ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

NIP COOL TWISTER

69,00 KM
Na stanju
37090
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • o Hladi kipuću vodu do točnih temperatura od 40, 50, 60 do 70 °C u samo 80 sekundi, zavisno od Vaših potreba;
    o Radi samo na hladnu vodu, bez električne energije i bez baterija;
    o Jednostavan za korištenje i ne treba napajanje – idealno kada ste u pokretu;
    o Svi temperaturno osjetljivi sastojci u mlijeku u prahu su sačuvani;
    o Odgovara svim dječjim bočicama;

    Cool Twister radi samo s hladnom vodom i savršeno hladi
    kipuću vodu na temperaturu od 40, 50, 60 ili 70 °C u samo 80 sekundi. Voda teče kroz rashladnu spiralu gdje se hladi pomoću hladne vode u Cool Twisteru. Izuzetno brz i jednostavan za korištenje.
    Cool Twister vam omogućuje da pripremite dječju bočicu u samo jednom trenutku, tako da se beba može brzo nahraniti
    a svakodnevni stres je smanjen. Toplinski izolacijski silikonski prsten sprječava da se mjerna bočica previše zagrijava i omogućuje sigurno ulijevanje kipuće vode. Nip® Cool Twister odgovara za sve dječje bočice. Nip® Cool Twister je izuzetno dobar jednostavan za korištenje i ne zahtijeva električnu energiju. Mali spremnik za hlađenje je lagan, praktične veličine i idealno za spremanje u bilo kojem hladnjaku ili torbi za presvlačenje bebe. Cool Twister je siguran za hranu, mikrobiološki testiran, patentiran i TÜV testiran. Primalje preporučuju Cool Twister.

    Čuva probiotičke hranjive tvari

    Za razvoj vaše bebe bitno je da dobije sve važne hranjive tvari iz mliječne hrane u prahu. Cool Twister pouzdano hladi svježe prokuhanu vodu na temperaturu preporučenu za pripremu hrane. To je jedini način da osigurate da su sve probiotičke hranjive tvari zadržane i da se Vaša beba dobro hrani0.

    Spremno za piće za samo 80 sekundi

    Kada je vaša beba gladna, čekanje nije opcija. S Cool Twisterom možete pripremiti bocu za samo 80 sekundi.

    Savršena temperatura pripreme

    Ako je voda prevruća prilikom miješanja u mliječnu formulu, važne probiotičke hranjive tvari se uništavaju. Ako je prehladno, stvorit će se grudice jer se hrana neće dobro otopiti. Stručnjaci preporučuju da se za pripremu bočice, posebno za novorođenčad, uvijek koristi svježe prokuhana voda, a zatim da se ohladi. Mlijeko u prahu obično treba umiješati na 40°C. Boca će tada imati savršenu temperaturu za piće od cca. 37°C. Cool Twister omogućuje i hlađenje vode na 70, 60 ili 50°C, primjerice za pripremu kaše. Sve što trebate učiniti je prilagoditi količinu hladne vode u Cool Twisteru.

    Prikladno za sve dječje bočice

    Bez obzira koju bočicu koristite, Cool Twister odgovara svim bočicama za bebe.

    Najbolje ocjene

    U testu proizvoda sa 100 miBaby korisnika, Cool Twister dobio je stopu preporuke od 100% . Na Amazonu više od 1000 recenzija kupaca - uključujući više od 700 ocjena s pet zvjezdica - govore o izvrsnoj kvaliteti.

    Sigurno i pouzdano - robna marka nip® kvalitete

    Cool Twister razvijen je u suradnji sa stručnjacima, testiran od strane majki i preporučen od strane primalja. Tijekom proizvodnje poseban naglasak stavljen je na odabir sigurnih, prehrambeno sigurnih materijala bez bisfenola A. Cool Twister je patentiran, mikrobiološki testiran i redovito TÜV testiran kako bi se osigurala dosljedno visoka kvaliteta Made in Germay.
    Prije prve uporabe Cool Twistera:
    Otvorite okrugli brtveni vijak (na donjoj strani baze nalazi se odvijač) i napunite Cool Twister željenom količinom vode. U tu svrhu koristite hladnu vodu iz slavine. Brtveni vijak tada se mora zategnuti. Prije prve uporabe i između uporaba, Cool Twister treba ostaviti u hladnjaku najmanje dva sata da se ohladi (5 - 10 °C). Povucite toplinski izolacijski silikonski prsten preko čašice Cool Twistera za sigurno držanje.
    1.)
    Svježe prokuhajte vodu iz slavine i ulijte je u otpornu čašu Cool Twistera do dna naboranog ruba (= 210 mL). Važno je da šalicu uvijek napunite s 210 mL kipuće vode (do dna užljebljenog ruba), bez obzira na to koliko vaše dijete pije. Ovo je neophodno kako bi Cool Twister radio na ispravnoj temperaturi.

    2.)
    Uklonite poklopac i bazu s Cool Twistera, okrenite tijelo za 180° i zavrnite na šalicu dok se ne zaustavi.

    3.)
    Ponovno okrenite navojnu jedinicu čašice i Cool Twister za 180° i postavite je na grlo bočice za bebe. Vruća voda zatim automatski prolazi kroz spiralu za hlađenje unutar Cool Twistera i hladi se - prema jednostavnom principu izmjene topline.

    Željena ciljana temperatura od 40, 50, 60 ili 70 °C može se jednostavno i precizno postaviti punjenjem Cool Twistera različitim količinama vode. Između obroka Cool Twister spremite u hladnjak na najmanje 2 sata kako bi se voda ponovno ohladila.

    Detaljne upute za uporabu, kao i informacije o njezi i čišćenju pronaći ćete u uputama

MOŽDA VAS ZANIMA