ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

INFANTINO SILIKONSKA GLODALICA GRAŠA FOR.

14,95 KM
Na stanju
165777
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Dizajn: Ova grickalica je prave veličine za male ruke, s ugrađenim ručkama i teksturama koje pomažu u razvoju dok istovremeno zadovoljavaju bebinu potrebu za umirivanjem nježnih desni.
    Materijalne prednosti: Dizajnirano sa silikonom bez BPA za pružanje snažnog, ali mekog iskustva grickanja
    Razvoj: usta pomažu bebama da istražuju svijet pomoću svojih osjetila kako bi naučile o teksturi, okusu i temperaturi te izgradile mišiće koje će kasnije u životu koristiti za jelo i govor
    Čišćenje: Lako se čisti
    Infantino, pametno dizajnirani proizvodi za sretno roditeljstvo: dizajniramo pametno, zabavljamo se i presretni smo kada se ideja razvije punim krugom u proizvod koji vole i svakodnevno koriste roditelji posvuda

    Grickalice Infantino Lil' Nibble
    Mahuna graška

    Infantino Lil' Nibble Teethers su dizajnirane da pomognu vašem mališanu u razvoju i rastu. Pomaže bebama da koriste mišiće usta i jezika na zabavne načine, s dvije ručke koje se lako drže. Ova mahuna graška zabavne boje ne sadrži BPA i lako se čisti krpom.

    Ustima

    Ustima pomaže bebama da istražuju svijet iz senzorne i oralno-motoričke perspektive. Kada bebe ustaju, uče o teksturama, okusima i temperaturama. To može pomoći da bebe dobiju dobar temelj za prelazak s pirea na krutu hranu. Usta im također pomaže da pokreću jezik i čeljust na nove i zanimljive načine. Izgradnja mišića povezanih s ustima također podržava proizvodnju zvuka i razvoj govora.

     

MOŽDA VAS ZANIMA