ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO ALEX BUBBLEGUM BICIKL BALANS

149,00 KM
Na stanju
57596
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Lagan i izdržljiv okvir
    Lionelo Alex je bicikl za ravnotežu namijenjen djeci od 3 godine. Lagani i robusni okvir vozila izrađen je od metalne legure, tako da je maksimalno opterećenje proizvoda do 30 kilograma. Njegova struktura ima svojstva amortizacije, što pozitivno utječe na udobnost i sigurnost tijekom vožnje.
    Veliki raspon podešavanja i pouzdani kotači
    Zahvaljujući podešavanju visine upravljača i udobnom sjedalu, Lionelo Alex raste s vašim djetetom. Vozilo je opremljeno 12-inčnim kotačima od EVA pjene koji ne zahtijevaju održavanje, koji su puno lakši od kotača na napuhavanje i ne mogu se probušiti. Osim toga, duboki profil pozitivno utječe na stabilnost i prianjanje bicikla.
    Za sigurnost djece
    Upravljač modela Alex opremljen je limitatorom kuta upravljanja koji sprječava prevrtanje djeteta tijekom vožnje. Protuklizni jastučići na upravljaču čine vožnju udobnijom, a poseban štitnik na središnjem dijelu upravljača adekvatno štiti malog biciklista u slučaju da se o njega sudari svojim tijelom. Bike Alex je pregledan i testiran u nekoliko koraka u renomiranom SGS certifikacijskom laboratoriju. Proizvod zadovoljava zahtjeve europske sigurnosne norme EN 71.
    Lagan i udoban
    Lionelo Alex ima oblikovani oslonac za noge s neklizajućim reljefom na koji mali putnik može postaviti noge dok stoji. Mala težina i velika prenosivost čine ga lakim za nošenje i transport.

    Nosivost: 30kg

    Težina proizvoda: 3.3 kg

    Podešavanje sjedala: 30-35cm

    TUV certifikat

MOŽDA VAS ZANIMA