ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

JOIE HRANILICA MIMZY MULTIPLAY FERN

389,00 KM
Na stanju
07825
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Joie Multiply je proizvod koji je namijenjen djeci od 6 mjeseci do 6 godina i zasigurno će zadovoljiti sve Vaše potrebe – svestrana je u upotrebi i funkcionalna, stoga će se savršeno nositi sa zahtjevima suvremenih roditelja.

    Multiply će se savršeno prilagoditi trenutnim potrebama djeteta, zahvaljujući mogućnosti prilagodbe. slobodno biramo između čak 6 ponuđenih načina korištenja!

    Kompaktna veličina nakon sklapanja znači da stolica ne zauzima puno prostora u stanu, što uvelike olakšava njezino spremanje. Korišteni dezeni gode očima, a prigušene boje čine Multiply zanimljivim elementom svakog interijera.

    6 načina rada

    Multiply nudi čak 6 različitih načina korištenja : 3 u načinu korištenja kao hranilice, 2 u načinu kao boosterom hranilice i 1u načinu radakao stolica i stol za igru. Vi odlučujete koji je način rada najbolji za vašeg mališana!

    Podešavanje visine

    Podešavanje visine u 5 položaja omogućit će vam da stolicu prilagodite stolovima različitih visina.

    Veliki pladanj

    Pladanj je prostran, ima otpuštanje jednom rukom, te mogućnost podešavanja u čak tri položaja. Pladanj ima i odvojivi gornji pladanj koji se nakon rastavljanja može staviti u perilicu posuđa. Ako pladanj nije potreban, možete ga staviti na za to predviđeno mjesto na stražnjem dijelu hranilice.

    Podesivi naslon za leđa i noge

    I naslon za leđa i noge mogu se namjestiti u čak 3 položaja, što će osigurati udobnost i položaj primjeren zadanoj visini i dobi djeteta.

    Udobnost

    Multiply je opremljen mekanim umetkom za bebe koji se može izvaditi i umetkom za sjedalo koji se također može izvaditi, što će osigurati visoku udobnost od samog početka korištenja stolice. Umetci se lako čiste, tako da je potreban samo trenutak da stolica izgleda kao nova.

    Pojasevi

    Pojas u 5 točaka zaštitit će mališana, obogaćen je mekanom podstavom koja sprječava da pojasevi pritiskaju i žuljaju.

    Preklapanje

    U sklopljenom stanju, Multiply je vrlo kompaktan, pa pronaći malo prostora za njegovo pohranjivanje nije problem. Stolica stoji sama, čak i kada je sklopljena. Osim toga, ima integrirane plastične kotače, što dodatno olakšava njegovu prenosivost.

    Težina: 12,2 kg

    Dimenzije: 82,5 x 64,8 x 107,3 ​​cm

    Sklopljene dimenzije: 35,5 x 64,8 x 106,8 cm

    Sudbina: Od 6 mjeseci do cca 6 godina starosti

    Maksimalna težina djeteta: 27 kg

    Potvrda o sukladnosti: EN 14988: 2012

MOŽDA VAS ZANIMA