ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BIBS BUBBLEGUM&PERI VEL.2

20,32 KM23,90 KM
Na stanju
120452
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

 • BIBS Colour duda ima sisač u obliku trešnje tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Okvir dude je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. BIBS Colour duda je izrađena od prirodne kaučuk gume, a okvir dude je od polipropilena sigurnog za hranu. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima. BIBS Coloru dude dolaze u tri veličine:

  veličina 1 prikladna je za uzrast 0+ mjeseci
  veličina 2 prikladna je za uzrast 6+ mjeseci
  veličina 3 prikladna je za uzrast 18+ mjeseci (dostupne samo u određenim bojama)

  Veličine su samo preporuka. Svaka beba je drugačija, stoga slijedite njezine preferencije. Ako joj odgovara manja ili veća duda, slobodno možete nastavite koristiti veličinu koja joj odgovara.

  Ostale značajke BIBS Colour duda:

  bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
  dizajnirano i proizvedeno u Danskoj/EU
  zadovoljava europski standard EN 1400+A2
  u pakiranju dolaze 2 dude u bojama kao na slici

  VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu.

MOŽDA VAS ZANIMA