ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER ASPIRATOR ZA NOS S ADAPTEROM ZA USISIVAČ

29,90 KM
Na stanju
79149
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Aspirator za nos s adapterom za usisivač pogodan za sve konvencionalne modele osim za Vorwerk.
    Nježno, sigurno i učinkovito uklanja nosni sekret,
    olakšava disanje, spavanje i prehranu.
    Sigurna uporaba zahvaljujući posebno mekom i fleksibilnom usisnom vrhu.
    Jednostavno i higijensko čišćenje; može se sterilizirati u sterilizatoru.
    Za nježno uklanjanje nosnog sekreta.
    Novorođenčad se često muči sa začepljenim nosom, posebno u prvih nekoliko mjeseci života. Ako beba teško diše, to može, primjerice, utjecati na kvalitetu njezina sna ili prehrambene navike. Mogu se javiti i sekundarne bolesti uha, paranazalnih sinusa i respiratornog trakta. No budući da svom mališanu ne možete jednostavno ispuhati nosić kao mi odrasli, potrebni su posebni alati za uklanjanje sekreta.
    Aspirator za nos s nastavkom za usisavanje omogućuje jednostavno i nježno uklanjanje nakupljenog sekreta iz bebinog nosića uz pomoć nastavka za usisavanje te olakšava disanje, spavanje i prehranu vaše bebe kada je prehlađena.
    Jednostavan i nježan za korištenje zahvaljujući niskoj usisnoj snazi ​​i fleksibilnom usisnom vrhu.
    Nosni aspirator ističe se nježnom primjenom. To je zato što smanjuje usisnu silu usisavača na minimum pa će se, bez obzira na snagu usisavača, sila automatski smanjiti na jačinu normalnog puhanja nosa. To znači da se nakupljeni nosni sekret može ukloniti nježno, ali temeljito. Mekani i fleksibilni usisni vrh također štiti osjetljiv bebin nosić od moguće iritacije.
    Brza i univerzalna upotreba zahvaljujući adapteru za usisavač
    Zahvaljujući priloženom adapteru za usisivač, nosni aspirator se može koristiti s gotovo svim komercijalno dostupnim modelima usisavača. Ovaj adapter omogućuje brzo i jednostavno spajanje nosnog aspiratora na usisivač: jednostavno umetnite adapter za nosni aspirator u cijev usisavača – to je sve.
    Jednostavan za čišćenje zahvaljujući lako odvojivim pojedinačnim dijelovima
    Nazalni aspirator se može rastaviti na različite komponente radi temeljitog čišćenja. Zatim se mogu jednostavno isprati toplom vodom i blagim deterdžentom, a zatim isprati čistom vodom ili praktično oprati u perilici posuđa. Po potrebi se mogu i naknadno dezinficirati prokuhavanjem ili stavljanjem u sterilizator.
    Higijenska uporaba s 3 zamjenska filtra
    Kako bi se spriječilo širenje bakterija, nosni aspirator ima zamjenjivi filter. Ovo treba zamijeniti i oprati nakon svake uporabe. Kako biste bili sigurni da je nosni aspirator odmah spreman za ponovnu uporabu i da ne morate čekati da se filter potpuno osuši prije ponovne uporabe, uključena su i 3 rezervna filtera.
    Higijenska torba za pohranu.
    Aspirator za nos dolazi u praktičnoj torbi za higijensko pohranjivanje kada se ne koristi. To vam omogućuje da pojedinačne dijelove pohranite na zaštićen način i bez prašine ili da ih pohranite na način koji štedi prostor u bilo koju torbu za pelene ili torbu za siguran i udoban transport. Na ovaj način svom djetetu možete očistiti nosić u bilo kojem trenutku, čak i dok ste na putovanju.

MOŽDA VAS ZANIMA