ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER OGLEDALO ZA AUTO

49,00 KM
Na stanju
86031
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Omogućuje izravan pogled na vašu djecu dok vozite auto;
    Za sve nosiljke za dojenčad ili dječje sjedalice okrenute unatrag (reboard);
    Brzo i jednostavno pričvršćivanje na naslon za glavu;
    Sigurno i čvrsto držanje bez klizanja;
    S kuglastim zglobom za fleksibilnu i personaliziranu prilagodbu;
    Mališani uvijek na vidiku - za opušteno putovanje automobilom
    Kada roditelji putuju sa svojom djecom u automobilu, stvari mogu postati turbulentne i zbunjujuće. Bez obzira jesu li mali putnici gladni, žedni ili im je dosadno, igračka im je ispala iz ruke ili njihov ne mogu zaspati: dobrobit djeteta je na prvom mjestu, a promet na cestama može brzo otići u drugi plan. Osobito opasno postaje kada se vozač tijekom vožnje okrene kako bi pogledao dijete. Samo jedna sekunda odvraćanja pažnje ili podijeljene pažnje može imati ozbiljne posljedice. Sa sigurnosnim retrovizorom za automobil od Reera, vaša beba uvijek je sigurna na vidiku bez gubljenja iz vida ceste.
    Izravan pogled na vaše dijete u nosiljkama jaje ili dječjim sjedalicama okrenutim unatrag.
    Čim mališani zauzmu svoje mjesto u dječjoj autosjedalici jaje ili dječjoj sjedalici okrenutoj unatrag (reboard), vozaču je teško vidjeti položaj na stražnjem sjedalu. Sigurnosno ogledalo BabyView sa svojom iznimno velikom i zakrivljenom površinom ogledala pruža maksimalni radijus vidljivosti vašem djetetu.
    Fleksibilan i individualno podesiv zahvaljujući kuglastom zglobu
    Uz pomoć praktičnog kuglastog zgloba, sigurnosni retrovizor automobila možete fleksibilno i individualno prilagoditi određenim okolnostima i sigurnosnim uvjetima. To znači da uvijek imate nesmetan pogled na svoje dijete. Nećete propustiti ni najmanji pokret na stražnjem sjedalu i možete se koncentrirati na promet na cesti bez brige.
    Jednostavno i fleksibilno pričvršćivanje na naslon za glavu
    BabyView se može jednostavno i fleksibilno pričvrstiti na šipke naslona za glavu promjera 10 - 16 mm. Ogledalo ima nelomljivu plastičnu zrcalnu površinu i stoga se ne može razbiti u opasne krhotine u slučaju nezgode. To znači da je vaš mali putnik u svakom trenutku zaštićen na najbolji mogući način.
    Još sigurnije u kombinaciji s ParentsViewom
    U kombinaciji s dodatno dostupnim sigurnosnim retrovizorom za automobil ParentsView, možete proći bez podešavanja vlastitog retrovizora, budući da se može montirati neposredno uz postojeći retrovizor. To znači da možete promatrati promet iza sebe kao i obično, ali i dalje budno paziti na svoje dijete.
    Detalji o proizvodu

    Velika, zakrivljena zrcalna površina za maksimalno vidno polje i izravan pogled na vašu djecu
    Za sve nosiljke za dojenčad jaje ili dječje sjedalice okrenute unatrag (reboard).
    Brzo i jednostavno pričvršćivanje na naslon za glavu
    Sigurno i čvrsto držanje bez klizanja
    S kuglastim zglobom za fleksibilnu i personaliziranu prilagodbu

MOŽDA VAS ZANIMA