ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LANSINOH BOCA 2X240ML

Trenutno nedostupno
99549
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Bez obzira tražite li dudicu za bočicu koja se ne odmiče od majčine bradavice ili dudicu za bočicu koja ne stvara plinove, možete računati na novu Lansinoh® dječju bočicu i NaturalWave™ dudicu za bočicu. Nakon korištenja pumpice za izdajanje mlijeka, možete je sigurno koristiti za pohranjivanje majčinog mlijeka ili izravno hranjenje bebe.

    Nova Lansinoh® bočica i NaturalWave ™ duda za bočicu posebno su dizajnirane za dojenčad koja se hrani majčinim mlijekom kada se moraju odvojiti od majke i nastavljaju sisati kada se susretnu s majkom. Njegova fleksibilna struktura, koja se može rastezati, omogućuje bebama peristaltičko usisavanje koje se instinktivno primjenjuje na majčinim dojkama. Na taj način Lansinoh® NaturalWave ™ duda za bočicu pomaže bebama da zadrže postojeći obrazac dojenja. * Bebe lako prihvaćaju bočicu i lako se prebacuju s dojke na bočicu i s bočice na dojku.

    RAMS, “Kliničko istraživanje Pigeon Peristaltic PLUS™”, Moskva, 2013. & Woolridge et al., “Kako se bebe hranjene majčinim mlijekom hrane na bočicu”, Leeds, 2011.

    Podržava se prirodni razvoj usta i brade beba. AVS ™ Air Intake System sprječava gutanje zraka, potencijalnog uzroka grčeva.

    Lansinoh® dječja bočica i NaturalWave™ duda podržavaju prirodno sisanje beba.

    Vrh bradavice omogućuje bebi kontrolu protoka mlijeka.

    100% silikon, mekana i fleksibilna bradavica pomaže u postavljanju idealnog pritiska.

    Okomite pruge jačaju strukturu dudala bočice i sprječavaju sužavanje dudala.

    Jedinstveni, stepenasti i zakrivljeni dizajn olakšava primjenu 'valovitih' peristaltičkih pokreta usisavanja koje izvodi jezik.

    Široka i debela teksturirana baza omogućuje lako držanje i učinkovito usisavanje.

    AVS ™ (Air Intake System) smanjuje gutanje zraka, potencijalni uzrok grčeva.

    Lansinoh® dječja bočica ima dudicu srednjeg protoka od 240 ml.

MOŽDA VAS ZANIMA