ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

INFANTINO KENGUR HYBRID WRAP FOR.

139,00 KM
Na stanju
000924
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Bebe i roditelji će voljeti ovu nosiljku na izvlačenje inspiriranu maramom koja vam pomaže da se prirodnije krećete s bebom u zagrljaju. Jednostavna je za korištenje, sve-u-jednom dizajn ne zahtijeva omatanje, preklapanje, skupljanje ili vezanje. Potporna rastezljiva ploča prirodno grli vašu bebu i približava je tako da možete bezbrižno iskusiti prednosti nosiljke. Naš podupirući dizajn s potporom za glavu, pojasom koji se potpuno omotava oko struka s lumbalnom potporom, podesivom podstavljenom potporom za leđa i remenima, te neprekinutim sjedalom održava vašu udobnost, a vaše novorođenče savršeno pozicionirano. Ova nosiljka jednostavna je za korištenje izrađena je od prozračne atletske mreže koja je posebno udobna za nošenje i prirodno se kreće s vama.

    Ova nosiljka nudi jednostavan pristup za dojenje, a mekana prošivena navlaka nudi sigurnost za bebe i roditelje kamo god krenuli. Kada nosiljku ne koristite za povezivanje s bebom, jednostavno je presavijte u dodatnu torbu za pohranu i spremite je kod kuće ili u torbu za pelene. Hug & Cuddle Adjustable Hybrid Wrap pomaže vam da doživite više posebnih trenutaka povezivanja sa svojim djetetom.

    Prirodno grli vašu bebu: naša jedinstvena prednja nosiljka, poput marame, prirodno grli vašu bebu i približava je vama, omogućujući dragocjenije vrijeme zajedničkog povezivanja. Osim toga, ova nosiljka nudi jednostavan pristup za njegu i dolazi s navlakom za njegu radi privatnosti.
    Jednostavan za nošenje: Ovaj sveobuhvatni dizajn olakšava roditeljima da iskuse prednosti nosiljke bez muke. Osim toga, potporni omotač za lumbalni dio koji se potpuno omotava pruža roditeljima potporu sličnu tradicionalnoj nosiljci.
    Mekana prozračna tkanina: rastezljiva tkanina inspirirana atletskom odjećom kreće se s vama i bebom tako da vam je udobno tijekom šetnji vani ili oko kuće. Mekana, rastezljiva tkanina koja se može prati u perilici sklopi se u ugrađenu torbicu za pohranu tako da je možete ponijeti kamo god idete.
    Podrška na svim pravim mjestima: Ova nosiljka s potporom prilagođava se vama i vašoj bebi kako beba raste. Prilagodljive mogućnosti lako se pronalaze uz suptilne koraljne boje na nosaču. Uključuje podstavljenu potporu za glavu beba i cijeli lumbalni omotač.
    Dizajnirano s ljubavlju: u Infantinu volimo bebe, obožavamo djecu i divimo se njihovim mamama i tatama. Naporno radimo na stvaranju proizvoda koji vode razvoj i donose radost dok vaša beba raste. Sretni roditelji i mališani ono su što mi jesmo.

MOŽDA VAS ZANIMA