ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER BABY MONITOR 50140

90,47 KM109,00 KM
Na stanju
0140
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Za roditelje su sigurnost i dobrobit njihove djece najvažniji. Pogotovo kada stavite dijete u krevet, u svakom trenutku želite biti sigurni da je Vaše dijete dobro. Budući da ne možete cijelo vrijeme sjediti sa usnulim djetetom i brinuti se za njegovo zdravlje, važno je osigurati pouzdan nadzor.
    Uz monitor za bebe Nova Audio ostajete u stalnom kontaktu sa svojim djetetom i u svakom trenutku ste informirani o njegovoj dobrobiti. Tako uvijek imate budno uho u dječjoj sobi, a da ne ometate važan san mališana.
    Baby monitor Nova bdije nad usnulim djetetom s optimalno usklađenom kombinacijom jedinice za bebu i roditelja. Zahvaljujući tehnologiji FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), zajamčena je kristalno jasna veza bez smetnji. Zbog automatske redovite promjene kanala, Nova je 100% otporna na smetnje.
    Zahvaljujući inteligentnoj zvučnoj aktivaciji (VOX), jedinice se povezuju samo kada beba ispusti zvuk. Ako vaše dijete blaženo spava, bebi monitor se automatski prebacuje u stanje mirovanja. Osim toga, jedinica za bebu može se ručno prebaciti u ECO način rada. Time se smanjuje zračenje uređaja čim je monitor za bebe u stanju mirovanja. Ova dva svojstva proizvoda ne samo da smanjuju potrošnju energije monitora za bebe, već i uvelike smanjuju zračenje.
    Dobro osmišljeni detalji omogućuju vam korištenje baby monitora na posebno jednostavan način. Zahvaljujući kopči za remen, monitor za bebe uvijek imate sa sobom - čak i ako se krećete po kući - i uvijek se osjećate jako blizu bebe. Uz domet od 450m, bebi monitor se može koristiti i na terasi, u vrtu itd. Ako je raspon prekoračen, alarm dometa će vas upozoriti na prekinutu vezu.
    Roditeljskom jedinicom može se puniti preko USB adaptera ili pomoću baterija. 
    Kako ne biste propustili nijednu aktivnost Vašeg bebe, čak i ako ste u bučnom okruženju i zbog toga teško čujete prijenos zvuka, indikator razine buke svijetli čim roditeljska jedinica primi signal. LED diode koje svijetle pokazuju da li se iz dječje sobe čuje samo tiha buka ili se već čuje glasan plač. Ali ova značajka ima i druge korisne funkcije. Bit ćete signalizirani putem LED trake čim se doseg prekorači i veza se prekine. Ovdje također možete pročitati glasnoću na koju je podešena roditeljska jedinica. Ako je potrebno, također možete očitati status baterije putem LED dioda.
    - Digitalni prijenos;
    - FHSS tehnologija: otporna na bugove i bez smetnji;
    - Domet do 450m;
    - ECO način rada: 0% zračenja u stanju mirovanja;
    - VOX funkcija: inteligentno automatsko uključivanje
    optička/akustička kontrola raspona;
    - Podesiva osjetljivost mikrofona;
    - Vizualni indikator buke;
    - Kopča za pojas;
    - Roditeljska jedinica: baterija ili napajanje strujom (baterije nisu uključene)
    - Jedinica za bebe: Mrežni rad putem mikro USB kabela;

MOŽDA VAS ZANIMA