ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER PROČIŠĆIVAČ ZRAKA 94010

122,76 KM147,90 KM
Na stanju
40105
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Reer pročišćivač zraka i noćno svjetlo

    -Uklanja štetne nezdrave agense iz Vašeg doma poput sitne prašine, HOS-eva, toluena, benzena

    -Pouzdano uklanja alergene, poput prašine, peludi, plijesni, uklanja viruse, klice i bakterije bez održavanja i bez filtera

    Kvaliteta zraka danas nažalost nije tako dobra kao što bismo željeli da bude za nas i naše najmilije. Zrak je zagađen česticama koje su štetne za naše zdravlje, a obično je zagađenje u zgradama čak i veće nego vani. Novi namještaj oslobađa ljepila koja kruže zrakom i utječu na naše zdravlje.
    Isparljivi organski spojevi (HOS) u zraku u sobi mogu izazvati alergije, glavobolju, oštećenje imunološkog sustava i druge bolesti. Bakterije i virusi također se šire zrakom.
    Pročišćivač zraka PureAir uklanja ovo onečišćenje zraka, poboljšava kvalitetu zraka, neutralizira neugodne mirise i učinkovito uklanja uobičajene okidače alergije. Za čisti, nezagađeni zrak u sobi.

    Uklanja onečišćenje zraka za zdravu unutarnju klimu

    Zrak koji udišemo sadrži alergene, bakterije, viruse i druge čestice. Oni se kreću zrakom u sobi zajedno s drugim štetnim tvarima, poput sitne prašine i peludi, i mogu uzrokovati različite vrste bolesti. Stoga je potrebno pročistiti zrak koji udišemo i ukloniti ove štetne tvari.
    Sobni pročiščivač zraka PureAir usisava zagađeni zrak u svoje kućište. Bakterije i klice u zraku ubijaju se i steriliziraju u njegovoj zatvorenoj unutarnjoj komori pomoću UV svjetla. Štetne tvari i mirisi se tada razgrađuju u ugrađenom fotokatalizatoru pomoću aktivnog kisika i neutraliziraju ionizacijom. Očišćeni zrak se ponovno pušta u prostoriju putem izlaza za zrak.

    Pouzdano pročišćavanje bez održavanja bez potrebe za filtrom

    Dok drugi uređaji filtriraju štetne tvari iz zraka samo pomoću HEPA filtara, PureAir ih uklanja u 3-stupnjevnom postupku pročišćavanja i uklanja 99,9% bakterija i klica. UV svjetlo učinkovito ubija klice i patogene bez korištenja kemikalija. Korištenje UV svjetla za nas je potpuno bezopasno. Ova se metoda koristi i u bolnicama.
    Druga prednost PureAira u odnosu na druge uređaje koji koriste HEPA filtere je u tome što apsolutno ne zahtjeva održavanje. Bezopasne čestice padaju na pod i uklanjaju se redovitim čišćenjem, na pr. vakuumskim čišćenjem.

    Pročišćivačem zraka posebno je jednostavno rukovati samo pritiskom na gumb. Uređaj se može uključiti i isključiti pritiskom na tipku za uključivanje / isključivanje, ali možete i odabrati željeni način vremena pročišćavanja - bilo funkcija vremenskog mjerača (1 sat pročišćavanja) ili trajni način rada - i razina svjetline orijentacijskog/noćnog svjetla može se regulirati pomoću gumba.

    PureAir je također opremljen orijentacijskim noćnim svjetlom. Njegov senzor automatski uključuje toplo bijelo svjetlo na 5 minuta. Svjetlo na pročiščivaču zraka ponovno se aktivira svaki put kad njegov senzor pokreta otkrije pokrete unutar svog dometa detekcije. Jačina svjetla ima 3 razine podešavanja.

    Kako bi naši mališani trebali biti posebno zaštićeni od čestica u zraku koje udišemo, a koje su štetne za naše zdravlje, PureAir je idealan i za dječje sobe. Dizajn pročistača zraka djeci će biti posebno zanimljiv zahvaljujući priloženim naljepnicama. Djecu također ne smeta buka aktiviranog uređaja zbog njegove niske razine buke (<50dbA).

    -uklanja alergene, viruse, klice i bakterije
    -uklanja štetne tvari, poput sitne prašine i štetnih isparavanja
    -mogućnost odabira funkcije timera ili kontinuiranog načina rada
    -bez održavanja i bez filtera
    -pročišćava 11m³ na sat
    -orijentacijsko svjetlo sa senzorom pokreta i mraka
    -3 razine osvjetljenja
    -LED boja: toplo bijela, 2800-3500K
    -razina buke: ≤50 dBA (1m)
    -uključuje naljepnice za djecu

MOŽDA VAS ZANIMA