ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MOTOCIKL BMW A.

465,00 KM
Na stanju
212
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • -12V

    -od 2-7 godina


    SIGURNO I IZDRŽLJIVO – Toyhouse proizvodi igračke za djecu koje nisu samo zabavne, već i sigurne. Sve igračke imaju EN71 certifikat koji je definiran strogim europskim standardima i stoga ne sadrže zabranjene ftalate. Također imaju BIS certifikat koji je definiran indijskim standardima.
    LAGANO ZA VOŽNJU – Ovaj policijski bicikl Ride On BMW R 1200 RT jednostavan je za vaše dijete da ga vozi samostalno uz nadzor roditelja. Radi na baterije; Ključ za početak igranja, ima radna policijska prednja i stražnja svjetla, uzbudljive zvučne efekte policijskog bicikla, funkciju naprijed/natrag s kotačima za podupiranje i različitu glazbu za dodatni stil i štih koji će vaše dijete voljeti.
    KORISTITE GA BILO GDJE – Sve što vam treba je glatka, ravna površina kako bi vaša djeca bila u pokretu s ovim biciklom igračkom. Savršen je za igru na otvorenom i u zatvorenom… jednostavno upravljajte pomoću nožnog akceleratora, kutije za pohranu koja se može otvoriti. fantastičan način da se djeca zabave.
    DETALJI O PROIZVODU – Ride On BMW R 1200 RT policijski bicikl lako se čisti. Potrebna montaža. Prikladno za djecu od 2 do 7 godina i ima maksimalnu nosivost od 30 kg. Jedan motor. Napunite bateriju 1x12V 3,5Ah prema priloženom priručniku s uputama. Dolazi u svijetlim i atraktivnim bojama.
    ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO – Toyhouse je predan pružanju potrošačima apsolutno najbolje cijene i vrijednosti za našu cijelu liniju proizvoda. NAPOMENA: Ovo je proizvod Toyhouse i SAMO BMW policijski motocikl koji prodaje Toyhouse JAMČI SE da je originalan u odnosu na ovu stranicu.

MOŽDA VAS ZANIMA