ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO BELLA SET LEŽALJKA+LJULJAČKA,GREY

678,00 KM
Na stanju
03291
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Lionelo Bella Rocker Set 2-u-1

    Djeca vole pokret ljuljanja jer ih podsjeća na mjesece provedene u majčinom trbuhu, gdje su se osjećala iznimno sigurno. Jednom kada se rodi, malo dijete pronalazi poznato ljuljanje u naručju voljenog roditelja. No, uostalom, svatko ponekad treba trenutak samo za sebe ili vrijeme za obavljanje kućanskih poslova. Imajući na umu vaše potrebe, stvorili smo Lionelo Bella Rocker Set 2-u-1.

    Revolucionarni 2-u-1 proizvod

    U prvih nekoliko mjeseci života beba treba odmarati u ležećem položaju – potpuno ravno – to je optimalan i najzdraviji položaj za bebu. Brinući o pravilnom psihomotornom razvoju mališana, osmislili smo Bella Set ljuljačku s nosiljkom u kojoj dijete može uživati ​​u blagodatima ljuljanja u potpuno ležećem položaju.

    Ljuljačka će Vam služiti od prvih dana bebinog života dok ne dosegne težinu od 9 kg ili dok Vaš mališan ne počne samostalno sjediti. To je rješenje 2-u-1 jer dolazi s 2 sjedala - gondolom i tradicionalnom klackalicom - kada postane aktivnije i znatiželjnije o svijetu ili kada jednostavno voli imati dobar pogled na mamu. Oba gornja dijela mogu se okretati za 360', što vam omogućuje ne samo da odlučite o smjeru kretanja, već i da postavite proizvod tako da uvijek možete održavati kontakt očima sa svojim djetetom. Elementi se mogu slobodno mijenjati ovisno o potrebama vašeg djeteta. Njihova instalacija traje samo nekoliko sekundi.

    Kao u zagrljaju roditelja

    Prilikom dizajniranja rada Lionelo Bella Rocker Set 2-in-1, modelirali smo ga prema pokretima koje beba osjeća u roditeljskom naručju. Klackalica ima 6 jedinstvenih pokreta ljuljanja – 5 osnovnih načina rada i dodatni automatski način rada koji se mijenja svakih 16 sekundi. Svojim višestrukim pokretima ljuljanja, Bella hvata prirodni ritam kao u roditeljskom zagrljaju, čineći ljuljačku poznatim i ugodnim mjestom za bebu. Izbor od 5 brzina ljuljanja prilagođava intenzitet željama i raspoloženjima vaše bebe.

    Značajke koje olakšavaju život

    Klackalica je opremljena mnogim korisnim značajkama koje olakšavaju život roditeljima. Noćni način rada uzrokuje usporavanje proizvoda sve dok se potpuno ne zaustavi. Aktiviranje automatskog detektora pokreta - aktivirat će ljuljanje i glazbu kada se dijete počne migoljiti. To je zato što Bella ljulja bebu jednako instinktivno kao i njezin skrbnik. Sve postavke uređaja možete odrediti s upravljačke ploče osjetljive na dodir ili daljinski pomoću daljinskog upravljača. Ovaj model reproducira 12 mirnih melodija s kontrolom glasnoće.

    Izuzetno udobno sjedalo

    Nosiljka Lionelo Bella Rocker Set opremljena je udobnim madracem od pjene T25 visoke gustoće, koji stabilno podupire djetetovo tijelo cijelom dužinom. Vanjski dio navlake izrađen je od materijala poput kože breskve koji je izuzetno ugodan na dodir.

    Sjedalo u klasičnoj izvedbi na ljuljanje je široko, prikladno oblikovano kako bi djetetu osiguralo udoban i siguran položaj. Ima sigurnosne pojaseve u 5 točaka. Sjedalica ima nagib podesiv u 3 stupnja - od ležećeg, idealnog za odmor, do poluležećeg ili sjedećeg položaja - za djecu koja su znatiželjna o svijetu i žele više sudjelovati u obiteljskim interakcijama. Također ćete pronaći mekani, iznimno udoban jastuk koji se prilagođava tijelu vašeg mališana i pruža pravu količinu podrške. Njegova vanjska strana je izrađena od prirodne tkanine od bambusa, koja ima puno prednosti. Ovaj prozračni, na dodir ugodan materijal može doći u izravan dodir s kožom, čak i na najosjetljivijim dijelovima tijela. Tkanina je prozračna, pruža učinkovitu ventilaciju i sprječava prekomjerno znojenje. Zahvaljujući svojim higroskopnim svojstvima, bambus upija vlagu, sprječava rast gljivica i plijesni. Nema umjetnih dodataka. Ne samo da je ekološki prihvatljiv, već je i siguran za osobe koje pate od alergija.

    Još više prednosti Lionelo Bella Rocker Set 2-in-1

    O svim postavkama proizvoda odlučuje se s upravljačke ploče na dodirnom zaslonu ili putem daljinskog upravljača. Zahvaljujući tihom radu motora, možete biti sigurni da neće probuditi vaše dijete kada slatko odrijema. Ovaj model reproducira 12 mirnih melodija i bar sa igračama - 3 u funkciji ljuljanja, 2 u funkciji krevetića. Dodaci dodatno vježbaju djetetovu koncentraciju, daju nove poticaje i potiču ga na istezanje ruku. Lionelo Bella Rocker Set 2-u-1 je lagan i lako se može premjestiti i postaviti bilo gdje. Jastučići protiv klizanja zaštitit će pod od ogrebotina. U slučaju prljavštine, okvir se može obrisati mokrom krpom, a navlaka madraca i navlaka se mogu oprati ručno.

MOŽDA VAS ZANIMA