ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BRUDER SCANIA SUPER 560R LIEBHERR KRAN M.

275,90 KM
Na stanju
35716
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Udoban i robustan, BRUDER predstavlja seriju Scania Super R u svojoj ponudi. Seriju R karakterizira jedinstvena kombinacija udobnosti i izdržljivosti. Stoga je idealno prilagođen svakoj situaciji koja se može pojaviti. Upravo te različite situacije djeca mogu realno doživjeti uz nove BRUDER modele.

    Kamion s dizalicom je već znatne veličine kada se teleskopska dizalica produži i može se ponovno produžiti dodatnom granom. Uz potpuno izvučenu i podignutu granu dizalice, dizalica je visoka 1,30 m i nadvisit će neke od malih graditelja. Stabilnost u ovoj dimenziji je, naravno, neophodna. Visoka stabilnost protiv prevrtanja postiže se zakretnim i pojedinačno podesivim potpornim nogama na platformi vozila. Za još veću stabilnost, pričvršćeni protuuteg se može koristiti kao kod originalne dizalice. Model se može napuniti pijeskom kako bi se osigurala dovoljna težina. Vitlo za užad s uređajem za držanje u otvorenom stanju i zaštitom od preopterećenja omogućuje jednostavno rukovanje kukom dizalice prilikom podizanja i spuštanja, čak i velikih predmeta. Kao i kod originala, kabina vozača dizalice ima zaštitni okvir prozora i klizna vrata koja se otvaraju. Kutija s alatima integrirana u platformu upotpunjuje brojne funkcije dizalice. Novorazvijena kabina Scania Super R ima vrata koja se mogu otvoriti i sklopiva vanjska ogledala.
    Preporučena dob: prikladno od 4 godine naviše za igranje u zatvorenom i na otvorenom Izradio Bruderdoors može se otvarati Svjetlosni i zvučni modul

    UPOZORENJE! Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Opasnost od gušenja - mali dijelovi.
    Naglasci
    vozačka kabina
    vrata se mogu otvoriti
    automobilska karoserija
    sklopiva i po visini podesiva kranska ruka s kukom
    protuuteg se može napuniti pijeskom ili šljunkom
    kran se može produžiti vrhom krana pričvršćenim na bočno tijelo, može se okrenuti za 360°
    Modul za svjetlo i zvuk
    UPOZORENJE! Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Opasnost od gušenja - mali dijelovi.
    Preporučena dob: prikladno od 4 godine naviše za igru u kući i na otvorenom
    proizveden od visokokvalitetne plastike kao što je ABS
    Izradio Bruder
    Mjerilo 1:16

MOŽDA VAS ZANIMA