ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

INFANTINO KENGUR 4U1 CAMO FOR.

109,00 KM
Na stanju
01167
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Sa svojim potpuno novim stiliziranim kamuflažnim printom, Infantino Flip 4-u-1 preklopna nosiljka je postala još bolja! Ovo je nosiljka za vas ako želite nositi svoju bebu sa stilom. Ali ova nosiljka je više od samog modernog izgleda - ona također ima četiri konvertibilna položaja za nošenje koji se mogu koristiti na odgovarajućim razvojnim prekretnicama od novorođenčeta do malog djeteta . Bez obzira na to šećete li parkom s novorođenčetom okrenutim prema unutra ili istražujete muzej s malim djetetom u položaju za nošenje na leđima, praktičnost i trenutci bliskog povezivanja uvijek su vam nadohvat ruke. Osim toga, nosiljka je prilagodljiva kako bi osigurala udobno pristajanje i bebi i roditelju. Podesivi potporni pojas, potpora za glavu, ergonomsko sjedalo i podstavljene naramenice obuhvaćaju mnoge različite tipove tijela čineći ovu nosiljku izvrsnom opcijom.

    Nije ni čudo zašto je Infantino Flip 4-u-1 Convertible Carriber najprodavanija nosilja u Americi - praktična je, pristupačna, odobrena od strane roditelja.

    Doživite udobnost nošenja bebe s ovom pristupačnom nosiljkom koja će vam osloboditi ruke i dati više mogućnosti da se povežete s bebom.

    NOSILJKA OD DOJENČADI DO MALOG DJETETA- Flip 4-u-1 Convertible nosiljka može se koristiti za dojenčad i malu djecu, što je čini savršenom nosiljkom za više faza. Lako se pretvara u četiri položaja za nošenje, tako da se uvijek možete prilagoditi na najudobniji i razvojno najprikladniji način za nošenje vašeg djeteta.
    JEDNOSTAVNA ZA KORIŠTENJE - Nosiljka Flip lako se stavlja i skida, što je čini iskustvom bez muke za roditelje u pokretu. Samo kliknite i prilagodite gdje je potrebno, i spremni ste za polazak!
    PRILAGODLJIV ZA UDOBNOST - Nitko ne želi nosiljku koja je preuska ili prelabava. Zato smo napravili našu nosiljku podesivom za udobnost. Možete prilagoditi trake, potporni pojas, potporu za glavu i ergonomsko sjedalo kako bi savršeno pristajali vama i vašem djetetu
    INFANTINO, PAMETNO DIZAJNIRANI PROIZVODI ZA SRETNO RODITELJSTVO: Pametno dizajniramo, zabavljamo se i presretni smo kada se ideja razvije punim krugom u proizvod koji vole i svakodnevno koriste roditelji posvuda.

MOŽDA VAS ZANIMA