ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER KUTIJA ZA POHRANU OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA 300ML

Trenutno nedostupno
90408
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Održava hranu toplom do 6 sati;
    Idealna za pripremu i čuvanje dječje hrane;
    Čvrsto tijelo od nehrđajućeg čelika;

    Idealno kod kuće i kad ste vani
    Bilo da se radi o malom međuobroku ili cijelom obroku, kada ste vani s djecom, najbolje je uvijek imati nešto pri ruci za jelo. Kada mališanima treba hranjiv obrok daleko od doma, termosica je zlata vrijedna.
    Termosica Pure omogućuje siguran i nepropusni transport hrane, održavajući je toplom do 6 sati.
    Izolirana termosica Pure sastoji se od vakumski izoliranog kućišta s dvostrukom pločom koja održava toplinu. To osigurava da vruća hrana ostane topla do 6 sati – bez obzira na vanjsku temperaturu.
    Fleksibilna upotreba grickalica pri ruci u svakom trenutku
    Čak i kada vaše dijete preraste pasiranu hranu, termosica ostaje vaš vjeran suputnik na izletima. Na primjer, müsli, orašasti plodovi i keksi mogu se sigurno pohraniti u kutiju. U toplim danima voće i povrće održava se ugodno hladnim, čime se osigurava da ne izgubi svoju svježinu.
    Uz termosicu Reer ne morate brinuti da će vam se torba smočiti.
    Silikonska brtva osigurava da se to ne dogodi, jamčeći da je otvor kutije potpuno zabrtvljen i da tekućina ne može izaći. Sustav vakuumske izolacije s dvostrukom pločom također sprječava stvaranje kapljica kondenzacije.
    Za sigurnu i prirodnu potrošnju zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima
    Robusna unutarnja i vanjska školjka sastoji se od nehrđajućeg čelika 18/8 koji je poznat po visokoj razini čistoće. Robusni materijal bez napora podnosi zahtjeve svakodnevne uporabe i posebno je izdržljiv, bez hrđe i otporan na ogrebotine. Nehrđajući čelik siguran za hranu štiti sadržaj od vanjskih utjecaja bez da vašoj hrani ostavlja metalni okus. Doziranje s dodatnim unutarnjim premazom znači da termosica nema mirisa ni okusa i ne sadrži BPA, PVC i štetne plastifikatore.
    Izuzetno otporan na klizanje zahvaljujući gumiranom dnu
    Donja strana termosice prekrivena je materijalom sličnim silikonu, osiguravajući da je kutija otporna na klizanje. Ovo praktično protuklizno dno sprječava slučajno prevrtanje kutije, štiteći osjetljive površine.
    Jednostavno rukovanje zahvaljujući širokom otvoru
    Otvor od 7 cm znači da se termosica lako puni. Bilo da se radi o pasiranoj hrani, malim sendvičima ili svježem voću, ništa neće promašiti cilj i sve se lako može staviti u kutiju.
    Nakon upotrebe, otvor također omogućuje jednostavno čišćenje – za higijensku dugotrajnu upotrebu.
    Naša izolirana termosica  doprinosi zaštiti okoliša. Njegova robusna konstrukcija znači da se može koristiti dugi niz godina. To je savršena alternativa staklenkama za dječju hranu, koje nakon upotrebe završavaju izravno u smeću. Kako bi se osiguralo što manje ambalažnog otpada, termosice se prodaju bez ambalaže i samo su opremljene etiketama za proizvode koje su u potpunosti izrađene od papira  koji se može reciklirati. Za zaštitu naše zemlje i budućnosti naše djece.
    Detalji o proizvodu

    Održava hranu toplom do 6 sati;
    Idealna za pripremu i čuvanje dječje hrane;
    Čvrsto tijelo od nehrđajućeg čelika;
    Higijensko, bez okusa i mirisa i nesalomljivo;
    S praktičnim protukliznim dnom;
    Nazivni volumen punjenja: 300 ml;

MOŽDA VAS ZANIMA