ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER VAPOMAT S,STERILIZATOR 36021

Trenutno nedostupno
36021
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Reer Vapomat S sterilizator

    Dobra higijena posebno je važna za novorođenčad. Nedostatak antitijela znači da bebe lakše razvijaju infekcije ili da se mogu pojaviti bolne kolike i želučani ili crijevni problemi. Dovoljan razlog da posebnu pozornost posvetite čistoći dječjih dodataka, posebice bočica, duda i sl. Vapomat S pouzdano i brzo dezinficira dječje bočice učinkovitom tehnologijom vruće pare i tako štiti vašu bebu od štetnih bakterija i klica.
    Vapomat S eliminira 99,9% svih klica i bakterija u roku od 10 minuta. To znači da je sav higijenski važan pribor kojim trebate hraniti bebu brzo spreman za sljedeću upotrebu. Nježna dezinfekcija na bazi vode - bez dodavanja kemijskih tvari - nije samo ekološki prihvatljiva i nježna za materijale, već je i apsolutno bezopasna za Vašu bebu.
    Posuda za steriliziranje opremljena je držačima za boce koji osiguravaju da boce sigurno stoje. Istodobno, integrirani otvori za zrak osiguravaju ciljani dovod pare i optimalnu cirkulaciju zraka - za vrlo učinkovitu dezinfekciju unutrašnjosti boce.
    VapoMax S ima košaru za boce s ladicama za pribor koji se može ukloniti. Na taj se način može istovremeno dezinficirati sav potreban pribor. U ladici za pribor ima dovoljno mjesta za dude, sisače, glodalice i još mnogo toga. Ako ladica za pribor trenutno nije potrebna, prostrana košara za boce nudi prostor za do 6 velikih boca.
    Osim efekta uštede energije, funkcija automatskog isključivanja osigurava veću sigurnost u stresnom svakodnevnom životu s bebom. Jer nakon potpune dezinfekcije uređaj se jednostavno sam ponovno isključuje bez ikakvih daljnjih radnji. Narančasto svjetlo u svakom trenutku pokazuje da li se sterilizator još uvijek dezinficira ili je već gotov.
    Ako su boce ponovno potrebne odmah nakon procesa dezinfekcije, boce su još uvijek vrlo vruće. Priložena kliješta omogućuju jednostavno uklanjanje pojedinačnih dijelova.
    - Brza i štedljiva dezinfekcija u samo 10 minuta;
    - Funkcija automatskog isključivanja;
    - Za sve uobičajene bočice za bebe (također i boce sa širokim grlom)
    - Prostor za do 6 boca;
    - Materijal: rezervoar za paru i poklopac od PP;
    - Boja: antracit / siva;
    - Sadržaj: 1x sterilizator sa odvojivim umetkom za košaru, 1x hvataljka, 1x uputstvo za upotrebu.

MOŽDA VAS ZANIMA