I-SIZE,BLACK

477,00 KM
Na stanju
16479
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Encore ZOPA je prava autosjedalica za djecu od 76 do 150 cm (15 mjeseci do 12 godina). Njenu besprijekornu ugradnju u automobil osiguravaju Isofix i Top Tether. Zbog toga njena jednostavna montaža jamči ispravnu montažu i sigurnost za Vaše dijete.

    Autosjedalica Encore zadovoljava zahtjeve najstrožeg standarda ECE R 129 i-Size, što potvrđuje sve njene sigurnosne kvalitete. Ne samo gore spomenuti elementi za pričvršćivanje, već i čvrsti i izdržljivi materijali pridonose izvrsnim rezultatima dinamičkog ispitivanja. U slučaju bočnog sudara, tu je i jedinstvena SIP bočna zaštita. Bočne strane sjedalice štite cijelo tijelo djeteta u cijelom rasponu podešavanja visine. Sigurnost glave dodatno je osigurana naslonom za glavu ispunjenim ekspandiranim polipropilenom (EPP) i memorijskom pjenom.

    Autosjedalica je testirana u Češkoj i odobrena od strane češkog Ministarstva prometa. Možete biti sigurni da ste učinili sve što je moguće kako bi vaša beba bila sigurna na cesti.

    Osim sigurnosti, ZOPA se također fokusirala na potrebnu udobnost pri razvoju autosjedalice Encore, posebno za duga putovanja. Zbog toga je sjedalo podstavljeno posebno mekom navlakom i ima podešavanje nagiba u 5 različitih položaja (skupina 1).

    Za dobnu skupinu 1 (76 cm do 105 cm) potrebna je ugradnja s Isofixom i Top Tetherom, za skupinu 2/3 (100 cm do 150 cm) ugradnja nije obvezna. Možete ju pričvrstiti sa ili bez Isofixa - s pojasom u 3 točke vozila.

    Prilikom prelaska s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke, pojas u 5 točaka može se jednostavno sakriti u autosjedalicu, tako da dijete ne žulja. Time se istovremeno sprječava mogući gubitak pojedinih komponenti. Osim toga, ova metoda uvelike pojednostavljuje korištenje, budući da se pojasevi ne moraju ni na koji način rastavljati.
    Ukratko o prednostima autosjedalice
    - Za djecu od 15 mjeseci do 12 godina (76-150 cm)
    - Moderan dizajn i čvrsti i izdržljivi materijali
    - Dodatna SIP bočna zaštita u slučaju bočnog udara
    - Instalacija (Skupina 1) sa sidrištima Isofix i Top Tether
    - Ugradnja (skupina 2/3) s Isofixom ili pojasom u 3 točke
    - Jednostavan prijelaz s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke
    - Mogućnost skrivanja pojasa u 5 točaka unutar sjedala
    - 5 položaja za podešavanje naslona (za grupu 1)
    - Naslon za glavu s visokokvalitetnom EPP podstavom i memorijskom pjenom
    - Ekstra mekane korice i mekane podstavljene stranice
    - Umetak za manju djecu
    - Sukladno ECE R129 i-Size
    - Testirano i odobreno u EU.

MOŽDA VAS ZANIMA