PČELICA MAJA

Sortiraj po:
   OD  
BEBI PIDŽAMA JEDNODJELNA 80-92
20,25 KM

Pidžama je izrađena od vrhunskog 100% pamučnog dezeniranog materijala prilagođenog za uzrast djeteta. Mekani, češljani pamuk daje osjećaj ugodnosti i harmonije za miran i ugodan san. Jednodjelna pidžama, dugi rukav i duge nogavice sa elastičnim završetkom. Zbog lakšeg oblačenja stavili smo drikere na čitavom dužinom prednjeg dijela pidžame. Održavanje mašinskim pranjem na 40 stepeni. Dozvoljeno mašinsko sušenje i peglanje.

BEBI PIDŽAMA, VEL. 80-1
20,90 KM

Bebi pidžama je izrađena od vrhunskog 100% pamučnog materijala sa štampanom aplikacijom prilagođenom za uzrast djeteta. Mekani pamuk daje osjećaj ugodnosti i harmonije za miran san. Dvodjelna pidžama dugog rukava sa elastičnim završetkom oko ruku i vrata. Donji dio sa elastičnim pojasom a duge nogavice sa elastičnim završetkom. Održavanje mašinskim pranjem na 40 stepeni. Dozvoljeno mašinsko sušenje i peglanje.

DJEČIJA PIDŽAMA VEL.8-10
26,10 KM

Pidžama je izrađena od vrhunskog 100% pamučnog materijala sa štampanom aplikacijom prilagođenom za uzrast djeteta. Mekani pamuk daje osjećaj ugodnosti i harmonije za miran san. Dvodjelna, dugog rukava sa elastičnim završetkom oko ruku i vrata. Donji dio sa elastičnim pojasom a duge nogavice sa elastičnim završetkom. Održavanje mašinskim pranjem na 40 stepeni. Dozvoljeno mašinsko sušenje i peglanje.

MAJICA ZA TRUDNICE DUGI RUK.
23,70 KM

Tokom hladnih zimskih dana, veoma je važno da naše trudnice budu odjevene u nešto toplo, mekano i prijatno, nešto u čemu će im zaista biti udobno.
Majice za trudnice se izrađuje od debljeg pamuka, koji je jako prijatan za kožu, a istovremeno topao i prozračan.
Tokom izrade majica posvećena je posebna pažnja detaljima, kako bi zadovoljstvo njima bilo potpuno.

MAJICA ZA TRUDNICE KR.RUKAV
21,25 KM

Pčelica Maja majice za trudnice, kratki rukav.

Udobne majice u kojima ćete obožavati provesti svoje trudničke dane.

 

PČELICA MAJA BEBI BODI ATLET 68-80
7,90 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni,udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Šiveni u velikoj paleti boja.

PČELICA MAJA BEBI BODI DUGI RUKAV, VEL 68-80
8,50 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni, udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Šiveni u velikoj paleti boja, dugi rukav.

PČELICA MAJA BEBI RUKAVICE
1,80 KM

Rukavice za bebe su izrađene od 100% pamučnih materijala u velikoj paleti boja i dezeniranog materijala. Vrlo su praktične i sprečavaju bebu da se izgrebe. Veličine su univerzalne.

PČELICA MAJA BENKICA BODI REBRASTI PČ.
12,15 KM

Bebi benkice su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni, udobni, a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Rađeni su u velikoj paleti boja.

PČELICA MAJA BODI ATLET 98-110
8,70 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni,udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Šiveni u velikoj paleti boja.

PČELICA MAJA BODI BENKICA KR.RUKAV
8,35 KM

Benkice na preklop su rađene od 100% pamučnog materijala. Mekane, nježne, udobne a pored svega su i praktične. Kopčanje na driker obezbjeđuje lakoću oblačenja i osjećaj sigurnosti i čvrstinu. Benkica je rađena u više boja, kratak rukav.

PČELICA MAJA BODI BENKICA, VEL.56-74
9,10 KM

Benkice na preklop su rađene od 100% pamučnog materijala. Mekane, nježne, udobne a pored svega su i praktične. Kopčanje na driker obezbjeđuje lakoću oblačenja i osjećaj sigurnosti i čvrstinu. Benkica je rađena u više boja, dugi rukav.

PČELICA MAJA BODI KARNER DUGI RUKAV
11,15 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni, udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Šiveni su u velikoj paleti boja i sa karnerom, dugi rukav.

PČELICA MAJA BODI KARNER SARA 62-92
16,05 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni, udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Rađeni su u velikoj paleti boja i sa karnerom, dugi rukav.

PČELICA MAJA BODI KR.RUKAV
10,20 KM

Bebi bodići su rađeni od 100% pamučnog materijala-interlok, sa drikerima bez nikla. Mekani, nježni, udobni a pored svega su i praktičan komad garderobe. Pružaju osjećaj sigurnosti bebinoj osjetljivoj koži. Šiveni u velikoj paleti boja, kratki rukav.

   OD