ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BABY BORN STORYBOOK VILA

85,75 KM
Na stanju
31816
Isporuka 1 do 2 radna dana

Boja :
  • FAIRY POPPYFAIRY POPPY
  • FAIRY ICEFAIRY ICE
  • FAIRY PEACHFAIRY PEACH
  • FAIRY ROSEFAIRY ROSE
  • FAIRY VIOLETFAIRY VIOLET
  • FAIRY RAINBOWFAIRY RAINBOW
Količina:

  •  

    FAIRY ROSE- ime: Ruža. Njezina nježna krila počnu lepršati kad pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njezinom ljupkom malom licu krije se cvjetni print koji se vidi samo kad sunce sja.

    FAIRY VIOLET- Odijelo male vile je baš kao i njeno ime: ljubičasto, s malo ružičaste boje. Njezina ljubičasta krila počnu lepršati kad pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njenom ljupkom malom licu krije se čaroban otisak koji se vidi samo kad sunce sja.

    FAIRY PEACH - Ova mala vila zove se Breskva i nosi cvjetno ruho. Njezina krila izgledaju poput latica i počinju lepršati kada pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njenom ljupkom malom licu krije se čaroban otisak koji se vidi samo kad sunce sja.

    FAIRY ICE- Mala vila zove se Ice i nosi nježnu plavu haljinu koja podsjeća na ledeno cvijeće. Njezina preslatka krila počnu lepršati kada pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njenom ljupkom malom licu krije se otisak ledenih kristala koji se vidi samo kad sunce sja.

    FAIRY POPPY- U svojoj crvenoj haljini, mala vila po imenu Mak izgleda gotovo poput nježnog cvijeta maka. Njezina preslatka krila počnu lepršati kada pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njenom ljupkom malom licu krije se čaroban otisak koji se vidi samo kad sunce sja.

    FAIRY RAINBOW- Odijelo male vile savršeno odražava njezino ime: izgleda poput šarene duge. Njezina krila s uzorkom počnu lepršati kad pritisnete čarobni štapić na njezin trbuh. Na njenom ljupkom malom licu krije se čaroban otisak koji podsjeća na obrise leptira i može se vidjeti samo kad sunce sja.

     

    Paket također uključuje malu slikovnicu i vlastitu pozornicu, na kojoj možete igrati divne priče.
    Kada se čarobni štapić umetne u pozornicu, površina pozornice je osvijetljena s dva čarobna svjetla u izmjeničnim bojama.
    Scene su otisnute obostrano i prikazuju lijepi svijet u kojem živi Vila ruža.
    Ljubiteljica cvijeća živi u šatoru u obliku ruže.
    Zajedno sa svojom najboljom prijateljicom, mačkom, s puno ljubavi brine o svom vrtu koji je uspjela pretvoriti u prekrasan park.
    Specifikacije:

    Originalna lutka BABY born u veličini 18 cm.
    S lepršavim krilima i promjenjivom bojom koja se preslikava na licu.
    Podstava s LED osvjetljenjem.
    Paket sadrži čarobni štapić, pozornicu, scenografiju i slikovnicu.
    Napajanje: 3× baterije LR44/AG13 (nisu uključene).
    Ona donosi svoj svijet bajke.
    Pogodno za djecu od 3. godine starosti.

MOŽDA VAS ZANIMA