ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO BIANKA 3U1 KOLICA BLACK ONYX

779,00 KM
Na stanju
04854
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Lionelo Bianka 3-u-1 kolica Black Onyx

    Neka svaka šetnja s vašim mališanom bude prekrasna avantura! Pitate li se je li to moguće? Naravno da je! Izaberite udobna kolica Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx, koja mogu biti i duboka kolica i dječja kolica. Veliki kotači, udoban madrac ili praktična torba - sve što vam treba pronaći ćete u našem kompletu. Kolica zadovoljavaju standard EN1888.

    Čvrsta konstrukcija

    Okvir kolica izrađen je od aluminija, što ih čini laganim, ali čvrstim. Velika prednost su i veliki, ležajni, pumpani kotači od 360' stupnjeva. Mogućnost zaključavanja olakšava vožnju ravno, a veličina jamči da će se dobro snaći u svim uvjetima, na mnogim podlogama (promjer prednjih kotača je 16 cm, a stražnjih 25 cm).

    Imajući na umu udobnost najmlađih

    Mi u Lionelu znamo kako, važno je da se mališan osjeća ugodno tijekom manjih i većih putovanja u kolicima. Zato su kolica Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx dizajnirana imajući na umu i najsitnije detalje. Zahvaljujući špijunki u baldahinu, roditelj će cijelo vrijeme držati dijete na oku, a mališan će se osjećati sigurno gledajući roditelje. Osim toga, UPF50+ filter štiti mališane od sunca. Ovisno o dobi ili preferencijama, možete postaviti sjedalicu okrenutu prema naprijed ili prema natrag. Također je jednostavno podesiti nagib u ležeći položaj u 3 stupnja. Osim toga, otporan je na prljavštinu. Pojasevi imaju udobne navlake i podesivu duljinu, tako da neće pritiskati malo tijelo, a sigurnost dodatno povećava kopčanje u 5 točaka.

    Od prvih dana života

    Kolica Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx dobro će raditi od prvih dana života vašeg mališana. Bebu ćete udobno prevoziti u udobnoj, prostranoj nosiljci, koja zadovoljava standard EN1466:2014+AC:2015 i u kojoj vaše dijete može putovati do 9 kg težine. Osim toga, zahvaljujući ugrađenoj ručki u nosiljci, možete sigurno nositi svoje dijete.

    Udoban madrac

    Nosiljka kolica Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx opremljena je debelim i udobnim pjenastim madracem, koji će se pobrinuti da bebina leđa budu u pravilnom položaju. Uklonjivu pamučnu navlaku možete prati u perilici rublja, u slučaju pojave prljavštine.

    Savršeno za šetnju

    Od dubokih kolica, Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx vrlo brzo mogu postati kolica, koja su idealna od navršenih 6 mjeseci do djetetove težine od 22 kg. Za bebinu udobnost brine udobno školjkasto sjedalo u kombinaciji sa šiltom za sunce i XXL baldahinom. Ono što je važno, kolica su kompaktna kada su sklopljena, tako da neće zauzeti puno prostora u prtljažniku automobila.

    Za udobnost roditelja

    Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx kolica dizajnirana su da jamče visoku udobnost ne samo za malu djecu, već i za roditelje. Zahvaljujući sustavu dvostrukog sklapanja kolica i bravi prije rasklapanja, možete ih lako spakirati i ponijeti svuda sa sobom. Ručka je podesiva u 5 položaja od 74-108 cm, tako da je lako možete prilagoditi svojim potrebama. Potpuna apsorpcija udaraca za prednji i stražnji dio, kao i središnja kočnica na nožni pogon, olakšavaju vožnju čak iu teškim uvjetima, kao što je izlet u šumu. Cijela je opremljena košarom kapaciteta 3 kilograma u koju možete smjestiti najpotrebnije stvari. Ono što je važno, u slučaju prljavštine, aluminijsku konstrukciju kolica možete lako očistiti vlažnom krpom.

    Komplet pun praktičnih dodataka

    U kompletu s kolicima Lionelo Bianka 3-u-1 Black Onyx pronaći ćete niz dodataka koji će vaše zajedničke šetnje učiniti još ugodnijim... pa čak i putovanja. Zato što smo uključili autosjedalicu Lionelo Astrid s adapterima za ugradnju. Plus navlaka za noge, kabanica za kišu i mreža protiv komaraca, koji odgovaraju i ravnoj korpi i kolicima. Nismo zaboravili ni torbu s praktičnim, prostranim džepovima i podstavljenim dnom. Uz pomoć dvije trake na čičak ćete ga montirati na ručku kolica.

MOŽDA VAS ZANIMA