HOT WHEELS

Sortiraj po:
   OD  
AUTO TŠ.
3,30 KM
HOT WHEEL STUNT GARAGE
137,45 KM

Dizajniran da potakne pripovijedanje i kreativnost za djecu od 3 do 8 godina sa svježim, šarenim i funkcionalnim setovima koje će voljeti.
Djeca mogu koristiti dizalo da dovedu svoje automobile do razine koju žele i tamo parkiraju ili se odvezu do niže razine.
Postoje ručice mjenjača koje vode automobile do određenih razina, a glavni kat omogućuje djeci potpuni pregled automobila, točenje goriva i pripremu za sljedeću avanturu.
Sve se povezuje u Hot Wheels City i drugim Hot Wheels stazama i setovima za igru (prodaju se zasebno). Uzrast 3-8 godina.
Djeca se mogu voziti gore i dolje na 4 razine u ovoj fantastičnoj vertikalnoj garaži s gusjenicama.

HOT WHEELS BUILDING SET BONE SHAKER
36,30 KM

Hot Wheels Bone Shaker igračka za gradnju s kotačićima i vozačkim sjedalom
Uključuje 1 pokretnu mikro akcijsku figuru u odjeći vozača trkaćih automobila
Sadrži autentične detalje poput legendarnog ukrasa na poklopcu motora, kromirane šasije i motora
118 kockica i komada kombinira se sa svim Mega Construx setovima za gradnju i kompatibilni su s drugim markama
Idealna za uzrast od 5 i više godina, ova građevinska igračka pruža iskustva sastavljanja i igranja kako bi pomogla u razvoju kreativnosti i vještina rješavanja problema

HOT WHEELS DINO/SHARK LAUNCHER
34,35 KM

Hot Wheels City Launcher dolazi s 1 Hot Wheels automobilom. Hot Wheels City Launcher može se koristiti za vratolomije, utrke i stvaranje avanturističkih bitaka automobila. Kompatibilan s dodacima za izgradnju staza Hot Wheels (prodaje se zasebno).Od 3 godine naviše.

 

HOT WHEELS DOWNTOWN BURGER DRIVE THRU
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Dok se borite sa stvorenjima iz Hot Wheels Cityja, svratite u Hot Wheels City Downtown Burger Drive-Thru po nešto hrane u pokretu. Ali pripazite na opasne neprijatelje koji su zagrizli u hamburger!
Djeca okreću znak s logotipom i automobili se automatski kotrljaju kroz prolaz gdje cool detalji poboljšavaju igru pretvaranja i zabavu. Provjerite jelovnik i pomična vrata u obliku lopatice.
Set uključuje 1 autić Hot Wheels za trenutnu igru i zabavu odmah nakon vađenja iz kutije.
Povežite Hot Wheels City Downtown Burger Drive-Thru s drugim Hot Wheels setovima kako biste izgradili jedinstveni svijet zabave i avanture, sa cool značajkama koje poboljšavaju igru i povećavaju zabavu! Svaka se prodaje zasebno.
Sjajan je dar za djecu od 4 do 8 godina i bezvremenske kolekcionare koji vole detalje i karakter kompleta za igru Hot Wheels.

HOT WHEELS MEGA HAULER
89,60 KM

Jedinstveni Hot Wheels Mega Hauler sa fantastičnim značajkama izvrstan je dar za djecu i kolekcionare.
Pokrenite pripovijedanje i povedite Mega tegljač na put u nevjerojatne avanture.
Šest proširivih razina može nositi do pedeset vozila u omjeru 1:64.
Sklopiva rampa na stražnjoj strani platforme omogućuje djeci povezivanje s setovima Hot Wheels City kako bi otključali svoju maštu i proširili svoj svijet automobila.
Kabina se otvara s parkirnim mjestima za još nekoliko automobila, a prozirna bočna ploča se otvara tako da djeca mogu spremiti svoje omiljene modele na posebno mjesto.
Spojite Mega Hauler na stazu Hot Wheels za još veću zabavu.

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS BLAST STATION
94,25 KM

Hot Wheels Monster Trucks Blast Station ultimativno je mjesto za obuku za epsko uništavanje. Djeca mogu voziti priloženi HW Demo Derby Monster Truck do jedne od benzinskih pumpi kako bi napunili gorivo ili se brzo prilagodili podesivoj dizalici sa škarama prije nego što se upuste u naporan HW Demo Derby trening. Koristeći slam bacač, djeca usmjeravaju svoj Monster Truck na benzinske pumpe kako bi izazvala veliku eksploziju s vatrom koja razdvaja pumpe na dva dijela. Zatim, mogu ciljati na jumbo plakat kako bi u potpunosti uništili stanicu za eksplozije i poslali tri uključena auta koja se mogu drobiti u parkirnoj garaži da odlete u zrak. Zamijenite autiće koji se mogu drobiti za bilo kojih šest Hot Wheels autića igračaka kako biste pojačali uništavanje (Autići Hot Wheels prodaju se zasebno). To je ultimativna igračka za razbijanje i razbijanje kamiona koju će obožavati djeca od 4 do 8 godina. Boje i ukrasi mogu varirati.

     Trenirajte za epsko uništavanje uz Hot Wheels Monster Truck Blast Station koja podiže razbijanje i rušenje na sasvim drugu razinu!
     Djeca utovare svoj HW Demo Derby Monster Truck u bacač, naciljaju i BAM! Udarite ili u benzinske pumpe ili u reklamni pano i napravite potpunu pustoš na Blast Stationu
     Plinske pumpe s pomičnim crijevima i podesivim škarastim podizanjem poboljšavaju iskustvo dok djeca toče gorivo
     Komplet za igru dolazi s 1 HW Demo Derby Monster Truck u omjeru 1:64 plus 3 auta koja se mogu drobiti za trenutno razbijanje i sudar odmah iz kutije
     Djeci od 4 do 8 godina će se svidjeti razaranje koje mogu izazvati svojim Monster Trucks, što ovo čini izvrsnim darom za svaku priliku

HOT WHEELS MUTANT MACHINES
24,75 KM

Ispod Hot Wheels Cityja žive Mutant Machines. Rezultat neuspjelog laboratorijskog eksperimenta, ova polu-stvorenja, polu-vozila, strojevi vrebaju pod zemljom čekajući svoju priliku da preuzmu svijet! Mutanti ne voze - oni se savijaju, spajaju, klize i rastežu jedinstvenim pokretima i stilom. Vozila se pomiču zbog svoje kralježnice nalik životinjskoj, a svako se može povezati sprijeda i straga s drugim automobilima kako bi se stvorio dugačak vlak Mutant Machine. Ova vozila imaju vlastiti život i omogućuju poboljšano pripovijedanje priča i igru guranja. Za nove, maštovite mogućnosti igranja u podzemlju nabavite cijelu flotu (svaka se prodaje zasebno). Značajke: Rezultat neuspjelog laboratorijskog eksperimenta, ova polu-stvorenja, polu-vozila strojevi vrebaju pod zemljom čekajući priliku da preuzmu svijet!

HOT WHEELS SCORPION/GORILLA ATTACK
93,60 KM

POJAČAJTE MAŠTU SVOG DJETETA
Igraći setovi Hot Wheels potiču kreativno pripovijedanje i samostalno istraživanje kroz igru . Potaknite dječju maštu s ovim klincima omiljenim setom koji prikazuje divovska bića koja preuzimaju Hot Wheels City. Ovaj uzbudljivi set pruža igru pripovijedanja temeljenu na herojskim izazovima kada djeca koriste svoje Hot Wheels autiće u borbi i vratolomijama kako bi spasila dan.

SATI ZABAVE
Set za igru Hot Wheels pruža djeci uzbuđenje avanturizma, vožnje automobila i izvođenja vratolomija kako ih ne bi pojela ogromna gorila. Gorila Gary preuzeo je benzinsku crpku Hot Wheels City, a njegove ruke koje se protežu preko jednog metra izrađene su od savitljivih dijelova gusjenice na kojima se ljubitelji uzbuđenja mogu utrkivati s uključenim vozilom Hot Wheels. Na jednom kraju ove staze, set je lanser koji djeca koriste da pošalju svoje automobile kroz usta goleme gorile i pokušaju izbjeći da budu pojedeni dok izvode lude vratolomije.

Podmukli škorpion napao je policijsku postaju, a djeca koriste njegov rep dugačak 2,5 stope za ubrzanje i bijeg!
Oslobodite automobile iz gravitacijske kapi na kraju repa i odaberite jednu od dvije izlazne rute koje šalju automobile koji će projuriti kroz policijsku postaju i osloboditi se Svenovih kandži.
Komplet za igru povezuje se s drugim setovima preko više točaka povezivanja tako da djeca mogu stvoriti gradski pejzaž pun stvorenja s toliko sjajnih mogućnosti pripovijedanja da će ih poželjeti skupiti sve (svaki se prodaje zasebno).
Hot Wheels City Scorpion Flex Attack dolazi s 1 vozilom Hot Wheels koje je spremno za izazov škorpionu Svenu.
Ovo je izvrstan dar za djecu od 4 do 8 godina koja vole uzbuđenje i avanturu igre Hot Wheels.

 

HOT WHEELS SPEEDY PIZZA PICK UP
49,75 KM

Povezuje se s drugim Hot Wheels setovima kako bi dječaci i djevojčice mogli izgraditi jedinstveni Hot Wheels grad s trkaćim izazovima, vratolomijama i neprijateljima; (Dodatni setovi prodaju se zasebno)
Hot Wheels autić je uključen, što ga čini izvrsnim zabavnim poklonom za igru od samog početka.
Vozite se kroz pizzeriju Hot Wheels Cityja da aktivirate uzbudljiva iznenađenja i zabavne avanture s pričama.
Set uključuje značajke koje se aktiviraju automobilom kao što je pokretni komad pizze i iznenađenje u prozoru.

HOT WHEELS SUPER FIRE HOUSE RESCUE
106,60 KM

Djeca će s oduševljenjem krenuti u avanture u Hot Wheels City s luksuznim setom Super Fire House Rescue na temu grada. Uz izazov da pomognu spasiti Grad, djeca se mogu probiti do vrha zgrade pravilnim pritiskom na polugu. Hoće li biti dovoljno brzi da ugase požar? Odjurite u nove avanture u Hot Wheels City. Sve se povezuje u Hot Wheels Cityju i na svim Hot Wheels stazama i setovima za igru. Sjajan dar za stvaranje svijeta trenutaka pripovijedanja na prepoznatljivim lokacijama koje djeca vole. Uključuje jedno Hot Wheels vozilo.

Značajke:

Dječji omiljeni set koji pokreće maštu i otvara neograničenu akciju pripovijedanja
Usredotočite se na uzbudljivu izvedbu s prepoznatljivim lokacijama i iznenađujućom akcijom.
Više značajki za sate epske zabave s prijateljima.?
Izvrstan poklon za djecu
Sve je povezano u Hot Wheels Cityju i na svim Hot Wheels stazama i kompletima za igru
Djeca mogu stvoriti svijet staze s legendarnim gradskim lokacijama.
Uključuje jedan automobil Hot Wheels u omjeru 1:64

HOT WHEELS SUPER LOOP FIRE STATION
124,45 KM

Utrkujte se kroz podesivu petlju kako biste spasili Hot Wheels City sa kompletom za igru Super Loop Fire Station!
Djeca voze priloženo vatrogasno vozilo Hot Wheels na ručno dizalo, a zatim ga podižu na jednu od tri razine prije nego što ga pošalju da juri kroz petlju i izađe s prozirnog tobogana vodopada.
Set ima značajke na temu vatrogasne postaje kao što su podesivo crijevo za vatrogasni hidrant, krilna vrata i garažna vrata za poboljšanje doživljaja igre.
Djeca mogu parkirati dodatne automobile na namjenskim parkirnim mjestima radi praktičnog skladištenja i pristupačnosti. Uključeno je jedno vatrogasno vozilo Hot Wheels. Dodatna vozila prodaju se zasebno.
Set se može povezati s drugim Hot Wheels setovima tako da djeca mogu izgraditi Hot Wheels City po vlastitom dizajnu.

HOT WHEELS SUPER ROCKET BLAST OFF
106,60 KM

Staze planeta Zemlje više nisu dovoljni za današnje avanture- zato Hot Wheels Super Space Shuttle set za igru probija konačnu granicu svemira. Ruke robota provjeravaju sustave vašeg speedstera prije nego što ga lanser pošalje prema šatlu koji odmah poleti u atmosferu. Po povratku na Zemlju autići se mogu ponovno okupiti prije nego što se spremaju za sljedeću misiju – zabava je beskrajna.

HOT WHEELS TRANSFORMING RACE TOWER 2U1
160,00 KM

Hot Wheels City Transforming Race Tower pretvara se iz vrhunske utrke s jednom trakom u natjecateljsku stazu s dvije trake s inovativnim zaokretima koje vole djeca i odrasli.
Impresivno dvostrano dizalo radi i za trkaći i za pojedinačni način rada i automatski se pretvara tijekom transformacije tornja.
U načinu utrke, postavite 2 automobila u omjeru 1:64 u dizalo, zatim ga podignite na vrh, otpustite vrata za pošteni start i gledajte kako se automobili utrkuju. Uključen je jedan automobil Hot Wheels. Dodatni automobili prodaju se zasebno.
Toranj je visok 26 inča u načinu rada s jednom trakom, što omogućuje utrke velike brzine pune zaokreta. Povežite ga s drugim Hot Wheels setovima za nastavak avantura. (Dodatni setovi prodaju se zasebno.)
Sjajan je dar za djecu od 3 godine i više koja se vole utrkivati sa svojim Hot Wheels autićima.

HOT WHEELS T-REX CHOMP DOWN
136,90 KM

Utrkujte se kroz usta ogromnog T-Rexa koji pokušava pojesti Hot Wheels City. Taman vrijeme za nokautirati dinosaura i spasiti dan!
Djeca stavljaju priloženi automobil Hot Wheels u policijsku postaju, a zatim udaraju u bacač kako bi ga poslali kroz veliku petlju.
Kad dinosaur padne poražen, njegove se oči mijenjaju iz ljutitih u X.
Osnova staze uključuje detalje s temom policijske postaje kako bi nadahnula kreativne avanture pripovijedanja i povezuje se s drugim setovima kako bi djeca mogla izgraditi svoj Hot Wheels City. (Dodatni setovi prodaju se zasebno.)
Uključuje 1 autić Hot Wheels u omjeru 1:64, što ga čini izvrsnim poklonom za djecu od 4 godine i stariju.

   OD