ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA DRVENA PIZZA U KUTIJI

27,50 KM
Na stanju
407668
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Kutija za pizzu, rezač za pizzu, drveno tijesto, sastojci za pizzu, čičak na pojedinačnim komadima, razvoj kreativnosti i koordinacije oko-ruka, razvoj fine motorike - ovo je Drvena kutija za pizzu.
    Drvena pizza za sate zabave
    Kreativna drvena igračka 'Pizza' s kutijom djeci donosi beskrajne sate zabave i učenja. Ovaj set sadrži 20 visokokvalitetnih drvenih elemenata uključujući kartonsku kutiju, komade pizze, nož za odvajanje tijesta i razne sastojke poput ananasa, luka, rajčice, brokule, maslina i salame. Set je izrađen od prirodnog drva i obojan posebnom netoksičnom bojom koja igrački daje svijetao i atraktivan dizajn.

    Drvene igračke su sigurna oklada
    Igra s ovom drvenom pizzom ne samo da je sigurna, već potiče i razvoj dječje mašte i kreativnosti. Drvo je prirodna sirovina koja ne sadrži štetne tvari i ne predstavlja opasnost čak ni ako ga dijete stavi u usta. Svi dijelovi su pažljivo izrađeni, bez oštrih rubova koji bi mogli ozlijediti dijete.
    Zahvaljujući realističnom dizajnu i jarkim bojama, igračka privlači dječju pozornost i motivira ih na učenje u igri. Djeca se mogu igrati kuhara, razvijajući svoju spretnost i koordinaciju pokreta. Set uključuje čičak kopče koje djeci omogućuju jednostavno odvajanje i spajanje dijelova pizze, razvijajući tako njihovo logično razmišljanje. Kreativnu zabavu upotpunjuje kartonska kutija koju djeca mogu sastaviti i zamisliti da svojim "kupcima" dostavljaju ukusnu pizzu.

    - Prikladno za djecu od 3 i više godina
    - Potiče maštu, koordinaciju
    - Podučava oblike, boje, brojanje i prostornu percepciju
    - Kutija za pizzu uključena
    - Uključen je drveni rezač za pizzu
    - Sastojci za pizzu s čičkom
    - Izrađen od izdržljivog drva
    - Netoksične boje
    - 20 komada u pakiranju
    - Potiče interakciju i socijalizaciju kada se više djece igra istovremeno
    - Dobar savjet za dar

MOŽDA VAS ZANIMA