ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA KIDFIX I-SIZE 15-36KG

654,05 KM
Na stanju
12140
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Britax Romer KidFix i-Size je jedinstvena kombinacija provjerenih rješenja, kao što su: poklopac XPPad, vođenje remena sa SecureGuardom ili SICT bočni zaštitni sustav. Svi ovi elementi smješteni su u potpuno novu strukturu sjedala dizajniranu da zadovolji najnoviji i-Size standard, koji stavlja poseban naglasak na zaštitu djetetove glave i vrata. Usklađenost s novom metodom odobrenja također je jamstvo savršenog pristajanja stolice na visinu djeteta u rasponu visine od 100 do 150 cm.

    Uključeno:
    autosjedalica,
    poklopac za pojas.

    Savršeno pristajanje zahvaljujući i-Size

    Standard i-Size nameće potpuno nove zahtjeve proizvođačima sjedala. Zato je dizajn autosjedalice KidFix i-Size usmjeren na osiguravanje udobnosti i sigurnosti, ne fokusirajući se na težinu putnika, već na njegovu visinu. Ovakav pristup jamči bolju zaštitu tako osjetljivih dijelova tijela kao što su djetetova glava ili vrat.

    Stabilnost zahvaljujući ISOFIX-u

    Za ugradnju KidFix i-Size dovoljni su sigurnosni pojasevi automobila u tri točke. Ipak, najveću stabilnost i sigurnost postići ćete spajanjem sjedala na ISOFIX konektore. Kombinacija ova dva sigurnosna sustava omogućuje smanjenje sile koja djeluje na dijete u slučaju frontalnog sudara.

    Raste s putnikom

    Sigurna vožnja u autosjedalici moguća je samo uz pravilno podešavanje naslona za glavu. Zato je Britax Romer svoju autosjedalicu opremio glatkim podešavanjem naslona za glavu zahvaljujući kojem će nježni djetetov vrat uvijek biti pravilno zaštićen.

    XP-Pad – dodatna zaštita u slučaju frontalnog sudara

    Iako se XP-Pad u početku možda povezuje samo s povećanjem svakodnevne udobnosti, u praksi je to element koji značajno povećava razinu sigurnosti. Navlaka je ispunjena izuzetno fleksibilnim materijalom koji apsorbira dio energije nastale u frontalnom sudaru, štiteći tako nježni djetetov vrat.

    Optimalno vođenje pojasa

    Tehnologija SecureGard osigurava pravilno vođenje pojasa, što je izuzetno važan faktor sigurnosti u slučaju frontalnog sudara. Pojas koji se oslanja na tvrde kosti zdjelice omogućuje značajno smanjenje unutarnjih ozljeda u slučaju iznimno kritičnih situacija, kao što je sudar pri velikoj brzini

    SICT – napredna bočna zaštita

    Britax Romer KidFix i-Size opremljen je provjerenom SICT tehnologijom. Neupadljivi element ima jednu vrlo važnu zadaću – ispunjava prazninu između sjedala i vrata automobila kako bi apsorbirao značajan dio energije u slučaju čeonog sudara i zaštitio vaše dijete. Testovi pokazuju da napredna bočna zaštita može apsorbirati do 40% energije usmjerene prema putniku u slučaju nesreće.

    Skinite i operite

    Duga putovanja su jako zabavna i lako se zaprljati. Srećom, Britax Romer KidFix i-Size opremljen je lako uklonjivom presvlakom koju možete lako prati.

    SPECIFIKACIJA

    Težina: 7,4 kg

    Dimenzije:: 63-83 x 48 x 42 cm

    Grupa težine:: III (od 15 do 36 kg)

    Visina djeteta (prema i-Size): od 100 do 150 cm

    Smjer vožnje: Samo sprijeda

    Pričvršćivanje sjedala: Pojasevi ili Isofix

    Potreban je Top-Tether: Ne

    i-veličina: Da

    Plus test: Ne

    Model: Kidfix i-Size

MOŽDA VAS ZANIMA