ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO JUNE LEŽALJKA GREY

229,00 KM
Na stanju
03260
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Znamo da svaku sekundu želite provesti sa svojim djetetom. Ali to ne znači da si ne možete dopustiti da odahnete. Štoviše, u Lionelu znamo kako uravnotežiti to dvoje - upoznajte Lionelo Air ljuljačku - sigurno mjesto za igru ​​i odmor vaše bebe.

    Prirodno kretanje

    Ljuljaška Lionelo June Air kreće se prirodnim pokretima bebe čime se razvijaju motorika i osjećaj za ravnotežu. Ljuljanje je zapravo i neophodna stimulacija labirinta za pravilan razvoj. Pruža osjećaj sličan ljuljanju u roditeljskom naručju.

    Unikatna

    Navlaka klackalice Lionelo June Air izrađena je od mrežastog materijala koji osigurava idealnu cirkulaciju zraka. Tkanina je ugodna na dodir i ne iritira nježnu bebinu kožu. Zaštitnu navlaku možete jednostavno skinuti i oprati ručno.

    Ergonomsko držanje

    Lionelo June Air ljuljačka prikladna je za bebe od prvog dana života do 9 kilograma ili dok ne počnu samostalno sjediti. U njemu se mogu odmarati, održavajući ispravan položaj. Ovaj model pruža odgovarajuću potporu kralježnici i glavi. Oblik navlake Lionelo June Air prilagođava se prirodnim oblinama tijela i raspoređuje njegovu težinu. Također ne morate brinuti za sigurnost vaše bebe, jer osim stabilne strukture, pobrinuli smo se za pojaseve u 3 točke s mekom podstavom kako bi zadržali njihov položaj.

    Odvojivi bar sa igračkama

    Što ako dijete dobije želju za igrom? Nema problema, proizvod ima odvojivi bar sa igračkama za glavu s dvije igračke koje će uspješno zadovoljiti djetetovu znatiželju i pružiti mu zabavu. Bebe u prvim mjesecima najbolje vide kontrastne boje, o čemu smo vodili računa prilikom dizajniranja naših igračaka - kako bismo zainteresirali i najmanju djecu.

    Lako za nošenje

    Mala težina znači da se zapravo ne morate odvajati od klackalice. Lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje ili u posjet prijateljima. Lionelo June Air možete preklopiti u bilo kojem trenutku. Kompaktan sklopivi dizajn omogućuje učinkovit transport i skladištenje bez napora. Također smo dodali značajke protiv klizanja koje sprječavaju klizanje klackalice i štite pod od ogrebotina.

MOŽDA VAS ZANIMA