ANNABELLE

Sortiraj po:
   OD  
ANNABELL BABY SWEETIE 22CM 2022
38,80 KM

Dobrodošli u svijet lutaka Baby Annabell – svijet mekanih lutaka. Sve se svodi na igru uloga roditelja i djeteta. Slatkiši u ružičastoj i mint boji prekrasan su poklon za svako dijete. Promjerom od 22 cm savršene su veličine za male dječje ruke. Dvije lagane, male lutke imaju mekano punjeno tijelo i prekrasno mekanu glavu od vinila, što ih čini savršenima za maženje i pomoć djetetu da zaspi. Bodiji su izvezeni slatkim motivima. Uostalom, omiljena ovčica Baby Annabell ima novog prijatelja, pospanu sovu. Prijatelji ovce i ptice također su otisnuti na njihovim malim šeširima. Kada su prljave ili su malo previše nakapani, lako ih je prati na 30°C.


UPOZORENJE! Prije nego što ovaj proizvod date djetetu, uklonite svu ambalažu uključujući etikete, vezice i šavove. Boje i sadržaji mogu varirati. Molimo vas da sačuvate adresu i pakiranje jer su važni u smislu informiranja.

ANNABELL LUTKA LITTLE ANNABELLE 36CM
112,00 KM

Baby Annabell  - mekana lutka od 36 cm s bočicom za hranjenje;
Uključuje lutku, bočicu i odjeću - Prikladno za djecu od 1+ godina;
Uključuje minijaturnu bočicu za hranjenje;
Sklapa oči kada je polegneš;
Odjevna kombinacija koja se lako oblači i skida;
Malena Annabell čeka dijete puno ljubavi koje će se brinuti za nju i puno je maziti!

S manjim mekanim tijelom od 36 cm, Little Annabell savršene je veličine za držanje i maženje djece od jedne godine naviše. Brinući se za svoju malu Annabell, vaše će dijete početi razvijati empatiju i suosjećanje, dok zamišlja i reagira na potrebe svoje male lutke. Kada vaše dijete kaže da je vrijeme za spavanje, može nježno položiti malu Annabell i gledati kako polako tone u san. Kad ponovno dođe vrijeme za igru, oči male Annabell će se otvoriti od uzbuđenja.

ANNABELL LUTKA LITTLE SWEET ANNABELLE 36CM
112,00 KM

LITTLE SWEET ANNABELL - Odjevena je u preslatke hlače na temu princeze s tutu suknjom i dolazi s preslatkim ružičastom kapicom. Položi je na leđa i ona zatvori svoje usnule oči! Njezino mekano punjeno tijelo savršeno je za maženje!
ZA MALE RUKE - Izrađena tako da se lako drži i s kojim se mogu igrati  i najmanja djeca.
UKLJUČUJE - lutku Little Sweet Annabell, kombinezon s pričvršćenom suknjicom tutu, minijaturnu bočicu i kapicu;
POTIČE MAŠTU - igranje uloga s bebom Annabell Mala slatka Annabell potiče maštu i dokazano podupire razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija
 Za djecu od 1 godine i stariju

ANNABELL LUTKA MY FIRST ANNABELLE 30CM 2022
93,90 KM

Mekana lutka Baby Annabell savršen je mali prijatelj za maženje  i igru. Lutka realne veličine je lagana i može se nositi gdje god želite. Annabelle lutka od 30 cm dolazi sa svojom bočicom da ju nahranite kada je gladna. Kada je polegnete zatvara oči. Kombinezon s uzorkom ovčice čini ju još slađom za igru. Oblačenje lutke lako je čak i za one najmanje.

Značajke:

Izrađena od visokokvalitetne plastike i tkanine;
Dolazi s kombinezonom i kapom od mekane tkanine te plastičnom dudom;
Mekana i ugodna za zagrljaje;
Ne sadrži supstance štetne za zdravlje;
Prikladno za djecu od 1 godine;
Pruža realističnu, maštovitu igru;
Promiče razvoj odgovornosti i suosjećanja;
Svi proizvodi marke zadovoljavaju sve europske standarde kvalitete i sigurnosti;
detalji:
Materijal: tkanina, plastika
Dob: 1+
Veličina: 30 cm
Boja: roza

Proizvod uključuje:
1 x BEBA Annabell
1 x boca

ANNABELL NEWBORN
36,20 KM

Značajke:

Prekrasan dizajn u ružičastoj boji.
Izuzetno mekan.
Igračka pomaže u razvoju dječje empatije i mašte.
Original Baby Annabell proizvod.
Kvalitetni materijali.
Prikladno za djecu svih uzrasta.

Tehničke specifikacije:

Veličina: 18 cm
Pranje: ručno.

ANNABELL SWEETE
46,55 KM

Mališani nikad nisu premladi da bi se upoznali s igrom lutaka- i zato je tu Baby Annabell Sweetie za bebe.

Ovaj dragocjeni mali slatkiš ima meko, umiljato tijelo, savršeno za najmanje ruke koje istražuju teksture i osjetilna iskustva. Baby Annabell Sweetie za bebe manja je i mekša od ostalih lutaka u asortimanu, a nosi prekrasne nježno ružičaste štrample s preslatkim uzorkom ovčice i odgovarajuću kapu zeca! Štoviše, pažljivo slušajte dok vaše dijete trese Baby Annabell Sweetie - ona ima integriranu zvečku za dodatnu zabavu i otkrivanje!

Sadrži: lutku Baby Annabell Sweetie za bebe 30 cm

Dob: 0 mjeseci+

Baterije: nisu potrebne

ANNABELLE LUTAK ALEXANDER 36CM
112,00 KM

Pozdravite malog Aleksandra, brata Baby Annabell! Ovaj slatki mali dječak jednostavno voli zaspati... Jednostavno ga položite i gledajte kako polako zatvara oči i drijema - ovdje nema potrebe za brojanjem ovčica! Također voli promatrati svijet oko sebe tako da se može puno zabaviti.

Baby Annabell mali Alexander dolazi s minijaturnom bočicom za piće, savršenom za sve one trenutke kada ogladni. Osim toga, fasciniran je svojom jednostavnom plavom gegicom koju može obući i skinuti čak i najmanja ručica, što ga čini savršenom prvom lutkom za djecu od 1+ godina.

Odgovarajuća kapica također se može staviti ili skinuti.

Baby Annabell mali Alexander je savršena lutka za djecu od 1+ godina. 36 cm, sa usnulim očima. Sadrži minijaturnu bočicu, kapicu i gegicu.

ANNABELLE LUTAK SWEET LITTLE PRINC 36CM
136,30 KM

Mali slatki princ savršen je prijatelj iz bajke za Malu slatku princezu. Ova preslatka beba lutka izgleda predivno sa svojom visokokvalitetnom smeđom kosom i kraljevskom odjećom. Dolazi odjeven u svilenkasti nježno plavi kaput sa zlatnim detaljima, zlatni prsluk s volanima, bijele podvrnute hlače i bijele cipele sa zlatnim potplatom – kao za princa! Svi se predmeti mogu jednostavno obući i skinuti, čak i najmanjim rukama, ako se žele igrati oblačenja.

Mali slatki princ ima mekano tijelo, a s visinom od 36 cm idealan je zadjecu od godinu dana i starije. Osim toga, kad je vrijeme za spavanje i malog princa položite, njegove se oči nježno sklope i on odmah zaspi! Ova lutka potiče djecu od prve godine da se uključe u igru uloga i daje početne poticaje za razvoj osjećaja empatije i odgovornosti.

ANNABELLE LUTKA SWEET LITTLE PRINCESS 36CM
171,25 KM

MALA SLATKA PRINCEZA - Ispušta zvukove ljubljenja i zijevanja. Obrazi joj se rumene od uzbuđenja. Kad je legnete da spava, ona zatvori oči. Mekana je za puno maženja i dolazi sa vlastitom četkom za kreiranje frizura!
ZA MALE RUKE -  kreirana za igranje i onih najmanjih;
UKLJUČUJE - Uključuje haljinu male slatke princeze Baby Annabell, cipele, tijaru i četku
POTIČE MAŠTU - igranje uloga s bebom Annabell potiče maštu i dokazano podržava razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija
DOB 1 GODINU PLUS - Za malu djecu od 1 godine i više. Zahtijeva baterije (nisu uključene)

   OD