ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

KINDERKRAFT KOLICA 3U1 A-TOUR(MINK PRO) BLACK

654,42 KM839,00 KM
Na stanju
KSATOU
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Ovo su A-TOUR - multifunkcionalna 3 u 1 kolica koja su dizajnirana za svakog roditelja. Bez obzira gdje živite: A-TOUR je točno za Vas i Vaše dijete! Veliki neprobojni kotači, transformabilno sjedalo i nosivost kolica do 26 kg u kombinaciji s podešavanjem, veličinom sjedala i praktičnim rješenjima čine kolica prilagođena i urbanim i ruralnim područjima.

    U jednom trenutku možete promijeniti sjedalo iz gondole u kišobran kolica uz pomoć posebnih traka ispod. U samo nekoliko poteza! Osim toga, sigurno će Vas razveseliti i dobra amortizacija na svim kotačima, zahvaljujući kojoj kolica su izuzetno okretna i laka za vožnju. A-TOUR ima i TRAVEL SYSTEM tj. autosjedalicu 0-13 kg te adaptere u setu. Zahvaljujući njima, možete pričvrstiti autosjedalicu na okvir kolica kada dijete zaspi tijekom putovanja automobilom.

    Lagana i okretna

    A-TOUR dječja kolica su lagana i okretna. Dizajnirana su za jednostavno vođenje jednom rukom. To olakšaju: udobna ručka za roditelja, rotirajući 360 stupnjeva prednji kotači te mogućnost blokiranja za vožnju ravno tijekom šetnje po težem terenu.

    Sjedalo 2 u 1

    A-TOUR su kolica za djecu od rođenja do 22 kg, odnosno do oko 4 godine. Transformabilno sjedalo možete jednostavno promijeniti iz gondole u kišobran kolica. Zahvaljujući tom rješenju, uštedjet ćete prostor za spremanje zasebne gondole kada dijete iz nje izraste.

    Kotači koje nije potrebno pumpati

    Kolica A-TOUR imaju amortizaciju na 4 kotača, zahvaljujući čemu nisu im strašni rubnjaci ili šumske staze. Nije potrebno ih pumpati, tako da u svakom trenutku možete krenuti u šetnju – bez potrebe za provjerom zraka u gumama. Kotači su savršeni za svaki teren.

    Multifunkcionalna

    A-TOUR ima sjedalo 2 u 1 zahvaljujući čemu u samo nekoliko poteza, možete promijeniti prostranu gondolu u udobna kišobran kolica. Sjedalo možete montirati u smjeru ili suprotno do smjera vožnje, prilagođavajući ga potrebama djeteta.

    Mogućnost pričvršćivanja sjedala na okvir

    A-TOUR ima mogućnost pričvršćivanja uklučene u set autosjedalice na okvir kolica. Mališan je zaspao u autu, a Vi morate u šoping? Ništa izgubljeno: otkopčate autosjedalicu, pričvrstite nju na okvir kolica i krenete u šetnju!

    Širok raspon podešavanja

    A-TOUR nudi cijeli niz prilagodbi - bez obzira radi li se o sjedalu, sjenilu ili roditeljskoj ručki. Sjedalo možete postaviti u jedan od 3 položaja, a vodootporno sjenilo s UPF 50+ filterom možete povećati tako, da bolje zaštiti dijete. Ima i dodatni krović za zaštitu od sunca te ventilacijski panel presvučen tkaninom.

    Ergonomska šetnja

    Niska mama, visoki tata? Promjena roditelja koji vozi kolica neće utjecati na udobnost šetnje - ručka nije samo podesiva u 8 stupnjeva, već ima i ergonomski oblik. Garantira udobniji zahvat, a time i - lakše manevriranje kolicima.

    Priloženi adapteri kompatibilni su s autosjedalicama:

    Kinderkraft®: MINK PRO,
    Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2,
    Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix,
    Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q,
    BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular,
    Nuna®: Pipa.

    Materijal:

    Okvir: čelik
    Obloga: poliester
    Barijera i ručka za roditelja: ekokoža
    Kotači: guma s pjenastim punjenjem

    Dimenzije:

    Rasklopljena: 72x60x26
    Sklopljena: 105x60x90

    Kotači:

    prednji: 20 cm
    stražnji: 30 cm

    Težina:

    Težina kolica (sjedalo i okvir): 12 kg
    Težina samog sjedala: 4 kg
    Težina samog okvira: 8 kg

    Karakteristike
    Početni datum dostave:
    0
    Dob djeteta:0 mj+
    Boja:Crna
    Varijanta Proizvoda:1
    Tip proizvoda:
    3u1 kolica (kolica, košara i autosjedalica)
    Nosivost:22 kg
    Smjer sjedala:Prema naprijed/nazad
    Dimenzije:V 105 x Š 60 x D 90 cm

MOŽDA VAS ZANIMA