ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

WILDRIDE NOSILJKA ZA DIJETE,BEIGE

259,25 KM
Na stanju
81207
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Pripremite se za avanturu s Wildride nosiljkom za malu djecu. Izrađena od 100% pamuka, ova nosiljka vaš je pouzdani suputnik za svaku ekspediciju. Sa svojim robusnim, ali udobnim dizajnom, osigurava da vašem mališanu bude udobno dok zajedno osvajate nove horizonte. Prihvatite duh otpornosti i snage dok se krećete životnim terenom. Uz Wildride, svako putovanje postaje trijumf, a svaki korak naprijed dovodi vas bliže vašoj sljedećoj pobjedi.
    Prikladno za djecu od 9 mjeseci - 4 godine (maksimalno 20 kg).
    Sjedalo je izrađeno od 100% pamuka, crni pojas je 100% najlon.
    Crna kopča 100% POM
    Nosiljka ima zlatne detalje u logotipu.

    Lako podignite i spustite svoje dijete bez ikakve muke ili stresa.

    Dok Vaše mališane tradicionalne nosiljke moraju čvrsto vezati kako bi bile blizu, Wildride pojednostavljuje cijelu rutinu. Omogućuje vam da ih bez napora podignete kad žele da se ušuškaju i spustite ih kad budu spremni sami istraživati.

    Bez ograničenja

    Uz WildRide nosiljku za malu djecu, mogućnosti su beskrajne. Bez obzira idete li na plažu, planinarite kroz šume, istražujete muzeje ili se krećete užurbanim gradskim ulicama, nema ograničenja. Ova svestrana nosiljka omogućuje vam da idete kamo god vas vaše avanture odvedu s vašim mališanom u ruci. Njegov izdržljivi dizajn i udobne značajke osiguravaju da možete slobodno istraživati, čineći svaki izlazak uzbudljivim putovanjem i za vas i za vaše dijete.

MOŽDA VAS ZANIMA