ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

NIP NASTAVCI ZA DOJENJE FIRST MOMENTS VEL.L

15,05 KM
Na stanju
37602
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • o Zakrivljeni trokutasti oblik za maksimalni kontakt kože između bebe i majčine dojke;
    o Ekstra tanke stijenke za prirodan osjećaj;
    o Posebno dobro prianjanje;
    o Veličina L za ekstra velike bradavice (24 mm);
    o Kutija s 2 odjeljka za higijensko skladištenje;
    o Razvijen uz podršku primalja;
    o Štiti i podupire osjetljive bradavice;
    o Izvrsni za ravne ili uvučene bradavice;
    o Pomoć za bebe sa slabim sisanjem;

    The First moments nastavci za bradavice iz nip®-a posebno su tankih stijenki kako bi dali najprirodniji mogući osjećaj sisanja i održavanja bliske, intimne veze tijekom dojenja.
    Zakrivljeni trokutasti oblik osigurava kontakt kože između bebinog nosa i majčine dojke, čime se jača osjećaj sigurnosti i bliskosti. Veličina L posebno je prikladna za velike bradavice. Visokokvalitetni silikon osigurava posebno dobro prianjanje na majčine grudi. Nastavci za bradavice jednostavni su za korištenje, razvijeni su s primaljama i dobili su
    stopa preporuke od 94% prilikom ispitivanja tržišta. Posebno se preporučuju za bebe koje sisaju sa poteškoćama, bebe sa slabim sisanjem, za osjetljive bradavice i ravne ili uvučene bradavice. Nastavci za bradavice NIP dolaze s korisnom kutijom s 2 odjeljka, što omogućuje higijensko skladištenje.
    Iskorišteni nastavak za bradavice pohranjuje se odvojeno od drugog, čuvajući ga čistim za sljedeće dojenje. Proizvod je bez BPA i proizveden je u Austriji..

    Posebno tanki i mekani nastavci

    Tijekom razvoja naših nastavaka za bradavice bilo nam je važno da vi i vaša beba dobijete nastavak za bradavice koji je ugodno mekan i pruža vam optimalnu podršku tijekom dojenja. Posebno smo ponosni na tanke stijenke naših nastavaka za bradavice, koji vama i vašoj bebi jamče nesmetano iskustvo dojenja.

    Prirodni osjećaj pijenja

    Budući da su štitnici za bradavice tako tanki, stvara se posebno prirodan osjećaj sisanja. Ovaj osjećaj sisanja također je podržan posebnim trokutastim oblikom nastavaka za bradavice koji omogućuje maksimalni kontakt kože između vas i vaše bebe (kontakt nos-dojka).

    Za pouzdanu pomoć tijekom dojenja

    NIP nastavci za bradavice idealna su podrška za probleme sa hvatom ili kod osjetljivih bradavica. Također kao pomoć kod ravnih ili uvučenih bradavica, olakšavaju sisanje vašoj bebi.

    Preporučeno od strane babica

    NIP nastavci za bradavice razvijeni su uz podršku primalja. Testirale su ih neovisne primalje i dodijelili im stopu preporuke od 94%. (1).

    94% prihvaćanjost od strane beba

    U anketi s 50 majki, 94% majki ocijenilo je bebino prihvaćanje NIP nastavaka za bradavice  "dobro" ili "vrlo dobro"

    Idealno za kretanje – kutija s 2 odjeljka

    Naša inovativna i praktična kutija s 2 odjeljka omogućuje higijensko skladištenje iskorištenog štitnika za bradavice i održava čistim drugi štitnik za bradavice za sljedeće dojenje.

MOŽDA VAS ZANIMA