ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

DOMINE-VLAK SET A.

21,60 KM
Na stanju
23136
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Dimenzije: 26x13x8,50 cm, Pakovanje: 24/48

    Vlakić na baterije koji sam reda domine

    Blokovi od 60 dijelova: Ovaj set uključuje 60 izdržljivih građevnih blokova koje djeca mogu kreativno slagati, slagati i dizajnirati za izgradnju različitih struktura, potičući maštovitu igru i razvijajući vještine prostornog razmišljanja.
    Svjetla i zvukovi: Set Domino Train dolazi sa zadivljujućim svjetlima i zvukovima koji dodaju uzbudljiv i interaktivan element igri. Ove senzorne značajke poboljšavaju cjelokupno iskustvo igre, zaokupljajući dječju pažnju i stimulirajući njihova osjetila.
    Šarena konstrukcija: blokovi su dizajnirani u nizu živih boja, promičući vizualni angažman i prepoznavanje boja. Ova značajka potiče djecu da eksperimentiraju s različitim kombinacijama boja dok konstruiraju svoje dizajne.
    Obrazovno učenje: dok se zabavljaju, djeca se uključuju u obrazovne aktivnosti koje potiču učenje i razvoj. Gradeći, slažući i slažući kocke, djeca usavršavaju svoju finu motoriku, koordinaciju oko-ruka i kognitivne sposobnosti.
    Raznolika igra: Ova igračka nudi svestrane mogućnosti za igru. Djeca ne samo da mogu graditi strukture, već i postavljati domino staze koje se spuštaju u nizu, učeći ih uzročno-posljedičnim odnosima. Kombinacija građenja i interaktivne igre poboljšava kreativnost i kritičko razmišljanje na dinamičan način.

MOŽDA VAS ZANIMA