ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

SMART TRIKE TRICIKL DELIGHT TOUCH STEERING 3U1,RUŽIČASTI

194,70 KM
Na stanju
94375
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Vrlo je važno već u ranoj dobi produbiti djetetovu ljubav prema kretanju. S triciklom smarTrike Delight istraživanje avantura postaje dječja igra. U prvim mjesecima tricikl funkcionira kao sportska kolica pod kontrolom roditelja, kasnije će vaše dijete samo s prijateljima kliziti prema avanturama. Također će se lakše naviknuti na bicikl na dva kotača s tricikla smarTrike. Tricikl Delight Touch Steering 3u1 opremljen je praktičnom polugom za roditelje, koja roditelju omogućuje jednostavno upravljanje triciklom. Zahvaljujući novom razvoju Touch Steeringa, triciklom se može upravljati jednako lako kao kolicima - laganim pokretima. Patentirani i visokokvalitetni gumeni kotači osiguravaju tihu vožnju tricikla i lakoću svladavanja neravnina na cesti ili nogostupu.

    Tricikl tvrtke smarTrike raste s vašim djetetom. Zahvaljujući odvojivim dijelovima i elementima, vješto se prilagođava potrebama djeteta od 10 mjeseci do 3 godine starosti. Dječji tricikl Delight također pruža zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Suncobran se može podešavati ovisno o suncu, a po potrebi se lako skida s tricikla. Naravno, triciklu ne može nedostajati praktična roditeljska torba koja se nalazi na upravljaču. Torba je dovoljno prostrana pa će biti izvrstan suputnik bilo da idete u shopping ili s bebom u prirodu. Vanjski dio torbe savršeno odgovara čarobnom dizajnu tricikla.  Kasnije će vaša beba cijeniti preklopnu plastičnu košaru na stražnjoj strani tricikla, koja nudi izvrsnu priliku za prijevoz njegovih omiljenih igračaka ili čak pijeska.

    U prvim mjesecima dijete se udobno smjesti u sjedalicu, osloni noge na oslonac za noge i uživa u bezbrižnom putovanju dok roditelj upravlja triciklom. Sigurnost je zajamčena zahvaljujući sigurnosnom pojasu s 3 točke, koji drži vaše dijete udobno i sigurno u sjedalici. Tricikl raste s djetetom u prvoj fazi Od navršenih 10 mjeseci Vaše dijete udobno sjedi u sjedalu dok mu noge počivaju na osloncu za noge. U drugoj fazi, od dobi od 24 mjeseca, tricikl Delight djeluje kao alat za vježbanje, kada djeca uče kako pravilno pedalirati. Potpora za leđa i zaštita od pada tada se mogu ukloniti kako bi dijete imalo više prostora za vježbanje, ali roditelj i dalje nadzire smjer kretanja tricikla. Od 30-36 mjeseci dijete je spremno za individualne ture. Roditelj tada može ukloniti upravljač i kolica se pretvaraju u prekrasan tricikl, dopuštajući djetetu da samostalno istražuje okolinu.

    Struktura tricikla s punim metalnim okvirom u kombinaciji s plastičnim elementima, što jamči stabilnost tricikla, ali prije svega kvalitetu i trajnost proizvoda. Zahvaljujući sigurnosnom pojasu, nema potrebe brinuti za sigurnost vašeg djeteta. Dječji tricikl Delight 3u1 Vaše će dijete koristiti nekoliko mjeseci, postat će nerazdvojni suputnik, zbog čega je odlična investicija. smarTrike je najprodavaniji i najbolje ocijenjeni brend dječjih tricikla u svijetu. Na tržištu je već desetljećima i prvi je predstavio inovaciju upravljača podesivih po visini. smarTrike je svjetski lider u prodaji, proizvodnji i razvoju dječjih tricikla. Svake godine proda milijun tricikala, što je zajamčena garancija kvalitete.
    Njegove karakteristike

    roditeljska ručka s jednostavnom kontrolom
    prednji kotač s ugrađenim amortizerom zbog oštrih zavoja
    posebno jednostavno upravljanje
    roditeljska poluga se može kontrolirati laganim pokretom
    podesiva zaštita od UV zračenja
    povišeno, ergonomski oblikovano sjedalo s naslonom
    svi kotači su gumirani
    uklonjivi anti-drop
    sklopivi oslonac za noge
    neklizajuće pedale
    puni metalni okvir
    Za uzrast 10-36 mjeseci
    patentirani proizvod
    zadovoljava stroge sigurnosne standarde
    prostrana roditeljska torba
    nosivost 17 kg

    Prednosti

    zaštita od sunca
    dodatna udobnost
    beba se može udobno odmarati
    dodatna sigurnost
    udobnost pri putovanju s malim bebama
    trajnost i kvaliteta
    maksimalno iskorištenje

MOŽDA VAS ZANIMA