ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER BABY MONITOR S KAMEROM 80420

279,00 KM
Na stanju
80420
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Za roditelje sigurnost i dobrobit njihove djece su prioritet broj jedan. Pogotovo kada stavite mališane u krevet, u svakom trenutku želite biti sigurni da je beba dobro. Budući da ne možete ili ne želite stalno sjediti s djetetom koje spava, važno je osigurati pouzdano praćenje. To čini reer video baby monitor nezamjenjivim za roditelje, jer omogućuje stalan pogled na dijete. Uz video baby monitor roditelji ostaju u stalnom kontaktu sa svojim djetetom i uvijek su informirani o stanju svog mezimića zahvaljujući zaslonu visoke rezolucije i čistom zvuku.
    Reer video baby monitor kombinira jasan zvuk s prijenosom slike visoke razlučivosti. Tako uvijek točno znate što vaš mališan radi u svom krevetu. Zahvaljujući tehnologiji FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), zajamčena je kristalno jasna veza bez smetnji. Zbog automatske i redovite promjene kanala, baby monitor je 100% otporan na smetnje. Kamera visoke razlučivosti na jedinici za bebu i 2,4" TFT zaslon s podesivom svjetlinom i 2x zumom nude izvrstan pogled na vaše dijete.
    BabyCam ima inteligentnu zvučnu aktivaciju (VOX): ako vaše dijete blaženo spava, kamera se automatski prebacuje u stanje pripravnosti. Čim kamera primi šum, ponovno počinje emitirati zvuk. Razina buke na kojoj prijenos treba započeti može se postaviti pojedinačno. Osim toga, jedinica za bebu radi trajno u ECO načinu rada. Ova dva svojstva proizvoda ne samo da smanjuju potrošnju energije monitora za bebe, već i dodatno smanjuju ionako nisku razinu zračenja.
    Uz infracrvenu tehnologiju možete vidjeti svoju bebu u vrlo dobroj kvaliteti čak i u mračnoj dječjoj sobi. Tako možete točno promatrati spava li vaš  doista ili leži budan u krevetu. Prebacivanje između funkcija dnevnog i noćnog vida odvija se automatski, tako da uvijek imate najbolji mogući pogled na dječju sobu.
    Jedinica za bebu s kamerom koja se može nagnuti za 70° može se precizno poravnati s dječjim krevetom. Tako uvijek imate dijete na vidiku. Zahvaljujući postolju, baby monitor se može postaviti slobodno na bilo koju ravnu površinu. Integrirani zidni nosač također omogućuje jednostavno pričvršćivanje na zid ili strop prostorije. Imajte na umu da vijci i tiple nisu uključeni.
    Rad na bateriju ili adapter: Zahvaljujući trajno ugrađenoj bateriji, roditeljska jedinica može raditi neovisno o stacionarnom izvoru napajanja.
    Integrirano postolje: roditeljska jedinica može se postaviti slobodno na bilo koju ravnu površinu.
    Kontrola dometa: S dometom do 300m, baby monitor nudi dovoljno slobode kretanja u kući i vrtu. Čim napustite područje stabilne veze i pouzdano korištenje više ne može biti zajamčeno, prijemni uređaj vas obavještava vizualno i zvučno.
    - Otporan na smetnje zahvaljujući FHSS digitalnoj tehnologiji;
    - Domet do 300 m;
    - Kamera sa širokokutnim objektivom od 50°;
    - 2,4" TFT zaslon u boji visoke razlučivosti s podesivom svjetlinom;
    - ECO način rada: 0% zračenja u stanju mirovanja;
    - VOX funkcija: inteligentno automatsko uključivanje;
    - 2x zoom;
    - Funkcija noćnog vida;
    - Rad na baterije ili na struju putem mikro USB kabela (trajnost baterije roditeljske jedinice do 14 sati);
    - Podesiva osjetljivost mikrofona;
    - Kontrola zvuka;

MOŽDA VAS ZANIMA