ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER SILENTGUARD BABY SLUŠALICE,ŠTITNICI ZA UŠI

59,90 KM
Na stanju
053074
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Zaštita za osjetljive dječje uši
    Sluh kod beba i male djece još nije u potpunosti razvijen, a posebno su osjetljivi na buku. Buka glasnija od 85 decibela (npr. buka aerodroma, jaka glazba ili vatromet) štetna je za osjetljive dječje uši i može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zbog toga biste trebali zaštititi sluh svog mališana što je moguće bolje. Slušalice za zaštitu ušiju SilentGuard Baby pružaju pouzdanu zaštitu od štetnih zvukova, sprječavajući moguće oštećenje sluha.
    Pouzdana zaštita zahvaljujući učinkovitoj izolaciji
    Dugotrajna izloženost buci jačoj od 80 decibela (npr. kosilice, velike skupine ljudi) može uzrokovati oštećenje sluha. Što je buka glasnija, brže dolazi do oštećenja sluha. Zvuk koji je jak do 110 decibela (npr. vatromet, truba automobila u blizini) može dovesti do trenutnog oštećenja sluha. Zbog svoje izolacije, ovi štitnici za uši s kapsulom imaju ocjenu s jednim brojem (SNR) 25, pružajući pouzdanu zaštitu osjetljivim dječjim ušima. Razina zvučne izolacije od 25 SNR znači da protektor u prosjeku smanjuje intenzitet zvuka za 25 decibela prije nego zvuk dopre do bubnjića. Kao rezultat toga, većina glasnih zvukova može se smanjiti na bezopasnu razinu (ispod 80 decibela).
    Savršeno pristajanje koje raste s djetetom zahvaljujući traci za glavu s kopčom na čičak
    Zbog svoje kopče na čičak, veličina meke, elastične trake za glavu može se fleksibilno prilagoditi. Tako traku za glavu možete točno prilagoditi glavi svoje bebe, tako da dobro pristaje, ne stvara pritisak i osigurava optimalnu udobnost nošenja. Ova traka za glavu je također toliko tanka i mekana da ne smeta djeci pri spavanju.
    Visoka udobnost nošenja zahvaljujući laganim i mekim ušnim kapsulama
    Oblik ušnih kapsula osigurava dobro pristajanje malim ušima beba. Budući da štitnici za uši koriste vrlo lagane materijale za prigušivanje zvuka, iznimno su udobni za nošenje. Mekani jastučići za uši ugodni za kožu osiguravaju ugodno pristajanje bebinim ušima. Kapsule se ne pričvršćuju čvrsto na traku za glavu: fleksibilne su i mogu se pomicati tako da se mogu postaviti točno preko ušiju.
    Jednostavan za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu
    Kapsule za dvije uši mogu se sastaviti i pričvrstiti na traku za glavu. Zbog ovog posebno praktičnog dizajna, kapsule za uho ne zauzimaju puno prostora kada ih trebate transportirati. Stoga ove štitnike za uši možete ponijeti gdje god su vam najpotrebniji: na vjenčanja, ulične zabave s vatrometom ili zračne luke.
    SilentGuard štitnik za uši za bebe i malu djecu
    Detalji o proizvodu

    pouzdana zaštita od štetnih zvukova (SNR=25);
    savršeno pristajanje koje raste s djetetom, zahvaljujući podesivim trakama za glavu za optimalnu udobnost nošenja (47-54 cm);
    izbjegava točke pritiska na osjetljivu glavu vašeg djeteta;
    vrlo male i lagane ušne kapsule;
    sklopivi dizajn;
    izdržljivi materijali ugodni za kožu, jednostavno čišćenje;
    testiran prema EN 352-1;

MOŽDA VAS ZANIMA