JOHNSONS

Sortiraj po:
   OD  
JB BEDTIME KUPKA 500ML
TRENUTNO NEDOSTUPNO

hipoalergena
pedijatrijski i dermatološki testirana
ne sadrži boje, parabene i ftalate
obogaćena NaturalCalm™ uljima
sadrži formulu No More Tears®

JOHNSON'S® BEDTIME kupka za djecu obogaćena je NaturalCalm™ uljima kojima se umiruje koža djece pred spavanje. JOHNSON’S® pomaže pri uklanjanju prljavštine i do 99% mikroba, istovremeno štiteći osjetljivu kožu od isušivanja. JOHNSON'S® BEDTIME kupka za djecu sadrži i No More Tears® formulu koja omogućava iskustvo kupanja bez suza jer je nježna prema očima kao čista voda. Prije odlaska na spavanje pripremite toplu kupku i upotrijebite JOHNSON’S® BEDTIME kupku za djecu kako bi vaša beba spavala bezbrižno čitavu noć.

JB LOS, PRIJE SPAVANJA 300ML
TRENUTNO NEDOSTUPNO

losion za kožu
Za bebe i djecu
Obogaćeno Natural Calm uljima
Dermatološki i pedijatrijski testirano
Hipoalergeno

Johnson's bedtime losion za djecu, umirit će i njegovati kožu beba i djece. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima dubinski će hidrirati i njegovati osjetljivu kožu najmlađih. Idealno je za masažu prije spavanja, nakon ugodne kupke. Lagana masaža i nježan miris Johnsons bedtime losiona, opustit će ih i umiriti prije spavanja, te pomoći da utonu u dubok san. Neka vaša djeca spavaju čitavu noć, uživajući u mekanoj i mirisnoj koži uz Johnsons bedtime losion!

JB PUDER 100G
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Baby puder
Štiti kožu od vlage i trenja
Blag miris
Dermatološki i pedijatrijski testirano
Hipoalergeno

Johnsons baby puder, zaštit će kožu djece od vlage i pružiti osječaj suhe i mekane kože. Zahvaljujući formuli obogačenoj pročišćenim talkom i visokokvalitetnim sastojcima, pogodan je za svakodnevnu njegu nježne dječije kože. Dermatološki i pedijatrijski je testiran. Zaštiti kožu vaših mališana uz nježnu tekstura i blag miris Johnsons baby pudera!

JB ŠAMPON KAMILICA 300ML
5,35 KM

Šampon za kosu
Za djecu
Nježno čisti
Dermatološki i pedijatrijski testirano
Hipoalergeno

Johnson's šampon za djecu kamilica, nježno će očistiti kosu djece tokom kupanja. Obogaćen je visokokvalitetnim sastojcima i uravnotežene pH vrijednosti. Prema očima je nježan poput čiste vode zahvaljujući No More Tears formuli. Osim toga, bogata sapunica koja se lahko ispira, zabavit će mališane tokom kupanja, a kosa će biti mekana i sjajna. Dermatološki i pedijatrijski je testiran. Obogatite iskustvo kupanja vaših najmlađih uz Johnson's šampon za djecu kamilica !

JB ŠAMPON PRIJE SPAVANJA 300ML
5,95 KM

Šampon za kosu
Za djecu
Nježno čisti
Dermatološki i pedijatrijski testirano
Hipoalergeno

Johnson's bedtime šampon za djecu, nježno će očistiti kosu djece tokom kupanja. Obogaćen je visokokvalitetnim sastojcima. Prema očima je nježan poput čiste vode zahvaljujući No More Tears formuli. Osim toga, bogata sapunica koja se lahko Ispira, zabavit će mališane tokom kupanja, a kosa će biti mekana i sjajna. Obogatite iskustvo večernjeg kupanja vaših najmlađih uz Johnson's bedtime šampon!

JB ULJE PRIJE SPAVANJA 300ML
9,75 KM

Ulje za kožu
Za bebe i djecu
Obogaćeno Natural Calm uljima
Dermatološki i pedijatrijski testirano
Hipoalergeno

Johnson's bedtime ulje za djecu, umirit će i njegovati kožu beba i djece. Zahvaljujući Natural Calm uljima, dubinski će hidrirati i njegovati osjetljivu kožu najmlađih. Idealno je za masažu prije spavanja, nakon ugodne kupke. Lagana masaža i nježan miris Johnsons bedtime ulja, opustit će ih i umiriti prije spavanja, te pomoći da utonu u dubok san. Neka vaša djeca spavaju čitavu noć, uživajući u mekanoj i mirisnoj koži uz Johnsons bedtime ulje!

JB ULJE PRIJE SPAVANJA 300ML
9,30 KM

• Hipoalergen* i uravnotežene pH vrijednosti
• Pedijatrijski i dermatološki testiran
• Ne sadrži boje, parabene, ftalate i alkohol
• Naša klinički dokazana formulacija za nježnost posebno je osmišljena za osjetljivu djetetovu kožu
• Čista i nježna svakodnevna njega
• Hidratizira i štiti osjetljivu kožu od sušenja
• Idealno za masažu djeteta
Kad se dijete rodi, njegova je koža najosjetljivija. Stoga smo više od 125 godina usavršavali naše formulacije koje su sada još nježnije za sve. Našim posebno osmišljenim JOHNSON'S® uljem za djecu se zadržava deset puta više vlažnosti† u koži, koja je osjetljiva, mekana na dodir i zdrava. Dodirom se povežite se sa svojim djetetom! Upotrijebite ulje za djecu tijekom masaže djeteta za uživanje u opuštajućem iskustvu za vas i za vašeg malenog/vašu malenu. Izvrsno za djecu kao i za odrasle.
Biramo samo visokokvalitetne sastojke koji su nježni za djecu. Zato smo odbacili više od 400 sastojaka koji ne ispunjavaju naše standarde Best for Baby™.

   OD