ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LIONELO KORI TRICIKL GREY STONE

349,00 KM
Na stanju
59293
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Lionelo Kori kombinacija je kolica i klasičnog tricikla. Budući da možete promijeniti položaj sjedalice za 180°, dijete može putovati u položaju okrenutom prema naprijed i natrag. Proizvodom se može upravljati podesivom ručkom, ali djetetu je dopušteno da pedalira u isto vrijeme. Kada mali korisnik bude dovoljno visok, možete odvojiti ručku, oslonac za noge i luk, tako da može postati samostalni vozač.

    Lagana struktura i velika manevarska sposobnost

    Struktura Lionelo Korija temelji se na laganom i bezvarnom okviru, izrađenom od visokokvalitetne legure magnezija. Veliki kotači proizvoda isporučuju se s gumenim gumama bez zračnica, temeljenim na visokokvalitetnom PU. Zahvaljujući posebno dizajniranom tretmanu, proizvod pokazuje savršenu učinkovitost prianjanja. Prednji kotač je pričvršćen poklopcem koji služi kao blatobran. Kada se dijete umori od pedaliranja, može nasloniti noge na praktičan oslonac za noge.

    Sigurna rješenja

    Sigurnost djeteta osiguravaju pojasevi u 3 točke s navlakama i odvojivom mašnom. Upravljač Lionela Korija opremljen je jastučićima protiv proklizavanja. Proizvod dolazi sa zvonom i učinkovitim stražnjim kočnicama. Opremljen je fluorescentnim elementima koji poboljšavaju vidljivost na cesti. Lionelo Kori prošao je višestupanjsku provjeru i ispitivanja u Interteku, neovisnom certifikacijskom laboratoriju. Zadovoljava zahtjeve europskog sigurnosnog standarda – EN 71.

    Udobnost i širok izbor dodatne opreme

    Vozilo dolazi s odvojivim suncobranom u 3 razine s integriranom svjetlosnom mrežicom i podešavanjem naslona u 3 razine. Set uključuje i dvije košare za nezaobilazne stvari kao i praktičnu torbu na zip-up. Dodatno, ručka koja se koristi za upravljanje proizvodom može se nadopuniti držačem za šalicu ili bocu.

MOŽDA VAS ZANIMA