ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BIBS ANATOMSKA BABY BLUE&PETROL,VEL 2

19,47 KM22,90 KM
Na stanju
2211418
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • BIBS Colour duda s prepoznatljivim BIBS okvirom u kombinaciji s anatomskim sisačem od kaučuka.

    Anatomski sisač je zaobljen na vrhu kako bi odgovarao anatomiji bebinog nepca. Ravan vrh pod kutem potiče tehniku sisanja u kojoj bočne strane jezika “obgrle” sisač, baš kao što je to slučaj prilikom dojenja. Anatomski sisač zahtijeva manje truda prilikom sisanja, jer se lakše spljošti u ustima. Kao i sve BIBS dude, sisač ima ventil što osigurava da se u potpunosti spljošti u bebinim ustima.

    Sisač je izrađen od prirodne kaučuk gume, što ga čini posebno mekim i podatnim.

    Prepoznatljivi okrugli okvir na tržištu je preko 40 godina. Izrađen je od polipropilena sigurnog za hranu te ima tri rupice za ventilaciju i ručkicu s ugraviranim BIBS imenom. Okvir je promišljeno konkavnog dizajna kako ne bi prianjao uz osjetljivu i nježnu kožu oko bebinih usta i izazivao pojavu osipa. Colour okvir je iste veličine neovisno o veličini sisača.

    BIBS Colour dude s anatomskim sisačem dolaze u dvije veličine:

    veličina 1 prikladna je za uzrast 0-6 mjeseci
    veličina 2 prikladna je za uzrast 6-18 mjeseci

    Ostale značajke BIBS Colour duda:

    bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
    dizajnirano i proizvedeno u Danskoj/EU
    zadovoljava europski standard EN 1400+A2
    u pakiranju dolaze 2 dude u bojama kao na fotografiji

    VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu

MOŽDA VAS ZANIMA