ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MALI ANĐEO HALJINA ETTA,172

139,00 KM
Na stanju
97247
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Haljina za krštenje Etta ne nosi ovo ime tek tako. Boja je poput mjeseca u punom sjaju, a dodatni šarm daje joj fino izrađena čipka sa šljokicama. Puuuno šljokica.
    Čarobna i posebna.
    Haljina podstavljena mekanim pamukom, kako bi bila ugodna za cjelodnevno nošenje. Možete je nositi u svim svečanim prilikama poput krštenja, rođendana ili vjenčanja, ugodna je na koži i djetetu će biti ugodna za cjelodnevno nošenje. Haljina je s drugim rukavima koji su također podstavaljeni, visoko rezanog ovratnika, s patent zatvaračem na leđima i decentnom mašnom od satena na prsima. Ako niste ljubitelj šljokica, onda ova haljina nije za vas.
    Haljina za krštenje Etta pravo je osvježenje u našoj kolekciji.
    Haljina dolazi u kompletu s trakicom.

    Ova haljina radi se po narudžbi i na nju nisu mogući povrati i zamjene, zato se konzultirajte s nama vezano za veličinu, kako bi haljina idealno odgovarala. Haljina je dio limitirane kolekcije. Za proizvode koji se rade po narudžbi obavezno je plaćanje kartično/uplatom na račun.

    Boja: ivory sa šljokicama

    Sirovinski sastav:
    podstava: 100% pamuk
    lice: 100% poliester (čipka sa šljokicama)
    Svojstva:

    poznato je da za svoje proizvode biramo isključivo materijale visoke kvalitete
    naše tkanine imaju OEKO-TEX 100 class I certifikat;
    Petit Angel proizvodi za bebe i djecu dio su ekskluzivne kolekcije. Kvaliteta na prvom mjestu,
    prezicnost izrade i puno ljubavi umješani su u svaki proizvod koji stvaramo.

    Održavanje:

    Ručno pranje. Haljina za krštenje Etta na sebi ima sitne šljokice koje će opadati (dosta), ali neće otpasti sve i skroz, jer ih je jako puno, pa i nakon pranja ostaju na haljini. Sušenje na zraku.
    Sušenje na zraku. Peglanje s naopake strane parom ili peglanje samo podstave (ne čipke) na lagano, također s naopake strane. Svaki proizvod koji izrađujemo 3 puta ide na dezinfekciju parom: prije krojenja, prije šivanja i prije pakiranja. Haljina na sebi ima dosta šljokica u srebrenoj boji, ali i šarenih (crvenkastih, zlatnih, plavih, zelenkastih), koje ne narušavaju izgled haljine, jednostavno je takav materijal. Vidljive su kad se gledaju skroz iz bliza, ne radi se o greški.

    Više fotografija proizvoda i fotografije kupaca možete pronaći na našoj Facebook stranici i Instagramu.

    Brand: Petit Angel

MOŽDA VAS ZANIMA