ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BABY BORN LUTKA BATH GIRL 2021

184,35 KM
Na stanju
827086
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Baby born neprestano stavlja stvari u usta i žvače ih. Vjerojatno će joj uskoro niknuti zubići. Zato njezina ružičasta košulja prikazuje medvjeda Brunu i patku Bertu kako peru zube. Udobne hlače i kapica imaju uzorak kapljica vode. Medo Bruno zna sve o njezi svojih zuba. Čak ima i svoj okus paste za zube. A on drži BABY born četkicu za zube dok ona marljivo vježba kako ispirati zube pomoću vode.

    Uz proizvode za dentalnu higijenu, djevojčica s mliječnim zubima također dolazi s dodatnim dodacima koji podržavaju njezinih devet funkcija. Može piti iz svoje bočice i jesti kašu iz tanjura koristeći žlicu. Zatim se ide na tutu piškiti ili kakati. Ponekad radije to radi u pelenama. Lančić s dudom pomaže pomaže olakšati svrbež desni.

    Ruke, noge i glava su joj pokretne. Voli se okupati navečer i zatvori oči kad legne na leđa . Tamo sanja Zubić vilu i pita se jesu li mliječni zubi zapravo napravljeni od mlijeka.

    Baby born Soft Touch:
    S devet realističnih funkcija
    Raznolika igra (uloga) s BABY bornom potiče maštu i dokazano podržava razvoj društvenih vještina i vrijednosti kao što su odgovornost, komunikacija i empatija
    Nisu potrebne baterije:
    Baby born Soft Touch Djevojčica 43 cm s majicom, hlačama i kapicom. Uključuje četkicu za zube, tubu paste za zube, šalicu za zube, tutu, pelenu, tanjur sa žličicom, 1 porciju kašice, bočicu, dudu s lančićem, rodni list i 1 narukvicu prijateljstva za dijete i lutku.

MOŽDA VAS ZANIMA