ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

INFANTINO VODENA PODLOGA PAT&PLAY FOR.

29,65 KM
Na stanju
150315
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Dizajn: Iznimno velika vodena prostirka koja se može puniti za igru na trbuščiću i senzornu igru ​​zajedno s mljackavim repom i sigurnosnim rubovima, za interaktivnu igru ​​u vodi bez nereda dok uči uzrok i posljedicu
    Prednosti za razvoj: prostirka pomaže bebi da uključi mišiće glave i vrata dok potiče hvatanje i udaranje kako bi poboljšala motoričke vještine s plutajućim morskim prijateljima
    Kako to radi: jednostavno napunite vanjski rub zrakom, a unutarnju prostirku vodom dok ne dosegne crtu za punjenje, zatim ispustite i ispuhnite za kompaktno skladištenje ili zabavu u pokretu
    Infantino, pametno dizajnirani proizvodi za sretno roditeljstvo: dizajniramo pametno, zabavljamo se i presretni smo kada se ideja razvije punim krugom u proizvod koji vole i svakodnevno koriste roditelji posvuda
    Uronite u svijet vodene zabave s Narwhal vodenom prostirkom! Ova senzorna prostirka ispunjena vodom donosi toliko zabave i razonode u igru ​​vašeg mališana.
    Glavne značajke:

    Interaktivna zabava: šest ljupkih lebdećih oblika oživljava svakim nježnim dodirom ovog veselog narvala. To je interaktivno iskustvo koje zaokuplja i oduševljava bebe.

    Vizualna stimulacija: Podloga za vodu za bebe može se pohvaliti svijetlim, odvažnim bojama i zadivljujućim vizualnim elementima koji pružaju senzornu stimulaciju, što je čini savršenom igračkom za trbuščić ili igru.

    Prednosti za razvoj: Ova vodena podloga služi kao vrijedan alat za jačanje trbušnih mišića i aktivnosti sjedenja i igre, pomažući vašoj bebi da razvije važne motoričke vještine.

    Iznimno velika veličina: Ova podloga za vodu za bebe, veličine 18 x 27 inča, nudi dovoljno prostora za istraživanje i uživanje vaše bebe.

    Jednostavan za korištenje: Punjenje i pražnjenje prostirke je jednostavan, osiguravajući zabavu bez muke i za roditelje i za bebe.

    Dizajnirano za mališane od 3 mjeseca i starije

MOŽDA VAS ZANIMA