ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER ČAROBNA KNJIGA ZA KUPANJE 76012

9,05 KM10,90 KM
Na stanju
76012
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Knjižica MyHappyBath, s ljubavlju dizajniranim stranicama koje se fokusiraju na podvodni svijet, zasigurno će zabaviti vašeg mališana željnog igre i upoznavanja tijekom kupanja. S čarobnim motivima, koji se doimaju kao čarolija, ova simpatična igračka podupire rano učenje koje se postiže na zabavan način, podržavajući tako razvoj mišljenja i kreativnosti u prvim godinama života.

    Šarene ilustracije koje mijenjaju boju kada ih poškropite vodom, zabavna morska stvorenja oduševljavaju mališane i na zabavan način potiču njihovu percepciju oblika i boja. Pobuđuje se želja za otkrivanjem i doživljavanjem novih osjetila.

    Meke i lagane stranice lako se drže i hvataju. Kada beba ispusti plutajuću slikovnicu iz ruku, ona se brzo izdiže na površinu tako da se lako može ponovno uhvatiti. Time se razvijaju fine i grube motoričke sposobnosti. Zvuk pištanja kada stisnete knjigu za razvoj osjetila dodira i sluha. Robusni i potpuno bezopasni materijali za sigurnu upotrebu omogućuju sigurno gužvanje igračke. Također se može čistiti toplom vodom sa sapunom, a zatim čistom vodom.

    Specifikacije proizvoda
    Plutajuća knjiga za kupanje na 8 stranica;
    Šarene ilustracije podvodnog svijeta;
    Čarobni efekt: ilustracije mijenjaju boju kada su u vodi;
    Pišti na dodir- razvoj osjetila sluha;
    Mekana i laka za rukovanje;
    Robusni, neškodljivi materijali, bez BPA, bez ftalata, bez PVC-a;
    Veličina: 15 x 15 cm

MOŽDA VAS ZANIMA