TO.TO

Sortiraj po:
   OD  
TO TO BIORAZGRADIVE SOFT KRPICE 60/1
8,40 KM
  • Visoka snaga upijanja
  • Za suhu i mokru upotrebu
  • Za osjetljivu dječju kožu
  • 100 % prirodna viskoza
  • Bez parfema i konzervansa
To.to biorazgradive meke krpice za jednokratnu upotrebu su meke, visoko upijajuće, čvrste i ekološki prihvatljive. Posebno pogodne za one koji žele koristiti samo prirodne materijale za nježnu i osjetljivu dječiju kožu. Napravljene su od 100 % prirodne viskoze. Pogodne su za svakodnevno pranje i njegu dječje kože. Pogodne su za suhu upotrebu (brisanje) i za mokru upotrebu (natopljene vodom, za brisanje tijela)

 

TO TO BLAZNICE VATE PERFORIRANE 9,5X10,60/1
6,30 KM

Baby blaznice
100% pamuk
Izuzetno mekane
Visoka moć upijanja

Želite nježno i temeljno čišćenje osjetljive bebine kože? to.to blazinice napravljene su od čistog pamuka, izbijeljene bez hlora i posebno su nježne prema dječijoj koži. Praktično pakovanje omogućava lako i precizno kidanje blaznica. Nježno čišćenje od glave do pete uz to.to!

TO TO MAMA ULOŠCI 6/1
17,60 KM

100% pamučni higijenski ulošci
Za obilno krvarenje
Za period nakon porođaja ili ginekoloških intervencija

to.to Mama pamučni higijenski ulošci namjenjeni su za period poslije porođaja. Pamučni higijenski ulošci imaju dobru moć upijanja. 100% pamučni higijenski ulošci su pogodni za obilno krvarenje. Zbog svoje veličine, izuzetne mekoće i velike moći upijanja, pogodni su za period nakon ginekoloških intervencija ili porođaja. Pakovanje sadrži 6 uložaka.

TO TO MREŽASTE GAĆICE ZA PORODILJE VEL.L
9,45 KM

Osiguravaju aktivnu zaštitu osjetljivog područja
Uglavnom se koriste nakon poroda ili operacija
Mrežasta struktura pruža dovoljno prozračnosti
Služe za jednokratnu upotrebu

To.to mrežaste gaćice (veličina L) imaju vrlo široku primjenu, a najčešće se koriste nakon poroda i raznih operativnih zahvata. Mrežaste gaćice posebno su popularne prvih dana nakon poroda jer osiguravaju adekvatnu njegu i štite iritirano područje. Mrežaste gaćice su za jednokratnu upotrebu. Tražite li bezbrižnu i sigurnu njegu osjetljivog područja nakon operacije, poroda ili za vrijeme boravka u bolnici - to.to mrežaste gaćice su pametan odabir.

U pakiranju 5 komada

TO TO MREŽASTE GAĆICE ZA PORODILJE,VEL.M 5/1
9,45 KM

osiguravaju aktivnu zaštitu osjetljivog područja
uglavnom se koriste nakon poroda ili operacija
mrežasta struktura pruža dovoljno prozračnosti
služe za jednokratnu upotrebu

to.to mrežaste gaćice (veličina M) imaju vrlo široku primjenu, a najčešće se koriste nakon poroda i raznih operativnih zahvata. Mrežaste gaćice posebno su popularne prvih dana nakon poroda jer osiguravaju adekvatnu njegu i štite iritirano područje. Mrežaste gaćice su za jednokratnu upotrebu. Tražite li bezbrižnu i sigurnu njegu osjetljivog područja nakon operacije, poroda ili za vrijeme boravka u bolnici - to.to mrežaste gaćice su pametan odabir.

U pakiranju 5 komada

TO TO VATIRANI BIORAZGRADIVI ŠTAPIĆI ZA DJECU 60/1
2,70 KM

100% pamuk
Izuzetno mekane
Nježni prema bebinoj koži

to.to higijenski pamučni štapići omogućit će vam nježno i temeljno čišćenje osjetljive bebine kože ali I malih grešaka prilikom šminkanja ili nanošenja laka za nokte. Zbog svog praktičnog pakovanja, pogodne su i za putovanja. to.to higijenski štapići posebno su mekani i napravljeni od čistog pamuka koji je izbijeljen bez klora.

   OD