ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE,COSMOS BLACK

780,65 KM
Na stanju
01031
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Britax Romer njemački je brend koji prednjači u pogledu sigurnosti na cestama, a roditeljima osigurava solidne dječje sjedalice koje su u potpunosti prilagođene putovanju – kako dugom tako i kraćem. Primjer takve sjedalice je Advansafix i-Size – sjedalica za djecu 1/2/3 težine (9-36 kg), koja je toliko udobna da će se svidjeti mnogim mališanima, a možda i samom roditelju. zavidjeti djetetu na mogućnosti putovanja u tako ugodnim uvjetima i cijenit će sigurnost koju pružaju njihova djeca.

    Advansafix je fleksibilna autosjedalica koja raste s djetetom i prilagođava se njegovim potrebama tijekom cijelog života, tako da sigurnost mališana – a potom i bebe – ide ruku pod ruku s udobnošću.

    Ono što razlikuje ovaj model od ostalih je prisutnost sigurnosnih pojaseva u 5 točaka, koje možemo koristiti dok dijete ne teži 21 kg!

    Sukladan i-Size standardu

    Ponuđeni model kreiran je u skladu s i-Size standardom (ECE R129), zahvaljujući kojem se pri odabiru autosjedalice više vodimo visinom djeteta, a ne njegovom težinom. Osim toga, sjedala kompatibilna s ovim standardom podvrgnuta su drugim testovima sudara, što znači da mogu ispuniti više sigurnosne zahtjeve.

    Udobne presvlake

    Presvlake sjedala izrađene su od materijala ugodnih na dodir koji će bebi pružiti udobnost tijekom cijelog razdoblja korištenja! Osim toga, presvlake se mogu skinuti radi pranja, zahvaljujući čemu je uklanjanje prljavštine jednostavan!

    Podesivi naslon za glavu

    Advansafix i-Size opremljen je naslonom za glavu u obliku slova V, čije bočne stijenke savršeno štite osjetljivu glavu djeteta i čine ga u sigurnoj zoni sjedala. Osim toga, mogućnost podešavanja visine naslona za glavu dokazuje da stolica raste s djetetom!

    Sigurnosni pojasevi i SecureGuard

    Pojasevi su jedan od najvažnijih oblika zaštite – Advansafix i-Size je opremljen unutarnjim pojasom u 5 točaka, koji se može koristiti dok dijete ne dosegne težinu od 21 kg, što je neuobičajeno u autosjedalicama namijenjenim starijim osobama. djece. Unutarnji pojasevi imaju meke presvlake, zahvaljujući kojima beba neće izazvati neugodne osjećaje, a podešavanje visine je jednostavno i brzo. Nakon prelaska na sigurnosni pojas u 3 točke svakako će biti korisna prisutnost SecureGuard sustava koji će osigurati pravilno usmjeravanje pojasa oko struka.

    SICT sustav

    SICT je dodatna zaštita u slučaju bočnih sudara koja se aktivira neposredno prije početka vožnje. Ovaj sustav funkcionira na način da plastični element koji je u njegovom sastavu pukne, a potom nastalu energiju prenosi na školjku sjedalice, zahvaljujući čemu dijete može izbjeći ozbiljne ozljede.

    XP Pad

    Advansafix i-Size je autosjedalica pripremljena za različite situacije. Pojas XP Pad još je jedan zaštitni sustav koji se može pokazati kao spasonosan u čeonim nesrećama. Njegova upotreba znači da se sile sudara učinkovito prigušuju i potom ravnomjerno prenose. XP Pad prvenstveno je usmjeren na zaštitu prsa i vrata vašeg djeteta.

    Montaža

    Ugradnja autosjedalice u vozilo odlučujući je čimbenik – ona određuje hoće li sve funkcije autosjedalice ispravno raditi u kritičnoj situaciji. S postavljanjem Advansafix i-Sizea može se nositi svaki roditelj, a to je zahvaljujući Isofix sustavu i vodilicama za remen koji ukazuju na pravilan način njihove izvedbe. Sustav Isofix nije samo udobnost roditelja, već prije svega vrlo vrijedna točka oslonca, koja – zajedno s V-Tether sustavom (koji omogućuje pričvršćivanje sjedala pomoću Top Tether pojasa) – daje stabilnost, a time i povećava djetetovu sposobnost sigurnost.

     

    SPECIFIKACIJA

    Težina: 11,2 kg

    Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

    Grupa težine: 1/2/3 (9-36 kg)

    Smjer vožnje: Prednja strana

    Isofix sustav: Da

MOŽDA VAS ZANIMA