ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BRITAX ROMER ADVANSAFIX M I-SIZE,COSMOS BLACK

734,55 KM
Na stanju
122527
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Advansafix M i-Size je autosjedalica za djecu od cca 15 mjeseci do 12 godina. Jedna od njegovih prednosti je činjenica da omogućuje vezanje djeteta sigurnosnim pojasom u 5 točaka do težine od 21 kg, što pruža još veću zaštitu u slučaju sudara.

    Sjedalica je opremljena Flip & Grow sustavom, zahvaljujući kojem možemo glatko prijeći iz jedne faze korištenja – namijenjene manjoj djeci – u drugu, odgovarajuću za stariju djecu. Sjedalo sjedala je podesivo ne samo po visini, već iu smislu kuta nagiba – EasyRecline sustav dostupan u njemu osigurava brzo naginjanje sjedala bez potrebe za uklanjanjem i ponovnim postavljanjem sjedala.

    Ugradnja okrenuta prema naprijed, prvo s Isofix sustavom (76-102 cm visine) i po želji s Top-Tether pojasom, zatim s auto pojasom u 3 točke s mogućnošću pojačanja ugradnje Isofix konektorima (100-150 cm).

    Pojasevi do 21 kg

    Sigurnosni pojasevi u 5 točaka su najpouzdaniji – zahvaljujući njima, u slučaju sudara, sila usmjerena na dijete raspoređuje se na čak 5 različitih mjesta, što štiti dijete od teških ozljeda. Osim toga, pojasevi Britax-Romer Advansafix M i-Size autosjedalice omotani su mekim presvlakama koje ne samo da doprinose poboljšanju udobnosti, već i učinkovito sprječavaju pomicanje djeteta u slučaju sudara.

    Flip & Grow

    Sustav Flip & Grow omogućuje brzu prilagodbu sjedalice stupnju rasta i razvoja djeteta. Nakon što dijete premaši dopuštenu težinu za vezanje pojasom u 5 točaka, dovoljan je trenutak da se ugrađena dječja sjedalica pretvori u fotelju za starije dijete. Naš zadatak je podesiti naslon za glavu, sakriti pojas s 5 točaka vezivanja u naslon sjedala i pomaknuti Flip & Grow ploču tako da SecureGuard bude iznad sjedala.

    Naslon za glavu u obliku slova V

    Slijeđenje V-oblika ovdje nije slučajno – ovakav naslon za glavu osigurava djetetu udobnost, a istovremeno kontrolira pokrete djetetove glave i pruža mu odgovarajuću zaštitu u slučaju bočnog sudara. Naslon za glavu sjedala je podesiv zajedno sa sigurnosnim pojasevima – kako bi roditelju bilo ugodno podešavanje, može se podesiti sprijeda. Na taj je način sustav prilagodbe jednako zgodan i lako dostupan svima.

    EasyRecline sustav

    Promjena nagiba pomoći će vašem djetetu da bude udobna na dugim putovanjima, omogućujući mu da se odmori u udobnom položaju za odmor. Sjedalo sjedala može se nagnuti bez potrebe za ponovnim postavljanjem sjedala – postupak je brz i učinkovit.

    Starije dijete – ista zaštita

    Čak i ako se tijelo vašeg djeteta promijenilo, Advansafix M i-Size nudi istu visoku zaštitu. Sjedalo autosjedalice profilirano je tako da osigurava sigurnost trupa i prsnog koša djeteta, gornje i donje vodilice osiguravaju pravilno vođenje i pričvršćivanje pojasa, dok naslon za glavu štiti područje vrata i glave, tj. osjetljive dijelove tijela.

    Sustav zaokretne veze

    Sustav Britax-Romer čini čuda osiguravajući da je u slučaju nesreće sila udarca prvo usmjerena prema dolje, a zatim lagano prema naprijed. Takvim postupkom minimaliziraju se ozljede djetetove glave i vrata.

    Uklonjive presvlake

    Putovanje s djetetom nema uvijek previše veze sa sterilitetom – pogotovo kada mlađi putnici cijene društvo raznih grickalica. Kada se presvlake sjedala zaprljaju, možete je jednostavno ukloniti i oprati bez skidanja sigurnosnih pojaseva.

    Top Tether pojas

    Top Tether je gornji remen koji se nalazi u nekim automobilima. Sjedalica Advansafix M i-Size kompatibilna je sa sigurnosnim pojasom, a montaža uz pomoć nje dodatno je sidrište koje smanjuje rizik od rotacije sjedalice, čime se smanjuje razina rizika za glavu i vrat djeteta u slučaju sudar.

    Montaža

    Ponuđeno sjedalo montiramo okrenuto u smjeru vožnje. Kada je dijete visoko između 76 i 102 cm, sjedalica se mora postaviti pomoću Isofix sustava i, po izboru, Top Tether pojasa. Između 100 i 150 cm, Advansafix M i-Size treba montirati s pojasom u 3 točke vozila i – za veću stabilnost – s Isofix sustavom.

    Težina: 11 kg

    Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

    Za visoku djecu: 76 – 150 cm

    i-Size standard: Da

    Smjer montaže: Naprijed

    Ugradnja Isofix + Top Tether: 76 – 102 cm

    Montaža auto pojasa + Isofix: 100 – 150 cm

MOŽDA VAS ZANIMA