NIVEA

Sortiraj po:
   OD  
-17%
NIVE BABY ŠAMPON 200ML
6,93 KM8,35 KM

Blagi dječiji šampon
Osigurava blagu njegu i čišćenje kože i kose
Sprječava isušivanje
Ugodan miris
pH neutalan

NIVEA BABY blagi dječiji šampon ugodnog mirisa odvest će vašeg mališana u zabavni svijet mjehurića. Blaga formula bez sapuna posebno je prilagođena potrebama nježne bebine kože. Hranjivi sastojci šampona i kupke nježno čiste i hidratiziraju kožu, sprječavaju njeno isušivanje te kožu beba čini podatnom i mekanom. Osim toga, formula šampona i kupke blago djeluje na oči i ne dovodi do iritacija. Podnošljivost kože je dermatološki ispitana i pH neutralna. NIVEA BABY blagi dječiji šampon je sve što vaši mališani trebaju za nezaboravno i opuštajuće kupanje.

-17%
NIVEA BABY HIDRATANTNI LOSION 500ML
11,45 KM13,80 KM

Pomno odabrani, blagi sastojci za osjetljivu bebinu kožu
Formuliran kako bi se umanjio rizik od alergijske reakcije
Zadržava hidrataciju u koži i njeguje te štiti osjetljivu kožu beba
Sadrži ekstrakt aloe vere
Podnošljivost za kožu klinički i dermatološki potvrđena

NIVEA BABY hidratantni losion umiruje, njeguje i štiti bebinu kožu te je čini mekanom i njegovanom već od prvog dana. Blaga formula s ekstraktom aloe vere i drugim pomno odabranim sastojcima pobrinut će se za zdrav izgled bebine kože. Iznimno se brzo upija i koži osigurava dugotrajnu hidrataciju. Savjet: prije nanošenja na bebinu kožu, temeljito operite ruke. Razvijeno u suradnji s dermatolozima i pedijatrima. Podnošljivost za kožu je klinički i dermatološki potvrđena. Losion je hipoalergeni proizvod koji umanjuje rizik od pojave alergija.

-17%
NIVEA BABY SOFT CARE MARAMICE 20 KOM
2,66 KM3,20 KM

Sa ekstraktom nevena
Umiruju osjetljivu kožu
Bez alkohola, sapuna i boja
Temeljna njega i čišćenje

NIVEA BABY Soft & Cream vlažne maramice pogodne su za nježno čišćenje i njegovanje osjetljive bebine kože. Natopljene su kremom sa ekstraktom nevena koja ima umirujući efekat za vrijeme i nakon čišćenja. Vlažne maramice trenutačno ublažavaju iritacije i tegobe te osiguravaju čistoću kože u svakom trenutku. Blaga formula ne sadrži sapun, alkohol ni boje, što ih čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. NIVEA BABY Soft & Cream olakšat će vam brigu o mališanima, posebno van kuće.

-17%
NIVEA BABY SOFT CARE MARAMICE DOPUNA 63KOM
5,15 KM6,20 KM
  • Sa ekstraktom nevena
  • Umiruju osjetljivu kožu
  • Bez alkohola, sapuna i boja
  • Temeljna njega i čišćenje

 

NIVEA BABY Soft & Cream vlažne maramice pogodne su za nježno čišćenje i njegovanje osjetljive bebine kože. Natopljene su kremom sa ekstraktom nevena koja ima umirujući efekat za vrijeme i nakon čišćenja. Vlažne maramice trenutačno ublažavaju iritacije i tegobe te osiguravaju čistoću kože u svakom trenutku. Blaga formula ne sadrži sapun, alkohol ni boje, što ih čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. NIVEA BABY Soft & Cream olakšat će vam brigu o mališanima, posebno van kuće.

 

-17%
NIVEA BABY ŠAMPON KUPKA 500ML
12,62 KM15,20 KM

Za pranje kože i kose mališana
Sa ekstraktom kamilice
Umiruje osjetljivu kožu
Ne peče za oči
Dermatološki testirano

Dosadilo vam je redanje šampona i kupki? NIVEA BABY Head to Toe šampon i kupka u jednom omogućava blago čišćenje i njegu nježne bebine kuće. Napredna formula bez sapuna i alkohola sprječava iritaciju kože i ne peče za oči. Napravljen na bazi ekstrakta kamilice, umiruje osjetljivu bebinu kožu. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka sprječava isušivanje kože i tjemena te se brine da koža uvijek bude čista, mekana i nježna. NIVEA BABY šampon i kupka ima pH neutralnu vrijednost, dermatološki je ispitan i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Koža i kosa vaših mališana zaslužuje posebnu njegu.

-17%
NIVEA BABY ULJE 200ML
8,59 KM10,35 KM

Sa prirodnim uljem badema
Za njegu bebine kože
Pogodan za masaže beba i mame
Dermatološki ispitano

NIVEA BABY ulje njeguje i hidratizira nježnu bebinu kožu. Blaga formula sa prirodnim uljem badema lako se nanosi, brzo se upija i stvara zaštitni sloj. NIVEA BABY njegujuće ulje dermatološki je ispitano i razvijeno u saradnji sa pedijatrima. Pažljivo odabrani sastojci sprječavaju iritaciju kože i smanjuju mogućnost alergijske reakcije. Ulje je pogodno i za masažu beba, a mogu koristiti i mame koje žele smanjiti vidljivost strija. Za bezbrižne trenutke beba i roditelja!

-17%
NIVEA PRVA KREMA 150ML
8,80 KM10,60 KM

obogaćena prirodnim uljem suncokreta i badema
podržava prirodnu zaštitnu barijeru kože
objedinjuje više krema u jedno praktično rješenje
višenamjenska formula za učinkovitu njegu lica, tijela i guze bebe

NIVEA BABY my first cream krema za bebe univerzalna je krema koja se može koristiti na licu, tijelu i guzi najmlađeg člana vaše obitelji. Višenamjenska formula objedinjuje više krema u jedno praktično rješenje koje uvijek možete nositi sa sobom. NIVEA krema za bebe učinkovito štiti bebinu kožu od štetnih utjecaja iz okoliša. Krema podržava prirodnu zaštitnu barijeru kože te je odlična njega za kožu vaše bebe već od prvog dana. NIVEA BABY my first cream krema za bebe obogaćena je prirodnim uljem suncokreta i badema te je savršeno rješenje za blagotvornu njegu kože vaše bebe.

-17%
NIVEA VLAŽNE MARAMICE BABY 63XFRESH,SENSITIV,SOFT
5,15 KM6,20 KM

Ne sadrže vještačke boje
Ne izazivaju iritacije
Održavaju ravnotežu pH vrijednosti kože

NIVEA BABY Fresh & Pure vlažne maramice pružit će vašem djetetu čistu i njegovanu kožu u svakom momentu. Blaga formula s ekstraktom nevena ima umirujući efekat i vašoj bebi osigurava ugodno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Vlažne maramice brinu se da pH vrijednost kože bude uravnotežena, a istovremeno sprječavaju pojavu iritacija na koži. Osim toga, pružaju trenutačnu njegu i zaštitu nakon čišćenja. NIVEA BABY Fresh & Pure vlažne maramice odlično su rješenje za temeljno čišćenje osjetljive dječije kože, a dodatna prednost je da ne sadrže vještačke boje.

   OD