ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO HAARI TRICIKL GREY

279,00 KM
Na stanju
658838
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Haari – tricikl 2 u 1

    Haari prilagođava svoje funkcije potrebama i dobi malog korisnika. Rotirajuća sjedalica omogućuje prijevoz djeteta u položaju okrenutom prema naprijed ili natrag. Kada dijete navrši 18 mjeseci, može početi koristiti proizvod kao kolica. Kada može doseći pedale, oslonac za noge više nije potreban i možete pustiti svoje dijete da pedala kako bi s vremenom moglo preuzeti punu kontrolu.

    Univerzalna struktura

    Haari tricikl 2 u 1 opremljen je laganim kotačima s gaznom površinom, izrađenim od visokokvalitetnog PU. Navlaka iznad prednjeg kotača ima ulogu blatobrana i štiti djetetove noge od zapetljanja. Proizvod ima oslonac za noge za djecu koja još ne mogu dohvatiti pedale. Korištenje slobodnog kotača omogućuje djetetu pedaliranje, a roditelj je taj koji zadržava punu kontrolu nad smjerom i brzinom vožnje. Tu je i dodatna pomoć u obliku podesive ručke čija se visina može prilagoditi vlastitoj visini.

    Udobna i sigurna vožnja

    Sigurnost vožnje osiguravaju pojasevi u 3 točke s navlakama i mekani luk presvučen visokokvalitetnom pjenom. Proizvod je opremljen jastučićima protiv proklizavanja na upravljaču i fluorescentnim elementima na sjenilu, zahvaljujući kojima je tricikl bolje vidljiv. Uz proizvod dolaze i 2 kočnice na stražnjoj osovini. Tricikl Haari prošao je višestupanjsku provjeru i ispitivanja u neovisnom certifikacijskom laboratoriju – Intertek. Zadovoljava zahtjeve europskog sigurnosnog standarda – EN 71.

    Kompaktan i savršen za transport

    Trenutna instalacija bez alata i kompaktna veličina Haarija čine ga idealnim kao alternativa dječjim kolicima. Proizvod se isporučuje zajedno s praktičnim držačem za bocu ili šalicu i vrećicom za predmete za njegu, kao i prostranom košarom za ostale potrebne dodatke. Proizvod se isporučuje s podesivim suncobranom s integriranom prozirnom mrežicom koja se, poput oslonca za noge, luka ili ručke, može lako odvojiti.

MOŽDA VAS ZANIMA